Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ei-goottibändit.

Kirjoittanut: SisterBlack (Nimetön)
 • Lähetetty: 07.04.2006 16:30
Levyhyllystäni löytyy kaikkea... goottia, poppia, hiphoppia....
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 08.04.2006 21:58
Meitsiltä löytyy mm seuraavanlaista musaa levyhyllystä:
Diva Destruction, Darling Violetta, Switchblade Symphony, Seraphim Shock, Hocico, Inkubus Sukkubus, Two Witches, Lacrimosa, Qntal, Dargaard, Varjo, The 69 Eyes, Nightwish, Evanescence, Within Temptation, Sepultura, Iron Maiden, Napalm Death, Obituary, Diablo, Lucifer, Amorphis, Rammstein ja Children of Bodom. Piti oikeen käydä penkoon kaikki cd:t läpi. Eli vähän kaikenlaista kamaa löytyy....Jopa vanhat hard-trance-collectionit on tallella.
On ihan idioottimaista "hävetä tunnustaa" kuuntelevansa jotain, jokaisella on omat mieltymyksensä. Olis aika turha kuolema ottaa kuula kalloon "väärän" genren musan takia.
Kirjoittanut: Meyme (Jäsen)
 • #13
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 09.04.2006 22:37
Kyllä musiikkimakuni on hyvin laaja, mutta en pidä hiphopista tai popista. x.X
Tykkään rockista ja metallista myös paljon. Viimeaikoina on tullut innoitus klassiseen musiikkiin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 12.04.2006 14:46
Lainaus: NinniOn ihan idioottimaista "hävetä tunnustaa" kuuntelevansa jotain, jokaisella on omat mieltymyksensä.


Höpönlöpöä. Valtavirtaa pitkin luikertelevat teinit kuuntelevat sitä mikä on sillä hetkellä suosittua ja muodissa. Tällä hetkellä metallimusiikki (tai heavy) on nähdäkseni taas tulossa muotiin. He jotka haluavat olla muotitietoisia tulevat kuuntelemaan tuollaista Ruuhkatukka-musiikkia. On syytä hävetä jos tunnustaa kuuntelevansa jotakin tiettyä musiikkityyliä vain sen takia "kun kaikki muutkin kuuntelevat sellaista".
Kirjoittanut: Doomeri (Aktiivi)
 • #15
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Doomeri
 • Lähetetty: 13.04.2006 12:24
Lainaus: kuopassaOn syytä hävetä jos tunnustaa kuuntelevansa jotakin tiettyä musiikkityyliä vain sen takia "kun kaikki muutkin kuuntelevat sellaista


Jep... Yksi kaveri yrittää koko ajan tuputtaaa mulle hänen musiikki makuansa (heviä)... ...hän ei tunnu ymmärtävän että minä en pidä siitä, sitten hän sanoo että "oot sie kyl tyhmä kun et tajua kuinka suosittuja ja hyviä nämä bändit on" Tuon takia yleensä pysyttelen hiljaa ja vaikenen kun hän alkaa vaatimaan minua kuuntelemaan jotain josta en voisi olla vähemmän kiinnostunut (en halua lietsoa sotaakaan ja en ole maailman puheliain tyyppi yleensä). Joskus tekisi mieli kadota kun kyseinen henkilö saapuu samaan huoneeseen...
Häpeän tätä ihmistä välissä...
Kirjoittanut: Rottenicia (Jäsen)
 • #16
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 13.04.2006 18:47
en tajua tuollaista tuputtamista :/ minulle kukaan ei ole tullut sanomaan mitään mitä pitäisi kuunnella.
enkä ole minkään tietyn bändin perässä juossut tai vaihtanut musiikkia tyyliä jonkun muun mielipiteen mukaan
olen aina kuunnellut sitä mikä soi omaan korvaan parhaimpana.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 13.04.2006 23:40
Lainaus: kuopassaOn syytä hävetä jos tunnustaa kuuntelevansa jotakin tiettyä musiikkityyliä vain sen takia "kun kaikki muutkin kuuntelevat sellaista".

Juu samaa mieltä asiasta. Muotoilin ton yhden lauseeni jotenkin niin kieroon et siit ei oikeen saa selvää itekkään
Tarkotin sitä, et jos esim "tunnustan" kuuntelevani jonkin muun genren musaa kuin "goottimusaa" tällases foorumis, niin sitä ei pidä hävetä, koska mieltymyksensä kullakin. Kuulostiko edelleen höpönlöpöltä?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.04.2006 01:17
Eipä tuo enää höpöltä kuulosta, kun kerran noin selkeästi selitit ja taas vaihteeksi tuo ajatuskyvyn loistava majakka syttyi tuonne yläkertaan. Minulla valitettavasti on paha tapa ymmärtää lähes poikkeuksetta asiat väärin.

Lainaus: DoomeriYksi kaveri yrittää koko ajan tuputtaaa mulle hänen musiikki makuansa (heviä)...


Tuo tuputtaminen on tosiasiassa käännyttämistä, johon monet (miekii joskus) syyllistyvät. On perin nautinnollista saada vääräuskoisia käännytettyä Oikean Musiikin pariin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.04.2006 04:41
tottakai löytyy muitakin. iron maiden taitaa muista olla vahvimmin edustettuna hyllyssä, mutta on siel kaikenlaista... ja autossa tietenkin soi ratio city. tai ylex, jos sattuu oikein kyllästyttämään kasarimoju.
Kirjoittanut: Teme (Jäsen)
 • #20
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 14.04.2006 09:59
Lainaus: kuopassaOn perin nautinnollista saada vääräuskoisia käännytettyä Oikean Musiikin pariin,,,


Totta töriset. Muutaman kaverin olen käännyttänyt metallin maailmaan.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit