Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Kelle/ mihin lahjoittaisit 10 000e? - Sivu 4

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kelle/ mihin lahjoittaisit 10 000e?

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 07.11.2013 00:12
Abigor, Ei niitä ole unohdettu, järjestöt on ehkä ne unohtaneet.

Omalta kohdalta voisin laittaa lastensairaalan rakennukseen, kun näköjään yhteiskunnan rahat menee Jorgosin perseeseen, eli kreikkaan tai kyprokseen tai minne nyt vittu miljardinsa kerkeevätkään tunkemaan.

Paremminvointivaltiota Rakentamassa, Kokoomus.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit