Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Naapurit

Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 16:27

Lainaus: Kedira

Olin ollut leikkaamassa leipää kun hermot napsahtivat hetkellisesti poikki ja huomasin vasta kotioveni sulkeuduttua, jotta olin ottanut leipäveitsen mukaani käydessäni metelistä huomauttamassa.

Millähän foorumilla puhutaan tästä "leipäveitsen kanssa räyhänneestä naapurista" . Nojoo... on tainnut olla todella inhottava naapuri, kun hermot noin menneet? Itsellä ei onneksi tuota ongelmaa ainakaan vielä o.o

Tulipa tässä mieleen kaverin yläkerran naapuri, joka soittelee Guitar heroa rummuilla ja se basarin hakkaaminen kuuluu ärsyttävän hyvin siihen alapuolelle. Ei sitä tarvis todellakaan hakata _niin_ lujaa.
Kirjoittanut: Mystification (Aktiivi)
 • #52
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.05.2009 16:40
Oijoi, viestiketju jota en ole ennen havainnutkaan.
Tässä omalla asuinalueella on lähes jokaisessa ilmansuunnassa ja parinkymmenen metrin päässä aina jokunen naapuri, poiminpa heistä yhden ja kerron hiukan.
Tämä iäkkäämmänpuoleinen nainen saattaa soittaa tänne mihin kellonaikaan tahansa, ja ilman mitään asiaa.
Kerran tuuletin tarkoituksella ikkunat apposellaan, melko yömyöhään tosin, ja pianpa puhelin pirahti ja kysymystulva alkoi. Ikävä kyllä tämä naapuri sijaitsee niin että hän näkee 24/7 sisään toisessa kerroksessa sijaitseviin ikkunoihini.
Soittoja tulee keskimäärin päivässä kolme kappaletta. Milloin aiheena on kyseisen naapurin pyörätuolissa istuva mies, josta marmatusta riittää joka päivälle, milloin se, että joku toinen naapuri jossain teki jotain aivan kamalaa, kuten grillatessa käytti liikaa paloöljyä, tai mitä tahansa muuta. Joskus kysymys on myös "Onko kaikki hyvin?" Vaikka mitään ei ole tapahtunut.
Joskus taasen hän kiikuttaa oven taakse päivän lehdestä repäistyn artikkelin, joka on jollain kaukaisella tapaa humoristinen tai merkittävä. Soitto tulee myöhemmin, ja kysymys, saitko artikkelin, mitä pidit, jaaaratijaaaarati.
Jos lähden viikonloppuna illalla esim. yhdentoista maissa ulos, seuraavana päivänä saan kuulla siitä kuinka "Naapurin heitukka se taas hiipparoi yöllisillä reissuillaan".
Harmi etten omista sälekaihtimia, joudun ripustamaan ikkunoihin hätäapuverhot, eli melko paksut pussilakanat, sillä satun pitämään valoja melko myöhään päällä, ja tästäkin saan valituksia, tai vähintään kysymyksiä.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 16:44
Tuo kuulostaa jo sen verran ärsyttävältä, että itseltä saattaisi päästä välillä muutama ilkeä sananen rouvalle puhelimessa.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.05.2009 17:32

Lainaus: Layil

Nojoo... on tainnut olla todella inhottava naapuri, kun hermot noin menneet?

No itseasiassa tarkoitukseni ei suinkaan (kuin ehkä korkeintaan alitajuisella tasolla) ollut ottaa kyseistä kapinetta mukaani. Toisaalta, tälle naapurille saattaa joutua huomauttamaan metelistä 2-5 kertaa yhden illan aikana, ennenkuin viesti menee perille saakka. Kohtelias ja hurmaava nuorimies siellä aina oven avaa, kun kelloa soitan, vaan tahti ei tästä huolimatta paljoa useinkaan muutu, ennenkuin painokas ystävällisyyteni muuttaa huudoksi ja kiroiluksi.

Olin muuten bongaavinani juuri kyseisen kaverin roudaamassa paffisia laatikoita asuntoonsa tänään aamupäivästä, joten elelen toivossa että hän on saanut häädön / ymmärtänyt itse häipyä häiritsemään jonkun toisen talon asukkaita.
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 17:39

Lainaus: Kedira

Toisaalta, tälle naapurille saattaa joutua huomauttamaan metelistä 2-5 kertaa yhden illan aikana, ennenkuin viesti menee perille saakka.

Tuo on kyllä todella inhottavaa. Toivon vain, ettei itsestä tule tuollaista riesaa muille, jos tai kun muutan kerrostaloon.
Kirjoittanut: Kedira (Nimetön)
 • Lähetetty: 03.05.2009 18:38

Lainaus: Layil

Toivon vain, ettei itsestä tule tuollaista riesaa muille, jos tai kun muutan kerrostaloon.


Sitten kun tulee se ensimmäinen naapuri ovelle koputtelemaan, niin ennenkuin väännät stereoista volyymiä pienemmälle, laita tarra siihen muistuttamaan. Jatkossa sitten pidät osoittimet aina tarran alapuolella Ja kaikista suunnitelluista kokoontumisista ryyppäämään sun muuta ilmoitus talon muulle väelle parisen viikkoa aiemmin, niin halukkaat ehtivät alta pois

Nämä ohjeet ja neuvot siis kaikille muillekkin. Itse tein silloin joskus 15v sitten näin, eikä ole kukaan tullut tämän päälle huomauttamaan mistään kertaakaan. Toisaalta, eivät ehkä ole uskaltaneet, mutta se ei liene sitten enää minun ongelmani?
Kirjoittanut: Layil (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.05.2009 19:07

Lainaus: Kedira

Sitten kun tulee se ensimmäinen naapuri ovelle koputtelemaan, niin ennenkuin väännät stereoista volyymiä pienemmälle, laita tarra siihen muistuttamaan.

Tuo on kyllä aika hyvä neuvo. Pitääpä muistaa sitten
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #58
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.05.2009 19:49
Mystification: Sinulla on kyllä todella ärsyttävä naapuri Kunnon kyyläpasha
Me ollaan nyt miehekkeen kanssa muuttamassa tästä ja odottelen kauhulla minkälaisia naapureita uudessa talossa mahtaa olla -.-'
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #59
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 04.05.2009 16:12

Lainaus: SyllaBoreal

Mystification: Sinulla on kyllä todella ärsyttävä naapuri Kunnon kyyläpasha

sama mielikuva tuli mullekkin. olisin tuossa tilanteessa todennäkösesti itse repinyt hiukset päästäni ja kerran pari ystävällisesti ja vähemmän ystävällisesti huomauttanut yksityisyyden merkityksestä.

kun asun (vielä) vanhempieni kanssa omakotitalossa niin ei naapureissa ole valittamista ja ollaan hyvissä väleissä. tietysti isä tykkää marmattaa (ei naapurin kuullen) siitä miten naapurin koira aina räyhää ja haukkuu "kun ei sille ole osattu näyttää kaapin paikkaa tarpeeksi ajoissa" vaikka koiran käytös on parantunut eikä alunperinkään ole mielestäni naapuria syyttäminen. kaikki lemmikit ei ole niin helppoja tapauksia kun luulisi ja naapuri on miun mielestä onnistunut tehtävässään hyvin. mutta tosiaan luojan kiitos isä on osannut pitää suunsa tiukasti supussa niin naapurisopu on säilynyt. saas sitten nähdä millaiset naapurit siunaantuu kun muutan omilleni...
Kirjoittanut: groomeri (Aktiivi)
 • #60
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.05.2009 19:13
http://www.iltalehti.fi/espoo/200904299493836_eo.s html

Tämä taitaa kyllä voittaa kaiken
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit