Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

artisti jota et voi sietää?

Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.02.2009 18:38

Lainaus: SirMarylee

Ja vielä yksi, en siedä metallicaa. EN VOI VAIN KUUNNELLA SITÄ! Mikä siinä on että pitää tehdä kolme biisiä, joilla kaikilla on sama nimi ja ne kuulostavat ilman laulua aivan samalle ja sanoitukset ovat aivan samalaiset ja EI! EI! EI! Tosin eroaako heidän muutkaan biisit toisistaan


Mitä, minä kun luulin että kaikki tykkää Metallicasta, paitsi minä. Pitkän aikaa meni ennenku tuotaki aloin sietämään edes sen verran etten vasaroi ihan heti radioo tohjoksi kun metallicaa soitetaan.
Ja sitä muuten soitetaan, ihan liikaa!
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.02.2009 18:49

Lainaus: Malys_

Ja sitä muuten soitetaan, ihan liikaa!

Niinpä, varsinkin jos kuuntelee radio rockia tai muistelee entistä radio citya, ei herran jumala se oli raastavaa, tappavaa jopa!

Ainiin ja vielä yksi bändi nimittäin Iron Maiden, Hyi hitto vihaan niitten musiikkia ja sitä laulajaa varsinkin! niitten kaikkia laulajia mitä niillä on koskaan ollu! MISTÄ NE EDES EROTTAA?!
Kirjoittanut: Ultimecia (Jäsen)
 • #293
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Ultimecia
 • Lähetetty: 07.02.2009 20:08
The 69 Eyes on minusta nykyään aivan järkyttävää kuraa. Vähän vanhempi tuotanto (esim. Blessed Be) on ihan pätevää kamaa, mutta Debils()-lätystä eteenpäin heidän musiikkinsa on ollut silkkaa scheissea. Muka-synkkää tuotettua "rockia" höystettynä Jyrkin ah-niin-kohtalokkaalla laululla ja korneilla sanoituksilla. Kaiken lisäksi kappaleet ovat keskenään suorastaan hälyttävän samanlaisia, biisin vaihtumisen huomaa ainoastaan sanoituksia kuulostelemalla (jos silloinkaan). Olenko muuten ainoa, joka EI ymmärrä heidän jatkuvaa tyylin vaihteluaan? Uudistuminen on toki ok, mutta tyyliä ei tarvitse vaihtaa joka vuosi.

Toinen yhtye, joka saa verenpaineeni nousemaan, on Lauri Tähkä & Elonkerjuu(vai -korjuu?). Jep jep, ollaan niin ylypeitä pohojammaalaisia että ihan laatta lentää. Soitetaan jotain junttirokkia jossa on vähän väliä jotaki viulun vingutusta, vähänks hianoo! Seitan, vetäkööt Jussi-paidat päällensä ja menkööt leikkimään puukkohippaa navetan taakse.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 07.02.2009 20:12

Lainaus: Ultimecia

Seitan, vetäkööt Jussi-paidat päällensä ja menkööt leikkimään puukkohippaa navetan taakse.

Tuotakaan en ihmettelisi, tulee mieleen Dudesonit (lol, ei liity aiheeseen), jotka ovat asia pohjanmaalta mitä en myöskään voi sietää.

mutta tuosta 69 silmistä/silmästä what? niin anyway, en myöskään ymmärrä tyylien vaihtelua. Seuraavaksi tulee jtn: TITANIK! JÄTTILÄINEN! TITANIK! vai mitä hittoa se Iso F laulaakaan...
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.02.2009 21:42

Lainaus: SirMarylee

Iron Maiden, Hyi hitto vihaan niitten musiikkia ja sitä laulajaa varsinkin! niitten kaikkia laulajia mitä niillä on koskaan ollu! MISTÄ NE EDES EROTTAA?!


Öhm, no tää on niin sanotusti kiivenny pers edellä puuhun, diggailin alkuun ns. uudempia metallibändejä ensin (Manowaria lukuunottamatta) kuten Sentencediä, Stratovariusta, Moonspelliä jne. ja nyt vanhemmiten on alkanu koliseen Meidenit ja Motarit...
Ja Dickinson on ihan hemmetin kova laulaja!

Makuasioita toki mut silti pakko sanoa, sorry...
Kirjoittanut: Ms. Cyanide (Jäsen)
 • #296
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.02.2009 11:07
Lauri Tähkä, PMMP, kaikki karmaiseva suomi rap ( AAAARRRRGGGHHH!!! ) , Volbeat, Myyt ( voi helvetin perse, mitä paskaa sitä annetaankin levyttää!!!! ) ja kaikki nää "Idols- ihmeet", sitte kaikenmaailman kikkelihevi esim. Sonata, Stratovarius, Manowar..ei helvetti ...ja siis listaahan vois jatkaa jokseenkin loputtomiin mut tuossa nyt ne ekat jotka pölähti mieleen..
Kirjoittanut: Ms. Cyanide (Jäsen)
 • #297
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.02.2009 11:10
joo Iron Maiden...saattaisin uskaltaa väittää että ehkä vähän liikaa hehkutetaan sitä porukkaa, en jaksa kuunnella sitä kiljumista, mikä kuulosta kuin joku painas 12cm:n stiletolla palleja...ja mäkään en kyll erota niit laulajia toisistaa, sillo kun en vielä tiennyt niin luulin että sama hemmo koko ajan! XD että sillai...mutta nyt varmaan suututin lähipiirini ankarat Maiden-fanit joten ei tästä sen enempää..
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.02.2009 11:31
Neiti Syaniidi voisi sitten jatkossa välttää tuplapostaamista. Viesteissä on muokkaa-toiminto tuolla yläreunassa, eli jos soopaa haluaa suoltaa lisää samaan ketjuun heti postaamisen jälkeen niin sitä kautta sitten lisäilyjä. Jooko?
Kirjoittanut: Ms. Cyanide (Jäsen)
 • #299
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.02.2009 16:45
Kyllä äiti.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 13.02.2009 16:48
Ja päivän Oikea Asenne -palkinto menee...

Hih!
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit