Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 07.08.2006 13:38
Tervehdys, rakkaat kanssaihmiset!
Ajattelin nyt ehdottaa sitä alustavaa kokoontumispäivämäärää, jossa yhteisvoimin päätettäis se lopullinen miitti. (paikka ja ajankohta)...
Miten olis seuraavanlainen päivä kuin perjantai 25.8? Sopisko kuinka monelle? Eihän sinne tarvii tulla "kauempana asustelevat", elleivät sit haluu, koska kyseessä on vaan sen kunnon miitin suunnittelu. Ja mun mielest sen vois järkkää tääl Hesan lähistöllä, koska aika moni meistä asuu tääl suunnal.
Joten ilmotelkaahan sopiiko kyseinen päivä?
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #2
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 08.08.2006 10:37
miulle saattaisi kyllä sopia
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • #3
 • • Muokkasi: liothe
 • Lähetetty: 08.08.2006 11:33
Toistaiseksi toi päivämäärää vaikuttais olevan ihan sopiva ainakin mulle. Mihin aikaan porukalle sopis parhaiten ilmaantua paikalle?
Ja paikasta puheenollen vielä, niin missäpä tää alustava kokoontuminen järkättäis? Oisko mahdollisesti joku kahvila kiva paikka suunnittelulle vai mitä mieltä ihmiset ovat?
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 09.08.2006 10:08
ja sitten että missä se olis? jos katottas joku yleinen paikka hesassa ja sieltä sitten mietittäs mihin mennään?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.08.2006 21:47
Minäkin voin ainakin yrittää tulla jos se on joku helposti löydettävä paikka tai jos läheltä löytyy joku selvä maamerkki. Kellonajalla ei minulle ole välttämättä kovin suurta merkitystä, kunhan joskus iltapäivällä.
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 11.08.2006 12:28
Eli ainakin muutama tulija olis jo kasassa. Hyvä. Miten olis pari hyvin selkeää tapaamispaikkaehdotusta, joihin luulen kaikkien osaavan selviytyä eksymättä: Stockan kellon alla tahi mikäli joku oli junalla Helsinkiin tulossa niin voinemme kerääntyä Rautatieasemalle vaikkapa sisätiloihin R-kioskin viereen niiden juna-aikataulujen alapuolelle?
Kertokaahan mitä mieltä olette vai onko joku parempi vaihtoehto?
Lähinnä ajattelin, että noissa paikoissa vois niinku kasata porukan kokoon ja siitä sitten vois liueta johonkin suunnittelemaan paremmin kaikkea.
Olis muuten varmaan hiljalleen hyvä tietää kuinka paljon ihmisiä on tulossa, että tietää sitten keitä pitää odotella jos eivät vielä ole paikanpäälle siihen mennessä ilmaantuneet.
Tarkempi aika puuttuu vielä, mut samaa mieltä ylläpitäjän kanssa olen.. mielellään joskus iltapäivällä.
Ehdotuksia?
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.08.2006 19:20
sopisihan tuo. seuraavana päivänä kyllä töihin mutta saa ny nährä miten tämä ottaa toimiakseen.
Itse tulen junalla joten rautatieasema olisi juuri sopiva, ettei yö vie minua mukanaan.. kellon aika saisi olla kyllä aika myöhään, koska päivä ei pidä minusta.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 14.08.2006 17:23
senhän vois tehdä sillälailla että ekaksi kokoonnutaan rautatieasemalle hakemaan niitä jotka eivät helsingissä osaa liikkua ja sitten mentäisiin stokkalle? ja se olis kans kiva ilmottaa kuinka paljon väkeä olis tulossa. minä tunnen tosi paljon ihmisiä jotka ovat kiinnostuneita tästä ja yritän saada tällä hetkellä ainakin 5 ihmistä mukaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.08.2006 22:19
Lainaus: Kuunsilta vois tehdä sillälailla että ekaksi kokoonnutaan rautatieasemalle


Jep, tuo kuulostaa ihan järkevältä. Ensin raahaudutaan jonnekin, jonne kaikki varmasti löytävät. Parasta se kai on tehdä niin. Itse en oikeastaan edes sinne Stokalle (jolla ilmeisesti tarkoitetaan Stockmannia) osaa jos ei joku pidä kädestä ja paimenna oikeaan suuntaan.

Lainaus: Kuunsilta olis kans kiva ilmottaa kuinka paljon väkeä olis tulossa


Alustavaan tapaamiseen on tulossa, ainakin tähän viestiketjuun lähetettyjen ilmoittautumisten perusteella, mahdollisesti seuraavat härrat ja rouvat:

- Ninni
- Kuunsilta
- liothe
- Veronica
- minä itse
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 15.08.2006 13:21
Rautatieasema on siis nyt lyöty lukkoon. Jospa ehdottaisin kellonajaksi vaikka klo: 17.00, ja miittausmesta olis siinä rautatienaseman ovien luona, kuten joku ehdotti. Siis ei siinä pääovella, jossa seisoa möllöttää ne idiootit patsaat (tekeehän ne nykyään musaakin:, vaan sillä puolella josta junat lähtee. Jossain siinä aikataulujen alla voitais toisiamme venailla, katsokaas jos joku menee välissä röökillekin, niin ei pääse porukalta eksymään, kun samat aikataulut jatkuu siinä pihanpuolella jne...
No miltäs kuulostaa= 25.08.06 klo 17.00 Helsingin Rautatieaseman aikataulujen alla?
Sellasta vielä, et kyllä moni muukin on vaikuttanu innostuneelta tuleen kyseiseen tapaamiseen ( kuin toi yllä oleva viiden henkilön lista), joten toivottavasti ne kaikki nyt näkee tän "ilmotuksen", ettei sit tarvi jälkeen päin valittaa et kun kukaan ei kertonu eikä kukaan pyytäny mukaan tms.
Mut jos toi kellonaika ei sovi, niin ilmottakaa. Vielä ehtii tehdä muutoksia.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit