Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Postin Mokia

Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.10.2008 21:19
Eli päätin perustaa tällaisen aiheen, en tiedä onko olemassa jo, haulla en ainakaan löytänyt.

Eli siis miten on mahdollista että posti onnistuu kadottamaan yli 10 000 kirjettä/pakettia vuodessa?!
(Ja nämä ovat niitä jotka katoavat kokonaan työntekijöiden taskuun tai muualle!)
Suivaantuneena kys. aiheesta halusin aloittaa tällaisen ketjun.

Eli siis kertokaahan ihmiset omia kokemuksianne, onko teidän kohdallenne sattunut näitä tapauksia että tavarat on hävinneet tai ne on jopa postissa rikottu/avattu?

Eli omalla kohdallani on tullut jo mitta täyteen tämän "itellan" kanssa >:/
Nyt uusin tapaus on varsin tyypillinen...Tilasin tässä suurinpiirtein melkein kaksi viikkoa sitten kuituja englannista eräältä suositulta lafkalta.
Olin heiltä tilannut aiemminkin ja aina tulivat todella nopeasti(2-3 pvä) ja hyvin perille.
Nyt kuituja ei näy missään.. ei ole tullut mitään ilmoitusta mistään.
Sivuilla lukee vain että ovat postittaneet tavaran... ajattelin vielä jonkin aikaa odotella ja jos ei kuulu niin menen kyllä postiin reklamoimaan >:S
En tiedä olenko liian kärsimätön mutta ärsyttää silti...

Aikasempia tapauksia itselläni postin kanssa on ollut tällaisia:
Tilasin joskus eräästä seksikaupasta hameen, ja yllätys yllätys kun se tuli perille, oli paketti jo auottu postissa!
Paketin reuna oli selvästi saksilla auki leikattu ja siihen oli lyöty päälle tarra "vahingoittunut postin käsittelyssä" Onneksi hame oli kuitenkin tallella... ei näemmä ollut kelvannut sille postinkantajalle...
Sama monen muun paketin kanssa... ne ovat minulle tulleessaan olleet auottuja tai rikkinäisiä >:/

Olen jo siinä pisteessä että vaihdan käyttämään matkahuollon palveluita.
Hyvä itella! Hinnat ylös ja palvelut alas...
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #2
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 21.10.2008 22:00
Äidilleni tuli noin vuoden päivät MeNaiset-lehti myöhässä. Lehden olisi pitänyt tulla torstaisin, mutta yleensä se kolahti laatikkoon vasta seuraavana maanantaina. Nopeimmillaan se tuli jo perjantaina. Usein se oli selvästi luetun näköinen (kerran siinä oli jopa kahvikupin jälki!) ja lehden välissä olleet näytteet oli aina varastettu (liimaraita näkyi kyllä, joten näytteitä siellä välissä oli ollut). Yksi äkäinen puhelu, ja lehdet alkoivat tulla ajallaan. Mutta kyllä äiskää lievästi sanottuna ketutti.
Minulle on yleensä kyllä tullut paketit ajallaan, ainoa joka on odotuttanut oli (ylläripylläri) Joybootsin paketti. Sekin paketti oli kylläkin saanut odottaa torstaista tiistaihin postilla ennen kuin muistivat postittaa saapumisilmoituksen.
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #3
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.10.2008 22:30
Ja yhelle tutulle käynyt itellan kanssa ikävästi kun yritti tehdä väliaikaisen osoitteenmuutoksen kesämökilleen. Oli sen verran pisemmän aikaa ja sen verran kauempana, että oli järkevää maksaa siitä, että posti tulee sinne. Oli sitten alkanu ihmetteleen kun ei laskua ala tulla, ja kävi kotonaan: tadaa!! Siellähän se lasku oli karhujen kera! Soitti sitten postille että mikäs peli tämä on ja puhelimessa sanottiin että tulehan käymään lähimmässä toimistossa, meni sinne eikä siellä mitään tiedetty mistään, nämä asiat kun kuulemma käsitellään korkeammalla taholla. En sitten tiiä miten loppujen lopuksi kävi, mutta inhottavaa tollanen pompottelu!
Kirjoittanut: FrozenCorpse (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.10.2008 20:19
Mä sain viimesimmän kenkäpakettini rikottuna. Oli siis kenkälaatikkoa niin runneltu, että toinen kulma auki kokonaan. Siinä oisin paljo kiehunu, jos ois kenkii tullut vahinkoa!!
Kirjoittanut: Faith Black (Aktiivi)
 • #5
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 22.10.2008 20:50

Lainaus: FrozenCorpse

Mä sain viimesimmän kenkäpakettini rikottuna.

Sama kävi minullekin kun Joybootsilta saapui tilaukseni. Laatikko oli aivan rutussa, kulmat ja reunat kuluneet. Onneksi ei tosiaan kenkiini tullut vahinkoa.

Aamulla, kun postiluukusta tipahti iso pino lehtiä ja kirjeitä, niin yhteen lehteen oli laitettu liitteeksi lasinen näytehajuvesipullo, joka sitten räsähti iloisesti rikki, kun postinkantaja runnoi postin luukusta. No, ainakin lehti tuoksuu hyvälle .
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 22.10.2008 20:52
Pari kertaa on lähetys viipynyt matkalla, mutta ei toistaiseksi ole kyllä ainakaan Suomen posti kadottanut tahi kolhinut mitään tilauksia/lähetyksiä. Huonoa tuuria? Onhan postilla se vakuutettu lähetys -vaihtoehto (tosin kallis), ja on minusta aivan lähettäjän oma moka jos ei tajua laittaa "särkyvää" -tarraa tai pakata tuotteita kunnolla.
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:03

Lainaus: Heetteri

jos ei tajua laittaa "särkyvää

Kaverin perheellä on joku puutarha firma ja ne oli tilanneet sinne jotain puskia, toimitustapana tais olla matkahuolto.
Laatikoissa oli lukenu moneen kertaan isolla että SÄRKYVÄÄ ja TÄMÄ PUOLI YLÖSPÄIN
Paketeista näki silti heti että niitä oli heitelty ja runnottu ja pinottu päällekkäin, vaikka sekin oli kiellettyä. Yli puolet tilatuista kasveista oli rikki!
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:05
Postin toiminnassa on kyllä paljon parantamisen varaa :S Kävin tänään kyselemässä oman pakettini perään ja mitn eivät tienneet sieltä.. hienoa...
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:08
Syllaboreal: jos ulkomailta tuleva paketti katoaa, PostItella levittelee käsiään. Ota yhteyttä myyjään, kysy tracking codea, jos sellaista ei ole niin käytännössä voit heittää pyyhkeen kehään ja ehkä korkeintaan kitkerää palautetta PostItellalle sillä pakettiasi EI tulla etsimään kenenkään toimesta.

Kyllä, juuri näin kävi minulle. Pskn möivät, postilaitokset nimittäin. Myyjässä ei ollut mitään vikaa.
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.10.2008 21:42

Lainaus: Piiskansiima

Kyllä, juuri näin kävi minulle. Pskn möivät, postilaitokset nimittäin. Myyjässä ei ollut mitään vikaa.


Menetitko kalliinkin tuotteen tuon takia? :S
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit