Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kesän ensimmäinen nurtsimiitti!

Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
  • #31
  • • Muokkasi: Kedira
  • Lähetetty: 20.06.2010 10:11
Joo, se näyttää sitten uhkaavasti siltä että tämä kissaemo "joutuu" raahaamaan sekä oman pennun että naapurin pennun mukaan. Eli ollaan tulossa jos hoidokkimme saa vanhemmiltaan luvan lähteä tämmöisen hurjan ja kamalan, äärimmäisen paheellisen joukon keskuuteen

Muoks : Jälkitunnelmia

Miten on mahdollista että miitistä on jo mennyt muutama päivä, eikä kukaan ole kommentoinut mitään? Siis paloiko aivot auringossa vai viettäkö porukka nyt jokaisen liikenevän vapaan sekunnin suunnittelemassa niitä automaatteja?
Kirjoittanut: Fenrisulfur (Jäsen)
  • #32
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 26.06.2010 00:29
Tämä aihe on lähinnä valhe, koska se ei ole kesän ensimmäinen nurtsi miitti. Ellei meillä turussa sitten ollut kyseessä kevään nurtsimiitti. Tai ellei kyseessä ole kaupungin ensimmäinen kevään ja kesän nurtsimiitti.
Kirjoittanut: TaruinenAave (Jäsen)
  • Lähetetty: 26.06.2010 00:56

Lainaus: Fenrisulfur

Tämä aihe on lähinnä valhe, koska se ei ole kesän ensimmäinen nurtsi miitti. Ellei meillä turussa sitten ollut kyseessä kevään nurtsimiitti. Tai ellei kyseessä ole kaupungin ensimmäinen kevään ja kesän nurtsimiitti.

Kyllä kyseessä on ensimmäinen nurtsimiitti, sillä tässä viitataan tietysti Helsingissä järjestettäviin miitteihin. Tämä on myös tietysti jatkumoa viime kesän (Helsingin) nurtsimiiteille ja ensimmäinen tänä vuonna järjestetty. Vai että vallan valhe... Virhe ehkä ja sekin on vain riippuen siitä, mistä näkökulmasta asiaa katsoo. Meille se oli ensimmäinen. Valhe.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit