Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Dieettigootit; Pääkallobikinikuntoon ennen hautaa! - Sivu 64

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Dieettigootit; Pääkallobikinikuntoon ennen hautaa!

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #631
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 06.01.2012 10:07
Kiloja on kevään jälkeen hiljakseen hiipinyt seitsemisen kiloa, ja tarkoitus on myös saada se kesään mennessä pois. Voi olla että joku kilo on ihan lihastakin, koska on tuola salilla jonkin verran tullut käytyä, ja ainakin käsivarret näyttävät kiinteämmiltä kuin aloittaessa. No, lantion seudusta kyllä näkee että kaikki ei ole lihasta vaikka kuinka niin toivoisi. Siispä, lisää salille ja herkkuja vähemmäksi. Ajattelin myös kokeilla elämäni ensimmäistä paastoa kevään aikana, ihan vain koska haluan tietää miltä se tuntuu ja onko siitä mitään apua.
Kirjoittanut: Marraskuu (Jäsen)
 • #632
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 06.01.2012 15:36
Otinpa itsestäni mitat tuossa pari päivää sitten ja järkytyin. Vy on viitisen senttiä enemmän kuin luulin sen olevan, ly samoin. Reidet pysyneet melko lailla samassa, varmaan runsaan kävelyn ynnä muun jalkasporttailun tuloksena. Apua, miten sitä onnistuukaan kusettamaan itseään. "Näytän hoikemmalta kuin ennen". Varmaan joo, kun jalat on samanlaiset kuin ennen ja yläkroppa lörähtänyt.

Lainaus: BronzeRain

Ajattelin myös kokeilla elämäni ensimmäistä paastoa kevään aikana, ihan vain koska haluan tietää miltä se tuntuu ja onko siitä mitään apua.


Minua on pitkään kiinnostanut paaston kokeileminen, lähinnä kehonpuhdistusmielessä enemmän kuin painonpudotusajatuksella. Mua on sen verran peloteltu sivuvaikutuksista, että en ole vielä kokeillut. "Tukkaa lähtee, iho huononee, sä haiset ja oot koko ajan vihanen, älä kokeile!!"
Toisaalta taas yksi ystävä hehkuttaa paastoa maasta taivaaseen.
Kirjoittanut: DeadlyNightshade (Aktiivi)
 • #633
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.01.2012 17:05
Itseäkin kiinnostaisi paasto - mihinkään kehonpuhdistusjuttuihin yms. en oikein usko, painonpudotuksessakaan siitä tuskin on kamalasti hyötyä, mutta ihan avoimilla mielillä olen liikenteessä, mitä nyt vähän skeptinen. Kokemuksena kiinnostaisi.

Jouluna kiloja tullut vain 1,5, vatsa pömpöttää kiitettävästi. Onneksi kohta pääsee palaamaan takaisin arkeen ja syömisrutiineihin ilman kokoaikaista herkkujen & karkin tuputtamista.. Pääsee liikkumaankin, kun ei tuo puolen tunnin reipas kävelylenkki koiran kanssa oikein tunnu missään.
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #634
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 06.01.2012 17:30
Koira olisi kyllä ihan jees olla. Siis muutenkin haluaisin, mutta varsinkin tuon lenkkeily kannalta. Olisi joku ns. tekosyy lähteä käppäilemään tuonne ulos useammin kuin kerran päivässä.
Mielellään vielä sen rotuinen koiruus, jonka kanssa olisi pakko tehdä pitkiä lenkkejä.

Postiinkin pitäisi joku päivä soittaa, että toisivat sen crosstrainerin tänne. Päässyt vaan unohtumaan se soittaminenkin. Vitti, tähänkö tämäkin nyt sitten jäi?
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #635
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 06.01.2012 18:48
Paastosta muuten sen verran, että jos jollain on mielenterveysongelmia niin hyvä muistaa, ettei paastoa suositella esim masennuksesta kärsiville. Kuulemma lähinnä koska ensimmäisten päivien aikana tervettäkin päätä voi alkaa ahdistaa, ja masennuspotilailla se kierre saattaa jäädä päälle tai entuudestaan masennukseen liittyvä ahdistus voi pahentua.

Minulla meni laihis ihan läskiksi. Onnistuin jumimaan selkäni taas viime vuonna sen verran ikävästi, että lääkärisetä salli selälleni ainoastaan varovaisen liikkumisen. Tätä käskyä seurasi sitten itselläkin vähän sellainen luovutusmentaliteetti. Painoa ei ole tullut ihan hirveästi lisää, mutta eipä sitä kyllä ole lähtenytkään pahemmin. Seison siis yhä lähtöruudussa. Mutta nyt. Uusi vuosi, ehjä selkä, melkoehjät jalat. Eniten työtä on silti yhä motivaation kanssa. Itseäkin ottaa aivoon kun ei saa aikaiseksi. En ole oikein vieläkään löytänyt sitä koululiikunnan tuhoamaa liikunnan iloa josta kaikki puhuvat. Pitäisi löytää liikuntalaji, joka olisi itselle mieluinen. Muutamat lajit ovat jo olleet ihan ok, mutta eivät saa aikaan sellaista intoa, että ihan erikseen odottaisi zumbatuntia tai salikäyntiä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.01.2012 20:11
Kävin ihan mielenkiinnon vuoksi vilkaisemassa Kiloklubin liikuntaosiosta, kuinka paljon tallihommat kuluttavat kaloreita, tässä kun on jo muutama päivä mennyt tutuissa hommissa talikonvarressa. Vastaan tuli pieni järkytys, kun esimerkiksi tämän päivän 6h työvuoro on KK:n mukaan kuluttanut rapiat 1700 kaloria. Siis kyllähän se nyt rankkaa on, joka paikkaa kolottaa ja uni maittaa (ja myös ruoka :/ ) mutta en nyt ihan odottanut että se NOIN paljon veisi... Jösses, tässähän on kohta joulukilotkin muisto vaan.
Kirjoittanut: Kazune (Jäsen)
 • #637
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.01.2012 21:31

Lainaus: Marraskuu

Mua on sen verran peloteltu sivuvaikutuksista, että en ole vielä kokeillut. "Tukkaa lähtee, iho huononee, sä haiset ja oot koko ajan vihanen, älä kokeile!!"

Riippuu pitkälti kauanko aiot paastota mutta oma iho ei ole mihinkään muuttunut, väsymys ja ärtymys on aina lähtenyt viimeistään kolmantena päivänä jolloin olo muuttuu todella energiseksi mutta yleensä ei ole ollenkaan ärsyyntyneisyyttä ja tukan lähdön saat vältettyä oikeilla vitamiineilla ym. Oma pisin paastoni yhtäjaksoisesti on vähän yli neljä vuorokautta. Aina paaston jälkeen on todella kevyt ja puhdas olo! Pitää vaan paaston jälkeen muistaa tosiaan itsehillintä ettei heti mätä kaikkea roskaa napaansa, muuten on ihan yhtä tyhjän kanssa paastota. Tuota en ihan tajunnut että miten paastolla haisee?
Kirjoittanut: UndyingDreams (Mister Halloween 2008)
 • #638
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 07.01.2012 16:30
Vuodenvaihteen tienoilla päätin huvikseni kokeilla elää kasvisruoalla sen aikaa kun se onnistuu. Eli liha, kala ja kana pois siksi aikaa kun tuntuu sopivalta, maitotuotteita ja kananmunia yms kylläkin syön. Eipä ole toistaiseksi tuntunut paljon missään kun muutenkin pidän kasvisruoasta eikä ole ennenkään ollut pakko saada sitä pippuripihviä joka päivä

Eräs syy tähän kokeiluun oli myös se, että olisi kiva pudottaa muutama kilo ja kasvisruuissa on useimmiten aika paljon vähemmän kaikkea verrattuna vastaavaan liharuokaan.
Kirjoittanut: Usvatuuli (Jäsen)
 • #639
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 07.01.2012 21:32

Lainaus: Kazune

Tuota en ihan tajunnut että miten paastolla haisee?

Joillakin ihmisillä rupee henki haisemaan melkosesti paaston aikana, itellä ainaskin on käynyt näin joskus. Siihen on muistaakseni jokin tieteellinen selityskin oikeen, mut en nyt piruuttanikaan muista että mikä.
Kirjoittanut: Kazune (Jäsen)
 • #640
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.01.2012 21:37

Lainaus: Usvatuuli

Joillakin ihmisillä rupee henki haisemaan melkosesti paaston aikana, itellä ainaskin on käynyt näin joskus. Siihen on muistaakseni jokin tieteellinen selityskin oikeen, mut en nyt piruuttanikaan muista että mikä.

Ai niin olikin, oonkin kuullut siitä joskus. Liittyi jotenkin ketoositilaan. En osannut yhdistää tähän kun yksinkertaisena ihmisenä ajattelin että haisee jotenkin erityisesti hielle tai jotain : D
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit