Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: Morfinsia (Aktiivi)
 • #41
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 02.09.2006 14:41
16.päivä ei valitettavasti käy minulle... :/ mutta se 22. tai sitten 23.(? saattaisi sopiakin....
Täältä pitäisi tosin tulla junalla,joten minullekin voisi sen alkamisajankohdan ilmoittaa.
Junamatkaan menisi tosin aikaa kolmisen tuntia ja vielä poiskin pitäisi lähteä(ellen sitten saa jostain hommattua yöpaikkaa) mutta kyllä minä sinne ihan tosissani haluan ja yritän päästä!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 02.09.2006 15:15
Lainaus: Veronica ihastuttava humalani muuttui tappavaksi krapulaksi

Oi sua raukkaa Veronica kultaseni! Eipäs meitsikään sit tajunnut ostaa sulle vaik jotain limsaa messiin kun lähdit....
Joo ne mun synttärit on 22.9 ja perjantaina, mut sellasta läppää tos äsken lukaisin, et joillekin taas ei perjantai sopis. Eikä niitä bileitä todellakaan tarvii pitää sillon mun syndepäivänä vaik ne mun katon alla pidetäänkin, pääasia on, et löydetään se ikärajaton jatkobileilymesta jostain. Oon kattonu Nosturin, Tavastian jne keikat sun muut, mut mitään kummempaa ei näytä löytyvän. Joten KAIKKI bileisiin osallistuvat nyt etsiskelemään sitä jatkopaikkaa ja äkkiä!!! Tämä ei ole pyyntö, tämä on käsky!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 02.09.2006 15:37
Kaikille niille vielä jotka muualta kuin stadista tulevat ja kellonaikaa kyselevät ( TAI OIKEESTAAN TÄÄ VIESTI ON IHAN KAIKILLE ), niin päivääkään ei vielä olla sovittu tarkemmin. Niin oli puhe, et mun himassa tääl Pukinmäessä ne bileet pidetään ja lähellä mun synttäreitä, jotka on 22.9 perjantaina, mut kun monelle käy vaan viikonloppu, niin se 22. päivä ei sit käy. Otetaan tää juttu mieluiten loppukuulle, niin keritään miettiä kaikki asiat kaikessa rauhassa. Eli eka kaikki tulee tänne mun ihanan pinkkiin himaan (jos jotain ko väri oksettaa, niin aurinkolasit päähän), ja vaikka alustavasti puhuttiin et joskus viiden aikaan iltapäivällä, niin parempi alottaa aikaisemmin, koska niin monen pitää keritä samana iltana jo junalla himaan. Eli mulle se on ihan yks ja sama vaik alotetaan kaheltatoista keskellä päivää! Ja kuten aiemmin sanoin, meillä voi muutamat pitkänmatkalaiset yöpyäkkin, sen verran löytyy tilaa.
Eli paikka on Pukinmäki, vuorokaudenaika niin aikasin tai myöhään kuin kukin pääsee, mut itse päivä ei vielä ole selvillä. Kaikki riippuu siitä jatkopaikasta, koska meillä on tyypilliset kauhunaapurit, eli puoleen yöhön mennessä pitää poistua mekkaloimasta. Ellei sit tehdä niin, et alotetaan ihan v...n aikasin, ja ollaan koko ilta mun himas ja kaikki tuo omia levyjä ettei kenenkään tarvii valittaa huonosta musasta, ja sit puolelta öin stadissa asuvat voi lähtee paikallisilla kulkuvälineillä himaansa, muualta kun Hesasta tulevat kaukojunilla himaansa, tai sit voidaan joidenkin halukkaiden stadilaisten (ja niiden ei-stadilaisten jotka jää meille yöpymään) kanssa lähtee jonnekki clubille stadiin, ja jos ei ikä riitä, mennään vaikka jonnekkin ulkoilmaan (Kaisaniemen puisto) hengaileen sixpackit kainalossa vaikka seuraavaan aamuun asti. Jos jotain tällanen järjestely kiinnostaa, niin sittenhän päivällä ei sinänsä ole väliä, kun ei tarvi mitään jatkobileitä etsiä, niin kertokaa jos kiinnostaa, niin sit vaan päätetään raa'asti se päivä ja sillä siisti!!!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 02.09.2006 16:37
Ei mul mitään lisättävää, lässytin vaan noihin muihin aiheisiin niin,( ja innostuin päästyäni edistyneestä asiantuntijaks ) et tää aihe "poistui" viimeisimpien vastausten listalta. Joten takas se sinne, sen verran ajankohtaista nyt!
Kirjoittanut: Night Cat (Jäsen)
 • #45
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.09.2006 12:42
Mä tulisin miiiieeeelelläni!!! Mutta,mutta... Oon vasta 12v.... Enpä usko että pääsen...
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #46
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.09.2006 13:54
Noniin Night Cat kertoi tuossa että on 12v. En minäkään mikään ikäloppu todellakaan ole, alaikäinen siis. Että minkä ikäistä porukkaa miittiin olisi tulossa? Kertokaa. Ja hyvä tuo että miitti voidaan pitää kellonaikana suht koht ajoissa että ihmiset kerkiää samana päivänä takaisin. Eihän se mukavaa olisi jos kerkiäisi vain muutamaksi tunniksi paikalle.
Kirjoittanut: Night Cat (Jäsen)
 • #47
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.09.2006 16:17
Lainaus: Devilsbride Että minkä ikäistä porukkaa miittiin olisi tulossa? Kertokaa. Ja hyvä tuo että miitti voidaan pitää kellonaikana suht koht ajoissa että ihmiset kerkiää samana päivänä takaisin. Eihän se mukavaa olisi jos kerkiäisi vain muutamaksi tunniksi paikalle.

Mä haluaisin kanssa tietää.. Koska olis tosi kiva tulla sinne mutta jos siellä on pelkkiä täysikäisiä niin en usko että meitä ''teinejä'' halutaan sinne...
Kirjoittanut: katie (Jäsen)
 • #48
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 03.09.2006 19:24
Minulla on valitettavasti juuri tuona ajankohtana (siis silloin kun miitti olisi mahdollista järjestää) yo-kokeet lähellä.. Joten joudun viettämään kyseisen ajankohdan kirja nenässä kiinni. Kun ei ole muutenkaan tullut kauheasti luettua Mutta voisin katsoa et jos jossakin vaiheessa vaikka ihan "vahingossa" unohtaisin kirjan olinpaikan ja ilmestyisin paikalle.. ku en viimeksikään paikalle päässyt . se tosin riippuu ihan siitä että milloin tapaaminen järjestetään..
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #49
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 03.09.2006 19:52
Heh, aivan, se ikä asia vähän on... Itse 16, ja olis ihan positiivista tietää haittaako niitä "ikäloppuja" jos nämä 'ali-ikäiset' tulevat pörräämään! Replinkiäreplinkiä!

ps. Muiden ikiä olis kans ihan jees kuulla (:
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.09.2006 21:45
17 :P

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit