Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 15.08.2006 15:30
Eäääööää... mulle tuli este. Ehkä. Pitää katsoa saanko itselleni järkättyä aikaa tohon vai joudunko perumaan... perhana. Ilmoittelen. Jos en pääse, niin oon vähintään mukana hengessä.
Kirjoittanut: katie (Jäsen)
 • #12
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 16.08.2006 21:20
Mie en juuri tuolloin pääse kun kaverilla on synttärit niin sinne ilmestyn Mutta, pitää sitten joku toinenkerta ilmestyä joukkoon mustaan
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.08.2006 13:22
Tuo sopii. sopii sopii.. jep.. juu-u..
Kirjoittanut: nefertiti (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.08.2006 15:33
Voi ei!
Olisi aivan huippua, mut enpä kai pääse. Lukion orjaviikon loppupileet, enkä tahdo jäädä ulkopuoliseksi, se on niin ikävää.
Liothen tavoin olen hengessä mukana!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 21.08.2006 14:28
No näköjään niitä esteitä nyt alkoi sit tulemaan. Mites tehdään, siirretäänkö tapaamista, vai tavataan sillä porukalla, jotka miittiin pääsee? Koska sitä suurempaa miitinkiähän me vasta mennään suunnitteleen perjantaina. Mielipiteitä, kiitos!!!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 21.08.2006 15:11
Mie kyllä ainakii pääsen edustamaan Gootti.net:in sikariporrasta tuolloin 25. päivä. (Tai sanotaan paremminkin niin, että tulen sinne Rautatieasemalle sovittuna aikana ja yritän löytää Teidät. On valitettavasti ikävä taipumus eksyä vähän minne sattuu -- yritän kuitenkin päästä lyöttäytymään seuraanne.)

Tässähän on asiaa vatkattu jo pitemmän aikaa, siksipä kannatankin, että pidetään tuo perjantai voimassa. Esteitä osalle foorumilaisista tulee varmasti vaikka vieläkin siirrettäisiin tapaamista myöhemmäksi.
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 23.08.2006 10:43
Jeps. Kokoontukaa tolla jengillä, mikä nyt on kasassa. Muuten se koko juttu vaan venyy ja venyy. Itse en kyllä pääse, joka tietenkin ottaa päähän.. hmph..
Mutta, joka tapauksessa ette sit viitsisi infoilla kunnolla täällä foorumilla tuosta bilehommasta tai siitä mitä ylipäätään päätätte tossa miitissä?
Mä olen takapiruna täällä ja hengessä mukana ja kaikkee. Pitäkääpä hauskaa immeiset!
Kirjoittanut: Beheaded (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 23.08.2006 18:00
Olisi jokseenkin toivottavaa, että tämä "pimeyden pikkukansa" kokoontuisi Oulussa, niin saisin kenkäni ovenrakoon. Oulun hautausmaa kaikkine mysteereineen tuskin olisi hullumpi paikka? Helsinki on kaunis ja toimii, mutta käytännössä mahdotonta.

Forgive me;
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.08.2006 18:31
Kukas toimii hostina? Sinäkö ninni-kultaseni? Olisiko joku kännykkänumero järjestely käytännöllinen?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.08.2006 18:37
Lainaus: Beheaded Oulun hautausmaa kaikkine mysteereineen tuskin olisi hullumpi paikka?


Oulun tienoille voi toki yrittää jossain vaiheessa jotain kokousta järjestää. Tämä nyt suunnitteilla oleva miitti tullaan kuitenkin viettämään jossain päin eteläistä Suomea.

Lainaus: Veronica Olisiko joku kännykkänumero järjestely käytännöllinen?


Hear, hear. Voin laittaa alustavaan miittiin tuleville henkilöille sähköpostia ja kysyä josko heidän puhelinnumeroita saisi jakaa miittiin tulevien osallistujien kesken.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit