Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.11.2006 15:56
Miekii saatan hieman myöhästyä, kun tuli hankittua tuota painolastia jonkin verran... Ei näitä kaikkia kiliseviä jaksa roudata toiselle puolelle pitäjää.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 24.11.2006 17:49
Lainaus: nexubus Saa toki ottaa kuvia
En tiedä illan kestosta, sen näkee sitten.

No hyvä et saa ottaa kuvii, kiitti! Oon nyt lähtövalmis mut aikataulut meni taas äijän bänditreenien mukaan, eikä meil oo ku yhdet hima-avaimet, joten joudun venaan sitä hetken et se tulee himaan ja lähen sit täysii tuleen sinne. Ei mul kestä puksusta pasilaan ku 7 min, siitä sit hyppään m-junaan, eikä sinne kantsuun monta pysäkkii ole. Joten pitäkää bileet pystyssä Ninni is comin'!!!!!!!!!!!!!
Kirjoittanut: Garmyad (Jäsen)
 • #423
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 24.11.2006 20:44
Heippa! Onko kiikarissa joku jatkopaikka? Oon muualla jumissa, mutta myöhemmin voisi katsoa...
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 25.11.2006 12:14
Huh, et särkee päätä nyt. Tuli sen verran sitä punkkuu juotua siel Nexubuksen bileissä. (yhen toisen tapauksen takia särkee vähän muitakin paikkoja, kerron kohta.) Oli muuten kivat bileet, Nexubus! (vaik loppuillasta olin jo siinä kunnossa et olin ihan sammumispisteessä ). Meitä oli siellä 3 foorumilaista, eli mun ja Nexubuksen lisäks Kuopassa. (ja sit bileiden pitäjän muita frendei tietty). Ja kiitos erittäin paljon viimeksi mainitulle herralle siitä, et lähes talutti mut bileistä sinne asemalle, olin niin kännissä. (tähän pitäs nyt saada sellanen noloilmeinen hymiö, mutten tiedä mitä nappia painaa )
Kyl me jotain mietittiin siitä tulevasta goottiklubista ja yhdistyksestä, en vaan jostain tietyistä syistä muista kauheen tarkkaan et mitä.....
No, vaik bileet oli kivat, ja pistän tonne kuvagalleriaan tulevina päivinä kuvia sieltä, niin loppumatka olikin sitten yhtä helvettiä!Kuopassa satto mut Kantsun asemalle, josta menin junalla Pasilaan, ja siel mua venas mun avomies joka oli tullu yheltä frendiltään. Se yritti ostaa yheltä isolta kundilaumalta yhen bissen, ja ne otti rahat muttei sit antaneetkaan sitä bissee, vaan alko riehuun! No sit tuli juna jolla lähettiin kohti Pukinmäkee himaan, mut siitä 7 minsan matkasta tuli yli puolen tunnin mittanen reissu. Nää kundit nimittäin tuli samaan junaan, alko heitellä jengii tyhjillä pulloilla päähän ja yks niistä tönäs mun miestä kun se pyysi sitä bissee. No, kännissä kun olin, niin taklasin sen sinne junan portaisiin ja se veti mun miehen päällensä ja alko mäiskii sitä. Mä sit potkin sitä idioottia siinä lattialla kun samalla ne muut heitteli niitä pulloja, et yks vanha mieskin sai kauheen haavan keskelle päätään! Sit ku se yks pääsi ylös sieltä lattialta, se kävi muhun käsiks! Hieman raukkamaisia tyyppejä, paljo mua isompia ja naisen kimppuun käydään! Se oli sellasta showta, etten kaikkee tarkasti muista, muuta ku et lopulta mun mies heitettiin junan vaunussa ihan sinne nurkkaan lattialle ja 4 isoo kundii alko hakkaa sitä ihan täysiä. Eikä mitään syytä! Halusivat tahallaan tapella ja riehuu vaan kännissä. Mun mies on aika vahva ja harrastanu itsepuolustusta, joten se pysty täysin plokkaan ne niiden iskut, mut sai se tosi pahan kuhmun päähänsä ja jalasta vuoti verta kun ne potki sen nilkkoi maihareilla. Mä sit iskin oikeella kämmensyrjällä niin lujaa ku lähti sitä päällimmäistä jätkää niskaan, niin se tippu siitä hetkeks, mut alko sit raivoon mulle, et oon hakannut sen broidin siellä junan portaissa ja mä katoin sitä ja hymyilin pirullisesti ja sanoin et niin hakkasinkin, sillä mun mieheenhän ei kosketa. (enkä mä mitään ollu hakannut) No, jos en ois ollu kännissä, oisin pärjänny sille (on noita taistelulajeja tullu itekki harrastettua muutama vuosi), mut se tarttu mua hiuksista kii ja veti mut siihen junan käytävälle ja matkustajat kilju kauhuissaan kun se potki mua polvellaan mahaan, iski nyrkillä päähän ja tuntu et mun hiukset repee irti kun se suorastaan veti mua hiuksista pitkin lattiaa. Vaikka mitä yritin, oli pakko huutaa sille et mä luovutan. Samalla ne 3 jätkää oli yhä mun miehen kimpussa. Juna seiso Käpylässä tosi pitkään, kun konnarit yritti potkii niitä sekopäitä pihalle, ja onnistuhan se lopulta. Ei meille onneks käyny kovin pahasti. Mitä nyt vähän särkee sieltä sun täältä ja polvet on mustelmilla. Sit tietty oli kytät soitettu, ja ne tuli Oulunkylän asemalle ja juna pysähty siihen noin puoleks tunniks kun ne kyseli tuntomerkkejä niistä riehujista. Onneks kaikki matkustajat sano, et me oltiin pelkästään uhreja (mikä totta olikin, paitsi et kyllä ne riehujatkin sai muutaman kunnon hitin meiltä päihinsä ). Sit lopulta päästiin taas jatkaan matkaa ja himaan, jossa nukahdin saman tien. Et sellanen kotimatka tällä kertaa.....
Kirjoittanut: nexubus (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.11.2006 13:04
Ikävää että Ninnillä oli niin vaikea kotimatka...

Mut ihan hauskaa oli. Mä pääsin kyl tunnelin pohjalle, tuli vedettyy lots and lots of alcohol, yöllä piti jo alkaa tankata rauhottavia että tämän krapulan kestää. Arghhhyööräägghhh kuvailee olotilaani. Toivottavasti ei tuu mitää jatkoseuraamuksia bileistä, kävihän ne naapurit jo yhdes vaihees valittaa.

Ihan hauskaa oli mut melko yössä oltiin. Toivottavasti kuopassalla oli leppoisa kotimatka, tuossa jokin aika sitten hän lähti.

Kiitoksia osallistujille ja harmi ku ei tullu enempää porukkaa.
Kirjoittanut: Zombina (Jäsen)
 • #426
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.11.2006 13:08
Ninni
Hui :F Onneksi kaikki päättyi hyvin?
Kirjoittanut: Garmyad (Jäsen)
 • #427
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 25.11.2006 13:12
No olipas harvinaisen kusipäistä toimintaa! Onneksi selvisitte ilmeisesti ilman vakavia vammoja. Olishan tuossa voinut käydä vaikka miten pahasti. Tollasen jälkeen saattaa jäädä pitkäksi aikaa kelailemaan, mitä kaikkea siinä tapahtui ja mitä olisi itse pitänyt tehdä jne., mutta toivottavasti jaksatte katsoa eteen päin ja kohti uusia ja vähemmän ikäviä seikkailuja! Pikaista toipumista!
Mä olin kans tulossa sinne Kannelmäkeen, mutta sitten mulla meni sen verran myöhään, etten jaksanu enää lähteä.
Kirjoittanut: Caiss (Jäsen)
 • #428
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 25.11.2006 13:20
Ninni
Hui, onneksi oli rehellisiä matkustajia sanomassa että olitte vain uhreja.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #429
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 25.11.2006 19:53
No, olihan junamatka, Ninni ! Kaikkia h..tin typeryksiä siellä liikkuukin. Olis pitänyt olla oikeen kunnon foorumin jengi, niin oltas motattu ne lattiaan. Onneks selvisitte vähillä vammoilla.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 26.11.2006 01:57
Lainaus: Ninni Kuopassa satto mut Kantsun asemalle, josta menin junalla Pasilaan, ja siel mua venas mun avomies joka oli tullu yheltä frendiltään. Se yritti ostaa yheltä isolta kundilaumalta yhen bissen, ja ne otti rahat muttei sit antaneetkaan sitä bissee, vaan alko riehuun! No sit tuli juna jolla lähettiin kohti Pukinmäkee himaan, mut siitä 7 minsan matkasta tuli yli puolen tunnin mittanen reissu. Nää kundit nimittäin tuli samaan junaan [...]


Meinasin muuten hetken aikaa lähteä samalla junalla kotiin! Oli niin örvelö olo, että melkein saapastelin vaunuun. Aika huono sattuma kun juuri tuossa vaiheessa piti noiden veikkojen alkaa riehumaan. Eikö sieltä matkustajien joukosta löytynyt ketään muuta joka piti puoliaan? Tyypit räyhäsivät, nakkelivat lasia niskaan, ja muut matkustajat vain istuivat?

Suunnilleen samanlaista meininkiä oli eilen siellä Kannelmäessäkin kun kävin saattelemassa erään bileissä olleista mimmeistä junalle. Siellä junapysäkillä pari-kolme herraa mättivät toisiaan pataan. En tilannetta tarkemmin seurannut, mutta jos oikein muistan niin taisipa joku niistä hepuista hypätä pää edellä verkkoaidan läpi pöpelikköön.

Lainaus: nexubus Mut ihan hauskaa oli. Mä pääsin kyl tunnelin pohjalle, tuli vedettyy lots and lots of alcohol, yöllä piti jo alkaa tankata rauhottavia että tämän krapulan kestää.


Oli oikein hauskaa! Olihan siinä aikamoista härdelliä kun väkeä ravasi ja tuli miten sattui.

Lainaus: nexubus Ihan hauskaa oli mut melko yössä oltiin. Toivottavasti kuopassalla oli leppoisa kotimatka, tuossa jokin aika sitten hän lähti.


Jeps. Kotimatka oli leppoisa, vaikka kädet tärisivät ja aikamoista haipakkaa olikin...

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit