Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Ärsyttävimmät/parhaat mainokset!

Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #11
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.03.2010 12:32
Niin joo. Omalla tapaa tämä uusi Formula mainos on ihan kiva, vaikkakin hieman pitkä. En yhtään ole formuloiden ystävä, mutta suomalaisuus tulee hyvin esiin. Perkele! Loppuhuutohan se siinä on se hulvaton ja tunteella huudettu. Ja ensimmäisen kerran katsottuna jotain niin odottamatonta.
(niin ja siinä on nätti heppa)
Kirjoittanut: Azrael (Aktiivi)
 • #12
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: Azrael
 • Lähetetty: 05.03.2010 13:18
1. "Uutisten mukaan hai olisi syönyt The Virtanen bändin" + kaikki muut DNA:n mainokset joissa ko. mainosorkka esiintyy. Tämä on kuitenkin kaikista tähän mennessä tehdyistä mainoksista rasittavin.

2. Onko tämä hyvää linjoileni - kailotushelvetti.

3. Paula- lehmä vanukasmainokset.

4. Ei varsinainen mainos, mutta X-Factorin "moi olen Lissu Vantaalta ja oon niiiiiin jatkossa" saa veren kiehumaan päässä (kuten koko ohjelma, imo).

5. Se joku finnimainos (clerasil?), missä poika on pukeutunut tipuksi ja valittaa yhtä ainoaa näppyä naamassaan. "Oi kun söpö tipu." "Ei kun oikee hottis" ja sitten vielä se ällövirne kaiken muun kamaluuden päälle. No thanks.
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #13
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 05.03.2010 14:13
IHANA AIHE!
Mikäs sen ärsyttävämpää kuin mainokset?

Ykkösinhokki on ehdottomasti Saunalahden "Mistä näitä senttejä oikeeeen tulee??!!!"
Varsinkin se missä on se ennustajaeukko ja tää nykyinen missä se koira haukkuu kun sen idioottiomistaja nostelee eri määriä sormiaan pystyyn.
Anna sille koiralle jo se herkku ja lopeta!

Mutta kuintekin ykkössuosikkini on se Saunalahden mistä näitä senttejä oikein tulee -mainos, missä se pikkupoika ihmettelee miks sen kaverilla on kaks isää mut sillä itellä vaan yks
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #14
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.03.2010 15:47

Lainaus: Heetteri

2. "Yksi plus yksi" -koirapapan hermojariipivä kihinänaurumainos (Saunalahti?)

No tämä! Aivan varmasti! Siis AAAAAARGHH! Ei helvetti että ton mainoksen kanssa menee hermo. Mieli tekis motata sitä miestä.

Lainaus: Heetteri

3. Jugurttimainos jossa muija istuu yöpaitasillaan voihkien vammaisesti "mmm...niin pehmeää"; tekisi mieli upottaa nyrkki sen akan kitaan.

Tämä kans. Ärh. Ja samaan kastiin menee nää Activia-mainokset jossa nainen ylistää että miten turvotus helpotti. Mietittiin äidin kans että kun niissä sanotaan että jos ei ehdi syödä säännöllisesti niin tulee ruuansulatusvaivoja ja Activian säännöllisellä käytöllä sen saa estettyä. JOS EHTII SEN JOGURTIN VETÄÄ HUIVIINSA SÄÄNNÖLLISESTI NIIN MIKSEI MUKA EHTIS SYÖDÄKIN. (toki onhan yksittäinen jogurtti nopeampi vetästä kun moni muu suuhunpantava mut anyway...)

Lainaus: Heetteri

5. Bubbleroom piste fi - sen mainosäänimuidun solkotuksesta ei saa mitään tolkkua. ARTIKULOI SELKEÄSTI SAAKELI!

KIITOS! Joku muukin huomasi ja ärsyyntyi tästä. Voi melkeen tuntea kun korvat sauhuaa tuon jäljiltä. Eikö ollut aikaa muka ottaa äänitystä uusiks tai puhujaa joka osaa puhua. Räyh.

Lainaus: Funereal Soul

Niin joo. Omalla tapaa tämä uusi Formula mainos on ihan kiva, vaikkakin hieman pitkä. En yhtään ole formuloiden ystävä, mutta suomalaisuus tulee hyvin esiin. Perkele! Loppuhuutohan se siinä on se hulvaton ja tunteella huudettu.

Oi se on niiiiiin mahtava. Kun tosiaan tulee niin tunteella ja ihan yllätyksenä

Lainaus: Azrael

5. Se joku finnimainos (clerasil?), missä poika on pukeutunut tipuksi ja valittaa yhtä ainoaa näppyä naamassaan. "Oi kun söpö tipu." "Ei kun oikee hottis" ja sitten vielä se ällövirne kaiken muun kamaluuden päälle. No thanks.

Nimenomaan. Multa tulee aina tossa pakonomainen *yäch* tai vaihtoehtoisesti kakomisreaktio. Ei edes ole kovin söpö... Ja omakehu haisee kyllä pitkälle.

Lainaus: Azrael

1. "Uutisten mukaan hai olisi syönyt The Virtanen bändin" + kaikki muut DNA:n mainokset joissa ko. mainosorkka esiintyy. Tämä on kuitenkin kaikista tähän mennessä tehdyistä mainoksista rasittavin.

Joo, oi kun olis syönykin ni ei tarttis enää kestää. Mun puolesta saa The Virtanen band olla vaikka sitten siellä hain kidassa kuhan ei tule enää viattomia kansalaisia kiusaamaan.
Kirjoittanut: Mary Death (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.03.2010 16:38
Muistaakseni Saludo-kahvin loistava myyntilause: "päätä päiväsi Saludo-kahvilla". Se meni aika harmillisesta mutta ymmärrettävästä syystä nopeasti pois näkyviltä Ei ihmisillä ole yhtään huumorintajua, tuota olisi ollut hauska keittää iltapäiväkahveille töiden loputtua...tai tarjota epätoivotuille yllätysvieraille

Kaikki Ostos tv:n amerikkaiset myyjät saavat toivomaan tukevaa pesäpallomailaa, voisin suurella nautinnolla pyyhkiä ne leveät, maaniset hymyt ja antaa vähän persoonallisuutta niiden paperinvalkoisiin ja luotisuoriin hampaisiin.... ei kukaan edes puolikkailla aivoilla varustettu ihminen mene ekstaasiin jostain rikkaimurista tai saa yht' äkkistä himoa silittää vuoren verran vaatteita kannettavalla höyrysilityslaitteella. Myyjät touhottavat kuin "astronautteja varten" kehitetty, tärisevä lihaksen-kasvatus vyö voisi ratkaista kaikki maailman ongelmat ja tuoda pysyvän rauhan, hallelujaa ja ojentakaa joku sille Oscari....mielellään poikittain ja sinne minne aurinko ei paista.
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 05.03.2010 22:26
En nyt ehdi raapustaa pitkää viestiä, mutta mainitsen tähän väliin pari itseäni ärsyttävää mainosta jo edellä mainittujen lisäksi:

"Mmmm Polly, oi kun hyvää! Mmm Polly, oi kun hyvää!..." Aaaargh!

ja

"Huuliherpes - voi ei."

Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • #17
 • • Muokkasi: Gothica
 • Lähetetty: 05.03.2010 22:50

Lainaus: Azrael

Se joku finnimainos

Haha, repesin... Sori, on pakko sanoa, mutta taitaa olla finninpoistoainemainos tai jotain?

Edellä on mainittu jo monia inhokkeja, mutta se Elisan "No en mä nyt tiiä..." -mainos on kamala. Se, jossa se Elisa-tyyppi on jossain maatilalla ja ihmettelee suurta lehmää, traktoria ym. Hyi.
Kirjoittanut: darkAngel (Aktiivi)
 • #18
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 07.03.2010 17:31

Lainaus: Iiriva

"Mmmm Polly, oi kun hyvää! Mmm Polly, oi kun hyvää!..." Aaaargh!

Arg. Nimenomaan. Menee täysin hermot tuohon joka kerta.

Yks mainos joka jäi mainitsematta viimeks, oli se Head and Shoulders mainos "Love your hair before it leaves" Kun se jätkä höpöttää sille tukalleen niin tekis mieli mennä ja kiskoa molemmilta hiukset päästä.
Kirjoittanut: Tyhjäpää (Jäsen)
 • Lähetetty: 07.03.2010 19:17

Lainaus: darkAngel

Head and Shoulders mainos "Love your hair before it leaves"

Se voisi olla ihan hyvä mainos jos se ei olisi niin pitkä! Että jos siinä olisi vain ne kohtaukset mitkä on kuvattu siinä rautatieasemalla, niin se voisi olla ihan hyvä mainos. Mutta tuolla pituudella todella ärsyttävä!
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #20
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 07.03.2010 20:37

Lainaus: Natassja

Kumma, ettei kukaan ole vielä maininnut näitä Activia -mainoksia, joissa ylistetään ulostamisen ihanuutta ja luvataan helpotusta pieretykseen. Niissä on toki jotakin valloittavaa inhorealismiakin, mutta tästä huolimatta ne mainokset ovat inhokkejani.

Activia mainokset ovat legendaarisia. "Ja nyt vähän turvottaa" on jo varsinaisen lentävän lausahduksen statuksen saavuttanut mainosrepliikki Ja "Activia auttaa" sopii useaampaakin arkipäivän tilanteeseen.
Henkilökohtaisesti inhoan kaikkia superjogurtti-mainoksia. Oli se sitten "Vain 0% lisättyä rasvaa" vai jotain muuta, niin minulla kippaa yli.
Toinen välittömän flippaamisen aiheuttaa Spotifyssa pyörivä Unibet-mainos. Siis jotain vedonlyöntiä mainostetaan niin seksikkäänä meininkinä, että naiset hyppivät syliin. "Uuh, uuh, Unibet-mies, lisää, lisää!"
Ò___Ó
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!