Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjoita kun saat jotain kivaa 4

Kirjoittanut: Miss_Reaper (Nimetön)
 • #581
 • • Muokkasi: Miss_Reaper
 • Lähetetty: 13.01.2011 21:28
Hain postista, tilattu Deviantista:
- Queen of Darknessin musta polvipituinen, hieman levenevä hame, jossa on remmit ja vetoketjuja, joiden vetimissä on pääkalloja. Pelkäsin tämän olevan liian pieni, sillä nettikaupassa tämän kooksi oli laitettu XS (lapussa on 28), mitoissa vy oli 74 ja tavallisesti käytän S- koon vaatteita. Osoittautui kuitenkin juuri täydellisesti sopivaksi ja voi varmasti käyttää (ilman remmejä) tuolla työssäopimispaikalla.
- Violetti raitalisäke, leveämpi ja pidempi mitä odotin, vaikuttaa myös hyvälaatuiselta.

Suomalaisen kirjakaupan alesta:
- Japanilaiset Love Navi- ja Chara Navi- horoskooppikirjat, päätin, että annan parhaalle ystävälleni ystävänpäivälahjaksi.
- Vampyyrit- kirja. Kivasti tietoa vampyyreistä, en tosin pidä kannen Twilight- kuvasta. Tässä kerrotaan muutes myös goottikulttuurista.
- Nemi IV- sarjakuva- albumi, ajattelin alkaa näitäkin keräämään.
- Ompelukirja (en muista nimeä), neuvottu hyvästi kuvien kera vaihe vaiheelta miten mikäkin tehdään, iskee varmaankin kohta hinku tehdä vaatteita itse.

Ja vielä K-supermarketista:
- Mustat lapaset, joissa on vihreä hämähäkinkuva. Oikeasti poikien, mutta menevät minunkin kätösiini ja ovat vaan niin lämpöiset ja kivat.
+ Kaikenlaisia herkkuja.

Sain myös eräältä kirjastossa työskentelevältä vanhemmalta naiselta kehuja hiuksissani olleista sinisistä ja turkooseista raitalisäkkeistä. Kyseli oikein mistä niitä saa ja saako lyhyempinä, mielenkiintoista jos laittaisikin harmahtavaan tukkaansa jotain shokkivärisiä.
Kirjoittanut: Mortale (Aktiivi)
 • Lähetetty: 14.01.2011 09:56
Aah, Brandokselta saapui iron fistin yhdet korkkarit ne on aivan ihanat. Ja kokokin on oikea, vaikka vähän pelkäsinkin kenkiä tilata =) Sääli, että en voi töissä pitää näitä =D täytyy raaskia luopua hetkeksi =D
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2011 14:21
Sain tyttöystävältäni myöhäiseksi joululahjaksi Mighty Boosh Special Edition DVD boksin. Jos ei tänään pitäisi mennä illalla viininmaistajaisiin (lolgothic), viettäisin koko illan varmaan koneen ääressä tätä katsellessa.
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.01.2011 18:22
Sain vihdoinkin uuden läppärin
Ostettiin myös uusi imuri kun vanha pääsi rikkumaan.
Kirjoittanut: BluhtEngl (Jäsen)
 • #585
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 16.01.2011 00:35
tulostinskanneri tuli hommattua. helpottaa animoinnin tekemistä kun ei tarvi ottaa tol kuppasel 4 mpxl kameral kuvia ku reistailee muutenki.
Kirjoittanut: Astra Zorin (Jäsen)
 • #586
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 16.01.2011 22:14
Sain uuden kosketusnäytöllisen kännykän (Nokia köh köh...) ja mustan tyllihameen! w00! Lisäksi uuden meikkivoiteen, puuterin ja mahtavankokoisen puuterihuiskun, ja violettia huulipunaa. IhQ! Huomasin, että miulla alkaa olla niin paljon erilaisia meikkejä, ettei miun tarvitse enää ostaa mitään, koska jokaista väriä ja laatua löytyy jo.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #587
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 17.01.2011 05:51
Tulin juuri kolmen viikon lomalta Australiasta, mukaan tarttui:
- Lievästi steampunkahtava ruskea villatakki. (Tiedän, melko lämmin ostos Australian ilmastoa ajatellen.)
- Musta polvimittainen mekko, jossa on molemmissa kyljissä nyöritykset joilla voi säätää kokoa.
- Vesinokkaeläinpehmolelu. (Hänen nimensä on Woolloomooloo, Sydneyn erään lahden/vierasvenesataman mukaan.)
- Musta tunika, jossa on valkoisia kiemurakuvioita.
- Kahdet caprit.

Ja pari perustoppia ja paitaa, joissa ei ole liiemmin mitään ihmeellistä. Ja kyllä, olen netissä kuudelta aamulla koska jet lag.
Kirjoittanut: Kalmankoura (Jäsen)
 • #588
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 17.01.2011 14:28
Loputkin joulukuussa tilatuista kuteista saapuivat. Kahdet housut ja paita, ja tänään tarttu backstreetin alennusmyynnistä yhdet housut mukaan. Tällä viikola pitäis viel tulla yks sähköjuttu sekä maski.
Kirjoittanut: byron (Jäsen)
 • #589
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 17.01.2011 17:51
Sain toimivan mokkulan. Ja huomenna toimivan jääkaapin. Ja toivottavasti saan ne pari niittivyötä mukaan, ellei nekin pienemmät versiot ole loppuneet. Jännä juttu kun voi myydä/luvata tuotteita joita ei ole. Ihme juttu...
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.01.2011 22:57

Lainaus: Giffirt

- Vesinokkaeläinpehmolelu. (Hänen nimensä on Woolloomooloo, Sydneyn erään lahden/vierasvenesataman mukaan.)

Tämä keskustelu voidaankin lopettaa nyt sitten tähän, koska Griffirt on saanut jotain niin kivaa, ettei kenelläkään ole enää mahdollisuutta yltää sen tasolle.

Woollomooloosta tulee kyllä mieleen se Monty Pythonin aussifilosofisketsi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit