Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Helsinki-miitti to 21.7 klo 16

Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
  • Lähetetty: 25.07.2011 09:21
Ninnuska pahoittelee kun kuvien laittaminen kesti näin kauan, kun kello lyö 6 illalla, katkeaa nettiyhteys ja hommia pitää jatkaa vasta seuraavana aamuna.... :/
Lähden nyt Kokkolaan sukuloimaan ja tässä kuvat torstain miitistä. Valitan syvästi sitä, että vaikka miten yritin muistaa kaikkien nickit (kiitos Heeterille megafonina toimimisesta!) niin voi olla nimet mitä sattuu ja jotkut nimeämättä. Mutta kivaa oli kun viime aikoina miittejä ollut niin harvoin, eli tässäpä siis kuvat:
http://www.flickr.com/photos/65247190@N08/?saved=1
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit