Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kesän ensimmäinen nurtsimiitti!

Kirjoittanut: Aditu (Aktiivi)
 • #21
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 18.06.2010 09:49
Minäkin voisin sunnuntaina raahautua paikalle.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2010 10:20
Perjaatteessa kiinnostais saapua paikalle, mutta en oikein usko, että poikaystävä jaksaa/haluaa lähteä enkä tahtois yksin tulla..
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2010 11:00

Lainaus: Mortale

Perjaatteessa kiinnostais saapua paikalle, mutta en oikein usko, että poikaystävä jaksaa/haluaa lähteä enkä tahtois yksin tulla..


Eihän siellä yssikseen olla, vaan hyvässä seurassa!
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 18.06.2010 11:16

Lainaus: Nordis

Eihän siellä yssikseen olla, vaan hyvässä seurassa!

No ei niin, mutta matka =D ja ku ei ehitä poikaystävän kanssa hirveesti arkisin nähdä.. Kohta vielä vähemmän varmaa ku mullakin alkaa työt.. Mutta mä katson asiaa =) Viimeks ollu miitissä kai viime syksynä kerran... Sitä ennen oli vuoden tauko.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2010 12:56
Kas niin, juttelin Ninnin kanssa ja tulimme tulokseen, että pidetään miitti siis kahdelta. Eli koko informaatio:
Miitti sunnuntaina 20.6 klo 14 eteenpäin Kaisaniemen puistossa!
Osallistuminen erittäin suotavaa.
Kirjoittanut: Nordis (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.06.2010 19:45

Lainaus: TaruinenAave

Miitti sunnuntaina 20.6 klo 14 eteenpäin Kaisaniemen puistossa!

Päättäkää vielä missä nurkassa niin ei tarvitse kiertää koko lepikköä piknikkiä etsimässä Siellä oli muuten tänään nuo Veikkaus-festarit, voi olla että valtaosa puistosta on vielä sunnuntainakin aidattuna purkujen yms. vuoksi.
Kirjoittanut: Faery (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.06.2010 22:49
Myönnettäköön, että kiinnostais tulla. Kuitenkin vasta liittynyt foorumiin, enkä ole vielä tavannut ketään. En tiedä jaksanko, tai uskallanko. Jää harkintaan.

Lainaus: Nordis

Päättäkää vielä missä nurkassa niin ei tarvitse kiertää koko lepikköä piknikkiä etsimässä

Joo, jokin paikka olis sieltä kiva tietää, jos usklatautuu paikalle. Ei ole ikinä tullut käytyä Kaisaniemen puistossa, joten outo paikka mulle.
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
 • #28
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.06.2010 13:59
Mie voisin tulla monikossa paikalle suoraan risteilyltä, jos siellä vielä illasta on porukkaa. Nordis varmaan voi tuurata mua siellä puistossa sen aikaa, ja ilmoittaa sitten minne pitää tulla
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.06.2010 20:06
Päätimme suuressa viisaudessamme Ninnin kanssa näin: tavataan Rautatientorilla siinä juna-aikataulujen alla kahdelta ja hiipparoidaan sitten yhdessä porukalla etsimään sieltä puistosta sopivaa istuskelupaikkaa. Myöhäiset saavat käyttää korviaan ja etsiä sen kaikkein mölyisimmän paikan: siellä me olemme. En sitten tarjoa kellekään kahvia, kun termarini on niin pieni, että sinne menee vain pari hikistä kupillista. Siis, omat eväät mukaan!
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 20.06.2010 08:17
Jei! Kiva nousta melko harmaaseen aamuun ja huomata että tännehän on muitakin tulossa kuin vain minä, TaruinenAave ja Tapsuli Tuosta "harmaasta aamusta" sen verran, että jos nyt sataakin ja tuulee (se on se Ninnuskan tsägä) niin kokoonnutaan anyway siellä, ja ei muuta kun venaillaan jossain että ilma paranee!!!! Koska miittejä järjestettäessä käy usein näin, että viikkoja riittää hellettä ja juuri sinä päivänä kun on sovittu miitti, alkaa mustia pilviä kerääntyä juuri sen miittipaikan ylle. Ei siis voi mitään, mutta oli mitä oli niin kaikki vaan iloisin mielin liikkeelle!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit