Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten vietät aikaa ystävien kanssa?

Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.03.2010 18:02

Lainaus: Funereal Soul

lautapelit on taas tällähetkellä olleet suuressa suosiossa

Miellä on sama juttu, kasaannutaan aina porukalla pelaamaan lautapelejä ja/tai wiitä
Yleensä siinä sitten juodaan kahvia ja syödään yhdessä, ja hauskaa on aina
Kirjoittanut: TyynePred (Nimetön)
  • Lähetetty: 22.10.2010 13:32
Ollaan kylillä, syödään yhdessä, ollaan ulkona, koneella... kaikkea mitä pystyy tekemään.
Kirjoittanut: 5ande (Jäsen)
  • #123
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 22.10.2010 16:43
Itsekkin tunnen olevani erakkoluonne Joka on jostain syystä tuntuu oudolta sillä joskus ala-asteella olin kovinkin seurallinen, ja jokainen kouludisko lähimailla piti käydä läpi. Nykyään kuitenkin tuntuu että minulla on enään noin 3 ihmistä joidenka kanssa voisin tehdä jotain koulun ulkopuolella. Silti en juurikaan tee. Nämäkin ystävät on ihan ok, siis sillain koulussa mutta heidän vapaa-aika käsityksensä ovat kännireissuja tuntemattomien kanssa. En kannusta ala-ikäisten juomista, ei kiinnostakkaan. Tossa syyskuussa tuli kuitenkin käytyä läpällä kaverin (hän on ollut 5 luokalta asti ystäväpiirissäni) kanssa Elämä Lapselle konsertissa, naureskelemassa ja juomassa liikaa energiajuomaa . Joskus(=melkein aina) pelottaa kun menee kaksi jonkun kanssa melkeinpä minne tahansa, ettei löydä mitään puhuttavaa ja tulee hiljaista. Vaikka konsertin bussimatka kesti mukavat 3 tuntia per suunta, koko matka höpötettiin, vaikka muut yritti nukkua ja oli hiljaista, ainakin kaamea nauruni piti heidät hereillä. Ehkä se on erillaista lapsuuden kavereiden kanssa, kun heittää läppää he aina ymmärtävät ja on kiva muistella menneitä. Mutta nämä lukiossa ja ylä-asteella saadut "ystävät" eivät jostain syystä tunnu yhtään miltään. Oho, meni vähä ohi. Mutta joo tämä yksi ystäväni ei ole innokas oikein lähtemään minnekkään, yritän yleensä kerran saada häntä esim Tampereelle junalla, aina hänellä on hyvä syy miks ei Se on sitten eri asia jos mennään katsomaan jotain elokuvaa XDDD ... Josta tulikin mieleeni että pitäispä taas joku filmi käydä kattomassa.
Muina aikoina suurinpiirtein istun tässä. Olisi kiva jos voisi kutsua kavereita kylään mutta kun vanhemmat hengittää koko ajan niskaan ja asun muutenkin ihan perämettässä ei se ole oikein kivaa kenellekkään. Sitten voi kutsua mukavammin ja jopa enemmän, jos pääsen/menen yliopistoon/ammattikorkeeseen ja saan oman pikkuisen kämpän~~
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
  • #124
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 22.10.2010 21:13
Katsotaan leffoja, käydään ihan elokuvateatterissa asti toisinaan, yleensä tosin vuokrataan. Notkutaan kahviloissa, joskus baareissakin. Käydään shoppailemassa, tosin enimmäkseen vain kirpputoreilla.

Meillä on kaveripiirissäni aika pitkät auttamisen perinteet. Esimerkiksi tavallaan kiertävää siivousapua. Kaikki suursiivoukset hoidetaan yleensä niin, että porukalla käydään yhdessä kaikkien asunnot läpi. Paljon mukavampaa siivota porukalla ja homma on nopeammin hoidettu. Lisäksi koen paljon palkitsevammaksi siivota kavereiden asuntoja kuin omaani. Lisäksi joka vuosi kaverini pesevät parvekelasini. Asun seitsemännessä kerroksessa ja minulla on paha korkeanpaikankammo. Vastavuoroisesti minä käyn sitten heidän luonaan tekemässä muita siivousjuttuja.

Osa läheisistä ystävistäni on myös osa roolipeliporukkaamme. Joten aika paljon aikaa menee myös pelatessa, hahmoja suunnitellessa ja pelijutuista höpistessä. Osa kavereista taas on opiskelukavereita, joiden kanssa puhuttava taas harvoin loppuu kesken, koska opinnot ovat sen verta iso osa elämää, että yliopistolta löytää aina jotain manattavaa.

Sitten on osin luotsaamani pullajaiset. Aloitin homman oikeastaan, koska olen surkea leipoja. Ideana on, että mennään sen luokse jolla on suurin keittiö ja leivotaan porukalla pullia, lettuja, kakkuja, muffinsseja... Mitä nyt kukakin osaa tehdä. Operaation jälkeen herkutellaan ja jaetaan ylijäämät kaikille kotiin vietäväksi. Sama konsepti toimii myös kaverien yhteisinä kokkaamisiltoina. Eli porukalla vain kokataan jotain hyvää jonkun luona. Isolle porukalle kokkaaminen tulee suhteessa halvemmaksi, joten tulee joskus porukalla tehtyä vähän fiinimpiäkin ruokia. Viimeksi kesällä syötiin raclettea. Sen jälkeen ei ole tainut kokkikerhoa ollakaan.

Sitten on hiusprojektit. Tasaisin väliajoin yksi kaverini päättää haluavansa pään täyteen pikkulettejä. Siinä tekokuituja letitellessä tulee aina vietettyä myös porukalla kivasti aikaa, kun yleensä letittäjiä on paikalla kolme.

Lisäksi aloitimme viiden hengen voimin juuri muutaman liikuntalajin yliopistoliikunnassa.

Tämän lisäksi on kavereita, joihin on niin hyvät välit, ettei tarvitse edes välttämättä tehdä mitään. Saatamme hengailla jonkun asunnolla. Muistan yhdenkin illan. Yksi soitti kitaraa, yksi istui tietokoneen ääressä, muutama katsoi telkkaria ja joku luki kirjaa. Juurikaan ei puhuttu toistemme kanssa, mutta se ei haitannut mitään. Kun tuntee ihmiset tarpeeksi hyvin, ei aina edes kaipaa liiaksi sitä että pitäisi olla jotain erityistä ohjelmaa. Joskus voi vain olla hiljaa, tehdä omiaan ja nauttia siitä, ettei silti ole yksin.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit