Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
27.8.11 Viimeiset auringon säteet-miitti ulkosalla @ Ruttopuisto, HKI - Sivu 3

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

27.8.11 Viimeiset auringon säteet-miitti ulkosalla @ Ruttopuisto, HKI

Kirjoittanut: HepZusi (Mister Halloween 2007)
  • Lähetetty: 28.08.2011 14:53
Eksyin autoillessani espooseen ja myöhästyin sen verran pahasti että piti mennä suoraan kaverin tupareihin. Ehkä ens kerralla, harmillista vaan että ei taida tulla hirveen hyviä säitä enää.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit