Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjoita kun saat jotain kivaa 4

Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
  • Lähetetty: 28.05.2012 23:52
Olin Helsingissä käymässä viikonloppuna ja ostin morticiasta ihanan korsetin ja paidan sen alle Myyjän ehdotuksia molemmat Kuvaa tässä
Kirjoittanut: Salmonelle (Nimetön)
  • Lähetetty: 30.05.2012 22:54
Minä vietän lauantaina ylioppilasjuhliani (harvinaisen huonossa säässä), ja sainkin läheiseltä sukulaiseltani tiedon, että hän aikoo ostaa minulle elämäni ensimmäisen, ikioman, upouuden polkupyörän! Tänään kävin katselemassa ja siellähän oli yksi aivan juuri sellainen kuin halusin - simppeli 3-vaihteinen, ja ihan tyylikäskis ja kohtuulliseen hintaan! Se siis on nyt minun, vaikka siellä kaupassa edelleen minua odottelee! Aaahhh
Kirjoittanut: momentumi (Jäsen)
  • #993
  • Arvo: Asiantuntija
  • Lähetetty: 31.05.2012 17:15
Iskä toi mulle uuden kameran! En ollut edes pyytänyt sitä ostamaan sellaista, kun olin ajatellut hommata sen itse sitten, kun kesätöistä rahaa tulisi tarpeeksi, mutta nytpä ei tarvitsekaan!
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
  • #994
  • Arvo: Mahtigootti1500
  • Lähetetty: 04.06.2012 15:44
Uffilta tarttui mukaan todella sievä niittikoristeinen nahlalaukku "edesmenneen" tilalle.
Pitääkin alkaa käymään useammin kirppiksillä, kerrankin kun voi tehdä fiksuja löytöjä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
  • Lähetetty: 04.06.2012 17:23
Näköjään on materiaholisteillakin ketju höpötelty täyteen, uuden turinat seuraavaan ketjuun.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit