Gootti.net

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.03.2017 17:47
Mikä lie motonetin laite, mutta saipahan potilas kyydin omalla ostamallaan kaukalolla.

Pääasia että toimi.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.03.2017 19:13
heh, tuli tosta hiihtojutusta mieleen kun varuspalveluksen alussa lähdettiin autokouluun, takasin tullessa oli kymmenkunta jamppaa oikea käsi kipsissä.

Oli sellanen hyvä kyselytunti että joko ne runkkauskilpailut teillä alko, ei tää nyt niin kiva paikka oo että koko ryhmä voi hajottaa ranteen vempulla... No oli tosiaan porukka suurimmalta osin helsinkiläisiä ja olivat tehneet hiihtolenkin, jätkät laski peräkkäin samaa puuhun. Tämä siis vuonna 2000.

Ei sukset ollu oikein tuttuja ja varsinkaan toi metsässä hiihto. eka kun laski puuhun niin toiset tuli latua perässä... ristus mitä touhua.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 29.03.2017 20:55
Valopäitä. Kaupungissa oppii kulkemaan jonossa ja muutenkin jonottamaan vuoroaan... Kaupunkilaisista luulen olevan sota-aikana hyötyä juuri niissä kaupunkiolosuhteissa, kuten oli edellisen metakan aikaan Viipurissa silloin kun sitä lähdettiin valloittamaan takaisin.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.03.2017 21:45
En nyt ihan karmeesti laittais hyödyks tota kaupunkilaisuutta noissakaan olosuhteissa, toki se homma toimii kyllä molemmin päin. Jos oot tottunut aukeaan taikka pusikkoonkin niin kaupunkisodankäynti on vieras ympäristö.

Toki toinen juttu on se minkä verran kaupunkilaisilla enää on kokemusta aseista ja ampumisesta sekä ylipäänsä isoin asia minkä oon metsästyspuolella huomannu niin korvat ei pelaa.

Monesti kerkee kymmenen sekuntia aiemmin sanomaan että nyt on jotain tulossa tai jotain liikkuu, urbaani ihminen on kai niin tottunu hälyääniin ettei enää erottele ääniä toisistaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.04.2017 18:07
pitäisköhän laittaa erätukulle valitusta eikun sehän menikin konkkaan koko paska.

Melkein suli pipo päähän kiinni kun sytytin bensalla risukasaa. Tulipallohan siinä hommassa on vakio, mutta nyt oli sellasta materiaalia oleva päähine että oli otsan puolelta kova ku kypärä leimahduksen jälkeen. ei tota vaeltajan pipoilla oo kyl sattunu. Kulmakarvatkaan ees palanu mokomassa tussauksessa.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 03.04.2017 18:12
Häijy tapaus. Mulla on joku sellainen kaulurin tapainen, joka on aika varmasti samanlaista synteettistä kangasta, joka sulaa lämmössä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 08.04.2017 05:30
On ärsyttävää kuinka nämä Separilan asukkaat jättävät ynähtämättä silloin kun sitä ääntä pitäisi päästää. Pari päivää sitten meinasin pudotella pitkin mantuja kalliin kameran ja objektiiveja kun repun vetoketju oli valahtanut auki. Ohikulkijoita oli, mutta kukaan ei sanonut mitään. Samaan tapaan unohtelen välillä kaupan kassalla siihen hihnan päässä olevaan kaukaloon jotain pientä, kuten jugurtin juuri äsken, eikä kukaan sano yhtään mittee. Spekkelijengiä joka iikka.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 08.04.2017 22:12
se osaa olla hintava unohdus tommonen.

Joka myöskin syy siihen ettei yleensä hommaa mitään helvetin kallista päivittäiskäyttöön koska hajoaa kuitenkin.

Joskus aikanaan kiroilin koruliikkeessä kun ostin eukolle rannekorua ( se oli silloin kun mul oli viel rahaakin) ettei puoltoista tuhatta tunnu missään kun ostat haulikkoa mutta kun helyyn laitat niin oikein ihmettelee miks moista tuhlausta.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 10.04.2017 05:25
Joo, on se kamera samaa hintaluokkaa kun haulikkosi. Saadaan nähdä kummalle niistä tulee parempaa käyttöä jos Venäjän ja Yhdysvaltojen välit repeävät. Daily Mail -lehden mukaan venäläiset aikovat Iranin kanssa kostaa sotilaallisesti amerikkalaisille jos niitä ohjuksia vielä tippuu Assadin niskaan.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.04.2017 21:11
Tuskinpa tarvii tota vehjettä siinä kohtaa käyttää, joskin teoreettisesti jos lähimatsiksi jossain kohtaa jollain tapaa voisi mennä mielummin käyttäisi tuttua laitetta.

Se joka ampuu ensin kuitenkin todennäkösesti voittaa, eikä siinä kohtaa ole aikaa opetella.
Toki rk-62 on suht tuttu myös mutta ei sellaisella oo tullu tuhansia kuteja ammuttua. Ei edes satojakaan.
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit