Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 26.08.2006 00:14
No niin. Tuossa perjantai-iltana kello 17 jälkeen puuhailtiin face-to-face tuon miitin suunnittelupalaverin parissa. Meikäläinen ei ehtinyt palaveerata kovin pitkään, mutta saatiinpa kuitenkin jotain muistiinpanoja ja ideoita laitettua paperille. Ninni varmaan jossain vaiheessa lähettää muistiinpanot minulle, jonka jälkeen voidaan niistä tehdä jonkinlaisia johtopäätöksiä. Miittipaikaksi on ainakin nyt alustavasti valittu Helsinki. Vahvistettiin myös se, että pyritään järjestämään sellaiset kinkerit, jotka eivät vaadi osallistujilta täysikäisyyttä.

Lisätietoja tulee lähiaikoina...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 26.08.2006 13:08
Juu lähetin just ekan gootti.netin miitin kokouspöytäkirjan ylläpitäjälle! Joten pitäkäähän ne kyseiset päivät mielessä, joista pöytäkirjassa puhutaan!
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 26.08.2006 15:05
Kiitoksia.

Tässäpä tätä palaverin saldoa sitten on, eli lyhennetty ja nyljetty versio muistiinpanoista:

Kokous pidettiin 25.8.2006 Helsingissä Sports Academyssa. Paikalla olivat Kuopassa, Veronica ja Ninni.

1. Miitti järjestetään joskus syyskuun puolenvälin jälkeen. Kertokaa osanottajat & kiinnostuneet, että mikä päivä valitaan aikaväliltä 17.-25.9.
2. Mennään aluksi Helsingin Pukinmäkeen (ts. Puksuun), Ninni kykenee tarjoamaan siellä joksikin aikaa katon pään päälle.
3. Illalla vetäydyttävä Puksusta kohti seuraavaa etappia -- on löydettävä joku kiinnostava jatkobiletyspaikka.

Tuossa siis yksinkertaistettuna koko ruljanssi. Pukinmäen tukikohdassa on kotiteatterivehkeet, jotenka musiikin tykittäminen kuuloelimiin onnistuu erittäin tehokkaasti. Omia levyjä kaiketi voi tuoda myös omalla vastuulla. Pukinmäestä on poistuttava joskus illemmalla (kello 22 tai 23?) jonnekin muualle, koska naapurit eivät tykkää meistä. Jatkobiletyspaikkaa ei ole päätetty, mutta pyritään etsimään joku sellainen systeemi, johon ei ole ikärajaa.

Lisäksi palaverissa tuo Veronica ja Ninni keskustelivat myös tästä goottimuoti-ilmiöstä ja näistä foorumin viesteistä. Minä vaan poltin tupakkaa.

Tässä kaikki. Nyt on teidän vuoronne. Oletteko tulossa, tuotteko tuttavia mukananne, minä päivänä haluatte viettää tätä Suurta Tapahtumaa jne.?
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 26.08.2006 16:13
Heh! Tämä eilinen kokous alkoi sinänsä hauskasti, kun näin pari goottimuijaa seisoskelemassa sovitulla kohtaamispaikalla. Menin tulta pyytään röökiin, ja kysyin et ootteks tulos tapaamiseen. "MIHIN?" Eivät siis ollu meikäläisiä siinä mielessä. Sit siihen tulikin Veronica ja lopulta löytyi itse ylläpitäjä ja baariin sit mentiin jauhaan näitä juttuja. Harmitti kun niin moni foorumilaisista asuu stadissa tai ainakin lähialueilla, eivätkä päässeet miittiin mukaan, ja Veronica tuli 200 kilsaa Tampereelta asti vartavasten siihen miittiin!
Eli Mulla on avomieheni kans tarpeeks iso kämppä (75 neliöö) täällä Puksussa, ja vietän synttäreitäni 22.9 joka myös sattuu oleen perjantai, et se olis erittäin hyvä päivä järkkää ne bileet. Mut jos ei sillon jengi pääse tuleen, tai ei löydy sopivaa jatkobiletysmestaa, niin sitten joku toinen päivä siltä väliltä 17-25.9. Vietän sit samalla ne synttärini sinä päivänä kun se päivä päätetään. Naapurit muuten antaa häädön jos viikon sisään pidän kahdet bileet!!! Ja ottakaa toki levyjä messiin ja kaikille sallitaan tietty avec seuraksi. Tähän aikaan vuodesta metsäbileissä ja hautausmailla jäätyy, joten eiköhän ne kekkerit pidetä sit täällä mun himassa ja sit lähdetä jatkoille!
Veronican kaa sit löydettiin Kaisun puistosta oikeen jumlaton goottilauma, ja sinne sekaan istahdettiin ja meil oli oikeen hauskaa kunnes sen juna lähti Tampereelle päin takas. Jos Veronica luet tän, niin toivottavasti meni matka hyvin
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 26.08.2006 21:23
Miuta ainakin kiinnostais tulla, jos tuo sitten on se miitti...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 27.08.2006 00:10
iiriva, kyl se on nyt se seuraava miitti, joka tossa syyskuun puolenvälin jälkeen pidetään. kaikki messiin vaan
Kirjoittanut: Dragula (Mister Halloween 2006)
 • #27
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.08.2006 11:53
Jeejee, messiin messiin...
Kirjoittanut: Beheaded (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 28.08.2006 15:45
Ladies und Gentlemen: I'm in.

Lyökää kallonne yhteen, ja sopikaa jokin toimiva päivä syyskuulta. Perjantai, lauantai tai sunnuntai tuskin olisivat huonoja vetoja.
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #29
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 28.08.2006 18:00
Mä oon ehkä tulossa, asun Lahdessa, eli vaikkapa junalla pääsen helposti ja suht nopeasti sinne Hellsinkiin.
Mutta perjantai ei ainakaan mulle kävis kovin hyvin, koska pääsen koulustakin vasta 14.00 (vasta ja vasta, kyllä sitä pidempiäkin päiviä löytyy, mutta näin tällä kertaa) ja sitten vielä kotona käymään ja rautatieasemalle ja junalla Hesaan ja hupsista, kello olisikin jo aika paljon ja sitten samanpäivän aikana vielä takasinkinpäin ja näin...
Eli launtai tai sunnuntai kävisi minulle, mutta siltikään en hirveän pitkälle iltaan voisi olla kanssanne.
Ja taas tuli höpötettyy kaikkee turhaa, antakaa anteeksi.
Kirjoittanut: Veronica (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.08.2006 18:10
Kultaseni, ninniseni, matka meni aika. öh. mielenkiintoisesti. Minulta loppui vesi joten ihastuttava humalani muuttui tappavaksi krapulaksi jossain siinä pasilan kohdalla. ARGH. lisäksi olin koko junavaunun puheenaihe ensimmäiset 10 min, enkä voinut antaa normaalia halveksivaa katsettani koska näytin niin pahoinvoivalta. eh..eehhehe.. 22. päivä merkitty jo kalenteriin ninni bileille, tuon kundikaverini mukaan.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit