Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 29.04.2017 00:16
No joo, työpaikat kai vähenevät entisestäänkin etenkin etelässä. Täällä on ihan uusi ilmiö, että joitain puolalaisilta (tai ehkä latvialaisia, liettualaisia) vaikuttavia työmiehiä on paljon liikkeellä. Virolaisia on tietysti myös. Heille varmasti löytyy töitä... Yhden kalliin suomalaisen hinnalla voi palkata pari-kolme ulkomaan jamppaa. Wikipedian mukaan Suomessa verojen jälkeen kuukausipalkka on 2509€, mutta Virossa se on 945€, Latviassa 703€ ja Liettuassa 637€.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 29.04.2017 22:41
niillä on pirun kovat verot siel kai kun samasta työstä suomessa kuulemma maksetaan sama palkka...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 08.05.2017 21:57
Ja tosiaan syy miksi yleensä miun postit koskee elukoita ja luontoa yleensä on mahdollisesti se etten jaksa listata mihin maholliseen ihmisten kanssa toimiessa voisi enää jollain tavalla kypsyä.

Tai yhteiskuntaan tai politiikkaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 08.07.2017 21:16
Pakko listata yks. onko kaikki työkaverit hmm... "teammates so bad, they are incapable of finding their own arse in the dark with the aid of a map, a flashlight, and written instructions."

ja yhdestä:
"Fucking window-licking retard"

Lähde:http://themightyjingles.wikia.com/wiki/Paul_ Charlton

Nätti kesän about kolmas hellepäivä ja se menee korjatessa toisten virheitä ja estäessä ihan helvetin hölmöä virhettä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 09.07.2017 09:07
Wikipedian mukaan 68 prosentilla suomalaisista on normaali älykkyysosamäärä, joten voi hyvin olla, että työkaverisi ovat ihan toisella tasolla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 14.07.2017 18:57
Joko noi on neroja tai minä täys retardi mutta samalla tasolla ei taideta olla.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 28.11.2018 20:39
Pitkään aikaan tota kuullutkaan, kun otin ampumakilpailun junnun kanssa. Eka kuti meni maaliin sanotaan sekunnin kymmenksien erolla ja todella paha sanoa ampuko kumpikaan hutia... mutta toinen maali heti perään on helppoa koska junnu poltti sen toisen kudin (niinkuin kaikki aiemmatkin opetuksessa olleet) niin nopeesti kun piippu oli ees sinne päin. Helppo ampua osuma sitten kun toinen on hudin jälkeen jo laskenu aseensa pois...

Oli kuulemma epäreilu kilpailu. kun piti nopeudesta kilpailla kahteen maaliin. Nopeudesta on joskus hyötyä, osumasta ehkä enemmän kuitenkin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 28.11.2018 20:49
Ehkä hänestä tulee seuraava Miculek jos vaan tuupitaan oikeaan suuntaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 28.11.2018 21:20
Ehkä joku joskus oppii. Toi on mun mielestä hyvä harjotus siihen ettei nopeus oo kaikki kaikessa, ekan kyl oppii ampumaan nopeesti jos maali on siinä mihin on tottunu mut laita toinen maali hiukka sivuun ja kilpailutilanne... no kaikki aloittelijat yrittää liian kovaa ja ohi menee. hyvä heittää suolaa päälle ku ite ampuu vasta parin sekunnin päästä osuman. Jerry on kyllä legendä eläessään, sen kanssa ehkä ensimmäiseen ampuis mut on se vieläkin maailman huippuja joten luultavasti jättäsin kokonaan sikseen.

Toki jollei parempiaan vastaan treenaa niin miten vois kehittyä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit