Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Gootti.net

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 28.06.2006 12:23
Joo-o, oikeassa taidat olla. En tietenkään henkilökohtaisella tasolla tuomitse tuon foorumin niitä käyttäjiä, jotka asettelevat kapuloita Gootti.net:in rattaisiin. (Noli turbare circulus meos.) On huvittavaa noin niin kuin ulkopuolisen silmin nähdä keskustelufoorumilla tuollaista hommelia -- gootit jotka eivät tunnusta olevansa gootteja sanovat mikä on goottia ja mikä ei.

Kuten jo tuossa eräässä aikaisemmassa viestissäni mainitsin: ei ole sellaista asiaa kuin "huono julkisuus".

EDIT: Tarkennusta, täsmennystä.
Kirjoittanut: zanna (Jäsen)
  • #22
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 28.06.2006 19:06
Lainaus: kuopassa. IE tuplaa lähes satunnaisesti eräiden elementtien marginaalit, jonka vuoksi esim. kaksi palstaa eivät mahdukaan enää rinnakkain.

No jos laittais tämän foorumin näkymään ekaksi ja ne mainokset sitten alle perään,jos eivät rinnakkain mahdu?
Ihan vaan ehdotus ihmiseltä,joka on sormi suussa tietokonemaailmassa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 30.06.2006 01:30
Ihan hyvä ehdotus Sinulta, zanna. Suosittelen kuitenkin sinun ja muidenkin (Internet Explorerin?) käyttäjien käyttämään nettiselaimenaan jotain nykyaikaista Web-selainta... Nämä nettisivut toimivat hyvin nykyaikaisilla Internet-selaimilla ja nyt taidan mennä laittamaan kehoni sänkyyn lepäilemään.

(Huomaatko kuinka ohjailen vastausta viestiisi siihen suuntaan, ettei vahingossakaan päästä käsittelemään sivuston ulkoasun muokkaamista? Aivan. Tällä hetkellä ulkoasun muokkaamiseen ei ole aikaa, kun kaikenlaiset muut hommat vievät sitä. Pitää tässä esimerkiksi tehdä muita webbisivu-projekteja valmiiksi, etsiä joku naispuolinen seurustelukumppani ja kehitellä joku systeemi jolla monitorin virtanappulan saa kuntoon -- noiden juttujen lisäksi pitäisi jatkaa sitä maailman valloittamista Temen kanssa!)

Homma ja hommeliini on semmoinen, jotta kun tämä sivuston olemassaolo rahoitetaan osittain noilla mainostuotoilla. Kiitos noiden mainosten, on sivusto oleva olemassa ainakin vuoden 2008 tammikuuhun asti. Mikäli bannerit murjottaisiin esimerkiksi sivun alaosaan, laskisi silloin niiden "teho" kuin lehmän häntä.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
  • Lähetetty: 14.07.2006 21:38
Lainaus: kuopassa-- gootit jotka eivät tunnusta olevansa gootteja sanovat mikä on goottia ja mikä ei.Heillä on oikeus siihen. Ja tuskin kaikki kieltävät gootteutensa,sehän on lähinnä TSOMin laulajan vitsi, joka on lähtenyt leviämään. Mutta tuskin yksikään kuuluttaakaan gootteuttaan.

Se, mitä alakulttuuri pitää sisällään, on muotoutunut sen 20 vuoden aikana, jona se on olemassa. Sitä ei ihan hevillä lähdetä löysentämään vain sen takia, että joku metallisti haluaa kutsua itseään gootiksi. Ja miksi pitäisi? Miksi jokaisella pitäisi olla 'oikeus' kutsua itseään sellaiseksi?! Jos ei nykyiset goottikulttuurin rajat miellytä, etkä mahdu määriteltyihin raameihin, kannattaa etsiä jokin toinen alakulttuuri johon yrittää tunkea.

Ja on ihan turha yrittää saada mitään sympatioita tuolta. Goottikulttuuri on vain löyhä joukko ihmisiä, joita yhdistää sama musiikkimaku ja ehkä estetiikantajukin. Ketään ei kiinnosta jos äiskä ei anna maalata huoneesi seiniä mustiksi tai ostaa korsettia. Jos haluatte veljeyttä ja tasa-arvoa, liittykää SS-joukkoihin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 14.07.2006 21:55
Lainaus: Velvet GreyJos haluatte veljeyttä ja tasa-arvoa, liittykää SS-joukkoihin.


Valitettavasti SS on käsittääkseni leimattu usealla tasolla laittomaksi rikollisjärjestöksi. Sehän on vieläpä lakkautettukin, tai ainakin vaihtanut nimeään.
Kirjoittanut: Velvet Grey (Nimetön)
  • Lähetetty: 31.08.2006 21:34
Lainaus: kuopassa Valitettavasti SS on käsittääkseni leimattu usealla tasolla laittomaksi rikollisjärjestöksi. Sehän on vieläpä lakkautettukin, tai ainakin vaihtanut nimeään.Joo, en kirjaimellisesti tarkoittanut tuota liittymistä, se oli vain ikäänkuin vertaus, että sitä sympatiaa saa hakea ihan muualta kuin tästä alakulttuurista. Hippasen ontuvaa, tiedän.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit