Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #911
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 13.01.2007 20:02

Lainaus: Velvet Grey

Toivottavasti sama meno jatkuu ensiviikon Lost Paradisessa.


No ei ainakaan olis tarkoitus. Synapsissahan soi aika pitkälle tekno/EBM/etc konehässäkkä, Lost Paradisessa ei. Ellei nyt sitten tuo JLM soita sellaista, toivottavasti ei.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
 • Lähetetty: 13.01.2007 21:00

Lainaus: Ximmo

Synapsissahan soi aika pitkälle tekno/EBM/etc konehässäkkä, Lost Paradisessa ei. Ellei nyt sitten tuo JLM soita sellaista, toivottavasti ei.Nojoo. Mä en tarkoittanut musiikin osalta, vaan tanssittavuuden ja tanssimisen kannalta yleensä.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #913
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 13.01.2007 21:17

Lainaus: Velvet Grey

Nojoo. Mä en tarkoittanut musiikin osalta, vaan tanssittavuuden ja tanssimisen kannalta yleensä.


Joo tajusin kyl, mutta halusin vaan olla vaikea. Tai no minähän olen haluamattakin. Mut joo. Säkin varmaan tajusit, että mä tajusin, ja että mä tajuan että sä tajuat että mä tajuan sun tajuavan...
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #914
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 14.01.2007 20:41
Laitan vielä tähänkin viestiketjuun tiedotteen Lost Paradise-klubista, joka olisi 20.1. lauantaina. Klubi alkaa klo:22.00, joten nähdä vois joskus 21:n jälkeen. On myös ollut puhetta mennä Angelica Kultin keikalle, joka olis 19.00 aseman jääaukiolla.
Tässä lista ilmoittautuneista:
-Garmyad
-Velvet Grey
-Lauratar
-Ninni
-Mayfair
-Poison
Ja Ximmo tulee dj:ksi
Klubilla on happy hour(euron tuoppi) klo:22-23!
Jos olet tulossa, mutta nimeäsi ei ole listassa, niin kerro!!!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.01.2007 21:02
No niin. Tämä ketju on nyt tullut tiensä päähän. Sivuja on kertynyt huimat 92 sivua ja viestejä tässä on sadoittain. Keskustellaan jatkossa goottimiiteistä ja muista tapahtumista erikseen, yksitellen...

Goottimiitit ja tapahtumat

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 5 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit