Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Yleiskeskustelu 3

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.06.2017 22:05
ja toinen: http://www.viikonloppu.com/?p=155994

Toi on kyl aika rehvakkaasti piippu ulkona ikkunasta ja kirkas huivi päässä että ei kovin hyvin oo koulutettu. Tai niinkun lukusat kommentoinnit muualla toteavat, luultavasti lavastettu.

Eikä oo kiire paljastuneesta asemasta pois... Hiekkakansakin osaa kuulemma käyttää myös sinkoja ja isoja pyssyjä että en luottais seinään suojana. No, omapa on henkensä. Mie kyl vaihtasin asemaa aika vauhdilla enkä jäis pulisemaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.06.2017 21:10
Juu, katsoin saman videon YouTubesta ja melko samoja kommentteja sielläkin on tullut, että aika amatööri täytyy olla. Kun sitä videota katsoo hidastettuna niin voi huomata, että iskujälki seinään tulee suoraan kameramiehen suunnasta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.07.2017 18:35
olihan se gootin ruokaa-ketjukin jossain mutta kukaan täällä enää käy.

Kasataanpa hamppari.

Pohjalle tottakai käräytetty sämpylänpohja. Jotakin merkkiä, ostin valmiina.
Ketsuppia muutama tippa, maun vuoksi
Maustekurkkusiivuja pohja peittoon
Pihvi, mielellään peukalonpaksuinen, voi olla isompikin kyllä.
Pekonia. koska sydän-ja verisuonitautiliitto kiittää.
Paistettu kananmuna koska valkuaista. pikkasen mustapippuria jos kerkee päälle rouhia niin parempi niin.
Paistettua sipulia. Tai sipulirenkaita jos haluaa nähdä vaivaa
Salaatinlehti ettei jänikset liho liikaa
Paistettu tai paistamaton tomaatinsiivu, miten täynnä kädet on kun yrität saada kaiken yhtäaikaa lämpimänä kasausvaiheeseen.
Tulista majoneesia niin että nenäkarvat saa osansa kun puraset kiinni.

Kansi päälle ja ääntä kohti.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.07.2017 19:05
Vielä parempaa, kesän tai syksyn ensimmäiset kanttarellit nousi ja voi että tätä soosia on odotettu jo juhannukselta asti.

Savukylkeä ja kanttarellia tuoreiden pottujen kans niin saa kyllä gordon ramsay kiroilla aikansa ennenku paremman sapuskan keksii.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.07.2017 21:30
Eikö sille Ramsaylle syötetty jotain mämmiä? Parempi olisi ollut tarjota vaikka karjalanpaisti, tai oikeastaan ihan mitä tahansa muuta paitsi mämmiä.

Ukrainassa oli se ydinvoimalaonnettomuus ja siitä on tehty ties kuinka monta dokumenttiohjelmaa. Yksi niistä ohjelmista oli muistaakseni Journeymanin tekemä juttu, jossa näytettiin vanhojen mummojen elämää. He olivat salaa hiipineet niihin voimalaa ympäröiviin kyliin, jotka evakuoitiin pakolla 1980-luvulla. Mummojen elämää seurattiin ohjelmassa ja siinä näytettiin kuinka metsistä korjattiin sienet huolella koriin, putsattiin ja syötiin. Sitten joku toi geigermittarin ja paljasti, että sienet itse asiassa keräävät pintamaasta kaiken (radioaktiivisen) saastan itseensä. Nami, nami...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 25.07.2017 20:07
Katsoin kai saman dokumentin itsekin, ei se terveellistä ole mutta vanhojen mummojen kohdalla niillä pitoisuuksilla ei tainnu syöpää saada kun jo kuolee ikäänkin. Tai sai , tuskin kukaan on seurannut kuin kävi.

Joka tapauksessa sama homma on ton cesiumin kans lammikoillakin, jokasesta lätäköstä uskalla kaloja syödä kun siel on aika hyviä pitoisuuksia jäljellä, välillä toimittaanu näytteitä jos sais kartoitettua noita vähäsen.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 25.07.2017 23:45
Ai oletko lähettänyt tutkittavaksi Säteilyturvakeskukseen vai minne?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 26.07.2017 22:28
Paikalliseen ely-labraan vaan, onhan noillakin mittarit.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.10.2017 13:14
hm. irakin häyhä nosti vissiin nuppia liiaksi. https://imgur.com/gallery/QNFwo
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 03.10.2017 21:36
Juu, sen aikaisemman videon mukaan ukko oli sijoittunut aika huolettomasti korkeaan torniin/radiomaston juureen, ehkä ajatteli myös viimeisenä työpäivänä ettei todennäköisesti kukaan kyttää häntä pitkän matkan päästä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 4 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit