Gootti.net

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.08.2016 02:18
no jos ensimmäistä kertaa läheltä näkee niin uskon. ensimmäinen kerta mitä itse muistan nähneeni olin 4-5v kun loikkasi mökkitiellä käytännössä auton konepellille, ei osumaa tullut mutta siitä lähtien oon ruskeaa poliisia liikenteessä kunnioittanu.

virka-asunen antaa sakkoja ja ottaa ehkä kortin pois mut se ruskea tulee koko painolla syliin.

e: eikä ne noudata virka-aikojakaan perkeleet.

e2: on kuulemma taas nalle maisemissa, paskat löyty n.50m mökin ovesta, selvis mikä siel on viime viikolla möyriny ku vähän ihmettelinkin kulkujälkiä, varsinaisia jälkiä ei ollut mut selvästi näki että isoa eläintä on ollu liikkeellä. tai oli niitä paskoja useammatkin, eli se mahollisuus pentuihin on tai iso nalle osaa säätää kaapelin läpimittaa. Jos oikein arvataan ne on ollu siellä jo kuukauden verran, sen aikaa on koira kiertäny alueen kaukaa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 24.08.2016 17:57
voi vitun ikenet. Piti mennä kouluttamaan koiraa sorsajahtiin, mutta joku perkele meni viemään juoksusen nartun mökille. Ihan turha yrittää kun teinipoika menee aivan sekasin hajusta lenkilläkin. Alotuksesta jätti koiran pois kun se ei toimi juoksujen aikana mutta kun oli erikseen puhe että pitäis kouluttaa uutta niin eikun mukaan vaan.

No, ei auta ku ottaa vene trailerille ja mennä sit tekemään päiväkeikkoja ilman tukikohtaa. tulee n.150km ajelua per päivä, mut ei se mitään.
Kirjoittanut: Myrtsimartta (Jäsen)
 • #473
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 14.09.2016 10:15
Uskallatko mennä yksin puolukkaan? Metsässä yksin vaeltelu on aika jännää puuhaa, jos antaa mielikuvitukselle vallan. Täälläpäin oli karhukin tullut marjastajan kaveriksi, joten keep calm ja poimi siinä sitten menemään.HelsinginHotellit
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 14.09.2016 10:17
Myrtsimartta on saanut tehtäväksi kirjoittaa viestejä foorumeille ja hankkia linkkejä tuolle nettisivustolle. Tiedän mistä on kyse.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 17.09.2016 20:21
paskakasa se vaan kasvaa, perkuleen nalle on tullu ollakseen taas alueelle. menis ny jo muualle, toista koiraa ei saada toimimaan pätkääkään niin kauan kun tuo tuolla asuu ja ampuakaan ei kai saa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 18.09.2016 03:29
Eikö sitä voi karkottaa paukuttelemalla? Suomen riistakeskuksen YouTube-kanavalla esitellään kaikenlaisia karkotuspanoksia. Sen videon puolivälissä näytetään myös äänikarkote. Vaikka se kai on tarkoitettu käytettäväksi vain jos nalle on näköyhteyden päässä, uskon voimakkaan paukahtelun karkottavan sen muille maille vaikka sitä ei edes näkisi. Pitäisi vaan käydä useamman kerran paukauttamassa sillä alueella...

Muistan lukeneeni lehdestä, että täällä on villisikoja karkotettu onnistuneesti asentamalla "paukahtelulaite". Eli se on joku sähkömekaaninen kone, joka säännöllisin väliajoin tuottaa todella voimakkaan paukahdusäänen. Se karkottaa villisiat, mutta miinuspuolena on tietysti se kova ääni.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 21.09.2016 00:43
Säännöllisesti käynyt nyt paukuttelemassa siellä, osumat hyvä 70% yrityksistä kuolleita, loput lentäneet karkuun ilman vaurioita ilmeisesti. Viime viikolla yhtä varista vähän ihmettelin mites siitä muka meni ohi? Kuitenkin, eilenkin oli tuoreet paskat tehty mökin viereen. Kyl se nyt junttaa siinä loppusyksyn taas.

Siis jos ite nallea pääsis pöllyttämään jollain kumiluodilla se vois tehotakin mutta mene ja eti se sieltä on astetta hankalampi tehtävä.
Kyl sen kulkureitti on jo hyvin haarukassa mutta siitä on viel aika pitkä matka siihen mistä sen kiinni saat, ja toisekseen, jos mie meen niin lähelle nallea että sitä ampuisin niin en taatusti käytä mitään ei-tappavaa. (ilman sellasta kaveria jolla on kovat piipussa ja johon luotan että se osaa pudottaa arsyyntyneen karhun) ja luvat on loppu joten... olkoon siellä.

p.s. karkkopaukkuja oon kokeillu joskus uutenavuotena, yks sellasista etäpaukuista tippu naapurin katolle ja pudotti lumet. epäluotettavia paskiaisia, osa räjähti piipussa, osa meni maihin asti. Eipä niitä kyl enää myydäkään.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.01.2017 08:02
Sormet näyttää lähinnä koiran pileiltä kun menin palelluttamaan noilla talven ainoilla kylmillä keleillä. Nahat lähtee näköjään yllättävän myöhään palovammaan verrattuna.

Lapaset käteen tai voi tulla seurauksia, ihmiset.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.01.2017 08:08
Ei kannata rikkoa käsiä, niitä on tosi hankala korvata. Täällä etelässä oli viikko vai olisiko ollut parikin viikkoa sitten ne parinkympin pakkaset. Huomasin silloin, että monet autoilijat jättivät kaaransa tyhjäkäynnille kun kävivät apteekissa, kaupassa, kioskissa jne. Auto pysyy lämpimänä, mutta ketä varten...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 22.01.2017 08:12
jeps, silloin mie näppini jäädytin, laitettiin talviverkkoja -20c lämmössä ja kovassa viimassa, ja kukahan se kaivaa uittovehkeitä jään alta ja tekee ne solmut. ei onnistu rukkaset käsissä mutta yliarvioin näppien keston ja aliarvioin viiman.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit