Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootti.net

Kirjoittanut: vuorbi (Jäsen)
 • #11
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.05.2006 11:27
Lisää nillitystä!

Ulkoasussa on tapahtunut muutos parempaan suuntaan, mutta Google-mainokset heittävät foorumin sisällön sivun pohjalle tähän tapaan. Ärsyttävää!

Lähdekoodia äkkiseltään vilkaistessa en hoksannut siihen muuta syytä kuin ehkä CSS-tyylissä #right_columnin leveyden.
Selain on IE 6.0, alusta Windows XP Professional.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 15.05.2006 12:56
Kiitän nillityksestäsi. Ulkoasun toimivuus Internet Explorerilla on aina vähän epävarmaa. IE tuplaa lähes satunnaisesti eräiden elementtien marginaalit, jonka vuoksi esim. kaksi palstaa eivät mahdukaan enää rinnakkain. Yritän paikallistaa ongelmia aiheuttavan elementin. Varmaa on, että tuo Elementti sijaitsee oikean palstan (#right_column) sisällä.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: Teme
 • Lähetetty: 15.05.2006 14:43
Lainaus: kuopassaUlkoasun toimivuus Internet Explorerilla on aina vähän epävarmaa,,,


Ikuinen kiusa meille verkkomestareille tuo IE.
Itse väsäsin tälläisen "tiedoitteen" IE:n käyttäjille. Koodi antaa siis IE:n käyttäjille ilmoituksen että vaihdappa Mozillaan tai Operaan. Muiden selainten käyttäjät pätkä jättää rauhaan.

<?php
$selain = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if (stristr($selain, "msie")) {
$selainok = "ei";
if (stristr($selain, "opera")) {
$selainok = "jep";
}
}
if ($selainok == "ei") {
echo "<div class=\"IEta_ei_tueta\">
<h1>Käytä vähemmän huonoa selainta</h1>

Käytössäsi on Web-selain, joka mitä todennäköisimmin on Internet Explorer. Suositeltavaa olisi että vaihdat selaimesi vaikkapa <a href=\"http://www.opera.com\">Operaan</a> tai <a href=\"http://www.mozilla.org\">Mozilla Firefoxiin</a><br /><br />

</div>";
}
?>
Kirjoittanut: vuorbi (Jäsen)
 • #14
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.05.2006 08:38
Juu huomattu on ja mielelläni niin tekisin, mutta vaikea vaihtaa selainta kun ei ole käyttöoikeuksia.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 17.05.2006 20:21
Gootti.net -sivustosta ja tästä foorumista on syntynyt hieman keskustelua Club Schattenin keskustelufoorumilla. Sieltä foorumilta saattaa tulla tyyppejä tänne vähän tirkistelemään meidän juttuja, joten olkaahan ihmisiksi kun kylässä on noin kovin arvovaltaisia vieraita.

Ai niin, muuten. Olenkin tässä tämän päivän aikana saanut parisen kappaletta erittäin negatiivista palautetta. Viestit ovat todennäköisesti schattenilaisten lähettämiä. Laitanpa tähän otteen toisesta viestistä:

[...] Jos on halua pitää jotain metalliverkkolehteä, niin ihan kaikessa rauhassa muutta ÄLKÄÄ NYT HELVETTI KUTSUKO SITÄ MILLÄÄN "GOOTTI"-ALKUISELLA SANALLA.
P.S. Sivut on rumat ja sisältö ***********


Olisi erittäin toivottavaa, että palautetta lähetettäessä ilmoitettaisiin sähköpostiosoite, johon voisi lähettää vastauksen. Tällainen nimettömänä lähetetty parjaaminen ei auta kehittämään sivustoa millään tavalla. Lisään uusia parjausviestejä jos niitä tulee. Tappouhkauksia ja ns. kuraa voi lähettää sähköpostiosoitteeseen info@gootti.net
Kirjoittanut: Hecate (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 17.05.2006 20:41
Ihmiset on aina yhtä mukavia silloin kun on mahdollisuus lähettää palautelomakkeen kautta anonyyminä postia.
Nimimerkillä ihan muutaman kerran firman palautteesta ****** poiminut...
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 17.05.2006 20:51
Aivan, kun antaa vapauksia niin heti ollaan nakkelemassa höpöä niskaan. Tässä tapauksessa tuo eräs palautetta lähettänyt henkilö oli ilmiselvästi suuttunut siitä, että tällä sivustolla julkaistaan myös metallimusiikkia käsitteleviä uutisia yms.

Eipä myö välitetä moisista. Sehän kuuluu junttisuomalaisuuteen tuikata toista puukolla kylkeen ja räkiä niskaan heti kun selkänsä kääntää.
Kirjoittanut: vuorbi (Jäsen)
 • #18
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.05.2006 13:47
Jep, ja kukaan muu kuin Tampereella asuvat nelikymppiset mustahuulet ei saa esiintyä sanan "gootti" yhteydessä. Olen seurannut Schattenin messulautaa vuodesta 2001 ja voin vakuuttaa, ettei siellä sen fiksumpaa väkeä ole ikinä pyörinyt kuin täälläkään. Laudan taso on yhtä kuin aktiivisten käyttäjien matalin taso, sillä juuri ne, joilla on vähiten annettavaa, ovat yleensä kovaäänisimpiä (varsinkin ryhmänsä ulkopuolelle päin).

Siinä kyllä on perää, että juttujen aiheet Gootti.netissä ovat todellakin metalli- ja mainstreamgoottipainotteisia. Jos se kuitenkin häiritsisi minua jollain periaatteellisella tasolla, rupeaisin itse tuottamaan sivustolle "truempaa" sisältöä tai matkaisin autuaammille metsästysmaille.

Jos ei rahkeet riitä tulla tekemään itse paremmin, niin tervemenoa takaisin sinne missä fiksut ihmiset juttelevat vain fiksuista asioista aina goottiuden sisintä olemusta kunnioittaen.

T: Schattenin keskustelulaudan entinen käyttäjä (lukuunottamatta osto ja myynti -palstaa)
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.05.2006 22:39
Tuollainen tympeä asenne tätä sivustoa kohtaan useiden schattenilaisten suunnalta ei lainkaan haittaa. There is no such thing as "bad publicity".

Sinulla, oi edistynyt vuorbi, on tuossa paljon erinomaisia ajatuksia. Yritän myöhemmin kehitellä jonkinlaisen asiallisen vastauksen noihin mainitsemiisi seikkoihin, kun nyt ei tänään enää jaksa.

Puolestani täällä voidaan keskustella vaikka teinigootti-aiheista, kunhan ei vaan sorruta asiattomasti nälvimään toisia. Olkaa gootteja tai vaikka kahvinkeittimiä, kunhan käyttäydytte asiallisesti.
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.06.2006 11:44
Ikävää,jos tästä syntyy jokin pohjoinen vs. etelä,kalkkis vs.teini asetelma.
Schatten netin perustajat/ylläpitäjät ovat erittäin hienoa porukkaa.Ei kannata tuomita heidän foorumiaan muutaman turhautuneen ja leipiintyneen kyylän takia jotka siellä roikkuvat.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit