Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

ATTENTION!!!! GOOTTIMIITTI KÄYNTIIN

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.01.2007 12:28

Lainaus: poison

Mä voin kattoo, mitä multa löytyy.

Sä oot sit varsinainen aarre! Oon niin kiitollinen siitä et oot avustanu tän miitin järjestelyissä, en ois millään ehtiny tehdä kaikkee itse ois tosi hyvä jos jotain buranaa löytyis, vaikka disperiiniä. Mut jos ei sul oo, niin eiköhän jollakin vieraalla ole kaapissaan jotain.
Sitä piti kysyä, et riittääkö tälle talon isännälle pizzaa? Se sitä tossa kyseli kun kerroin et sä teet niitä. Se pitää sua tosi hyvänä tyyppinä, ja luottaa siihen et sun tekoses on hyviä Ei Tarek jää tänne leffaa kattoon, menee jollekki frendeilleen, mut se haluu moikata jengii ja heittää läppää jonkin aikaa ennenku pannaan filmi pyörimään.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.01.2007 12:34
Niin siitä vielä, vaikkei asiaan kuulukkaan, et laitoin koko yön aamuviiteen asti kuvia tonne galleriaan. Pikkujoulukuvia tuli 61 ja siitä Anvilin illasta 23 kuvaa Velvet Greyn kuvien lisäksi. Et jos ette huomanneet niitä viestiketjuja niistä, niin ilmotan vielä täällä. Tai eihän ne mitään varsinaisia viestiketjuja ole, pelkkää ilmoitusasiaa vaan. Varmistakaa vielä kaikki tulijat, et tuutteko varmasti! Ja mä käyn kattoon onks toi Makuuni auku, ja jos ei oo, niin käydään sit porukalla siinä asematunnelin Makuunissa koska siinä vieressä melkein tavataan, ja valitaan joku leffa. Mitä mieltä ootte tästä? Voiko joku ottaa selvää, onx se steissin Makuuni auki ja moneen?
Kirjoittanut: lauratar (Aktiivi)
 • #813
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.01.2007 12:40
Asematunnelin Makuuni on tänään auki normaalisti eli 22 asti.
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #814
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.01.2007 13:14

Lainaus: Ninni

Sitä piti kysyä, et riittääkö tälle talon isännälle pizzaa?

Otin ne just uunista. Niitä on kaks pellillistä,kyllä mä luulisin että niistä riittää sillekin, toivottavasti onnistuivat. Niitä on yks pelti "tavallista" jauhelihaa, puolikas kinkku,salami,paprika,ananas ja puolikas kasvispizzaa.
Mä just katoin niitä lääkkeitä, ainakin kaks tabua multa löytyy!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.01.2007 13:31

Lainaus: poison

ainakin kaks tabua multa löytyy!

Oi miten kiva! Mul tääl kauhee kiire, en oo edes imuroinut, saati sitten käynyt suihkussa, ja naisillahan menee siinä itsensä tälläämisessä aina vähintään 2 tuntia......
Kirjoittanut: Dante (Jäsen)
 • #816
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 06.01.2007 13:38
Samaralta löytyy Veren Vangit dvd, joten ei tarvitse käydä vuokraamassa.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 06.01.2007 14:24
Saa nähdä myöhästynkö TAAS miitistä!!!! Ilmotan kyl jos myöhästyn, niin venailkaa jossain, katelkaa vaik sieltä Makuunista niitä leffoja. En myöhästy paljoo. Siivoukset jäi nyt kesken, sori, ei voi mitään. Tänne pölyyn joudutte nyt tulemaan
Kirjoittanut: poison (Organisaattori)
 • #818
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.01.2007 14:30

Lainaus: Dante

Samaralta löytyy Veren Vangit dvd, joten ei tarvitse käydä vuokraamassa.

Toihan oli hyvä uutinen! Ottakaa mukaan, niin ei tarvi käydä vuokraamossa
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #819
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.01.2007 15:20
Voi persis ku heräsin vast ny. Tai no oon mä tässä ollu jo, mutten oo ollu tajuissani. Garmyad oli tääl jatkoilla ja sitte toi yks Sebu, joka tuolla katselee Abyssin dir cuttia nupit kaakossa. Eli leffayö takana, joskus klo 04-06 katseltiin muistaakseni Snatch. Miks aina käy näin?

Joo ajo-ohjeet oli TODELLA HYVÄT! Niinku en olis Pukinmäkeen osannut muuten. Noh, ei mulla oo ees juuri puhelinnumeroita, joten jos ei toi Garmyad osaa neuvoo, niin sitten mun ei tarvi tulla. Onpahan ainakin ihan sikana sitte syötävää itselläni!

Joo mulla on krapula ja kiukku. Onneks toi Veren Vangit kiinnostaa mua yhtä paljon kuin ämpärillinen syfilistä, joten ei mun tarvi ees yrittää keskittyä. Hehe. Mut emmä muiden iltaa pilaa, jos sinne ees jotenkin pääsen. Varmaan klo 17-18 vois yrittää. Ja joo, otan jotain leffaa mukaan. VHS-nauhoja piisaa, mutta se ei ole tuettu formaatti täälläkään talossa, kun emmä oo ees kytkeny mun iänikuista nauhuria tohon projektoriin. Ja kuka ***tu sitä nyt katselis ees suttuista kuvaa 2,5-metriseltä skriiniltä. DVD-valikoima on pieni, mutta ihana. <3 Tosin suuri osa musiikkia.
Kirjoittanut: Kuunsilta (Valokuvavastaava)
 • #820
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 06.01.2007 22:25
kiitos kivasta illasta

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit