Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 23.04.2017 08:48
Juu, on hieno ele tehdä kunnialento veteraanille. Täälläkin joskus kuulin omituisen voimakasta jyrinää, että ihmettelin mistä on kyse. Lehdessä taisi olla myöhemmin juttu kuinka Porvoon edustalla oli ollut venäläinen kone ja sitä vastaan oli lähetetty hävittäjä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.04.2017 17:48
Hm. vähän outoa tää touhu kun eukko halus välttämättä auttaa puuhommissa, fiskarsin pieni kirves oli huono kun puu iski näpeille ja iso taas huono kun ei jaksanu heiluttaa ja osumatrkkuus kärsi. Onneks ei sentään omaan jalkaan osunu. Keskikokonenhan on siitä kiva että sillä voi helposti saada kalikan osumaan näpeille ja sillä on huomattavasti helpompi osua jalkaan ku isolla.

Siis onhan hän aiemminkin kirveen kans heilunu ja polttopuitakin tehny isonkin kasan mut nyt haisee taidon ruostumiselle enemmin ku välineiden vääryydelle.
Kirjoittanut: kannuskäsi (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.04.2017 21:04
Fiskarssilla on kyllä hyvät välineet puiden pilkkomiseen. Erinomaista hyötyliikuntaa sekä naisille että miehille, hienoa että naisetkin sitä vielä nykypäivänäkin harrastaa.

Luin kerran lääkärilehteä, 1900-luvun alkupuolelta. Lehdessä oli jo silloin lukijoiden kysymyspalsta, joihin lääkärit vastasivat. Halonhakkuu oli moneen vaivaan lääke ja parannuskeino. Esim. Huolestuneelle äidille neuvottiin: pari tuntia halonhakkuuta päivässä on ratkaisu pojan "itsesaastuttamisen" pois kitkemiseen.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 02.05.2017 23:57
Juu, halonhakkuun lisäksi lääkkeeksi niihin aikoihin lienee tyrkytetty avioitumista perustelemalla sitä jonakin aikuistumisen merkkinä. Aikansa kutakin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.05.2017 15:40
Avioituminen "itsesaastuttamisen" lääkkeenä on kyl huonompi ku halonhakkuu. Kirveellä ei tuu pää kipeeksi eikä se kiukuttele. Kuukausittaisesta huoltojaksosta puhumattakaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.05.2017 21:09
Pitäisköhän tehdä sellanen jekku että purilainen viikossa? jos jossain kohtaa tosiaan grillikausi alkaa niin kiinnostais kyllä. Juustofirman mainossivu mutta perkule. http://www.cheeseandburger.com/burgers

Toki osa noista purilaisista sisältää camembertiä, jonka hajun onnistuneesti oon sekottanu kuralla olevan koiran paskaan. Joku saa todella maksaa paljon ennenkun niin pahanhajusta tavaraa suuhuni laitan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.05.2017 05:25
Pitäisi jos vaan pötsi kestää... Mulla ei näy kestävän kun joku suolainen/hapan tms. saa vatsan "camemberiksi". Nuo kaikki hampparit tuolla nettisivulla näyttävät tosi hyviltä.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.05.2017 23:59
Pyöräkuume nosti juuri osakkeitaan erittäin paljon kun pääsi kokeilemaan taas... onhan endurohommat toisella vaikeustasolla mutta nopeus toisella.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.06.2017 20:49
Loviisan Sanomien videossa näytetään kuinka Suomenkin poliisi on militarisoitunut.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.06.2017 15:39

Lainaus: mlrd

Ei noin selvässä snipupaikassa edes yritä olla piilossa, rehvakkaasti pää ylhäällä sitä vaan kattellaan. ihan niinkuin vihollista ei oliskaan. viiden sodan veteraanina luulis tietävän paremmin.
johonkin vanhaan juttuun maininta... http://imgur.com/gallery/9IaIB
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 6 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit