Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kitinöitä ja valituksia !

Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.04.2017 21:52
sarjassa kaveri jota vastaan et halua ampumakilpailua: https://www.youtube.com/watch?v=WzHG-ibZaKM

arskalla sama juttu: https://www.youtube.com/watch?v=ddPTyoV-Irc

oho 30 vuotta väliä noilla videoilla kai. tuo ukko on legenda.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.04.2017 21:59
Joo, tuo on vaikuttava video. Olen itse asiassa tilannut Miculekin videokanavan kun näin slow motion -klipin monsteripistoolista. Se oli sellainen, jossa on käytännössä kaksi pistoolia rakennettu kiinni toisiinsa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 11.04.2017 22:13
https://www.youtube.com/watch?v=uiC7EGJGjvs
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 11.04.2017 22:21
Revolverissa ihmeen paljon paukkuja.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 12.04.2017 22:03
Sellanen heppu jonka voi haastaa vain kerran.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.04.2017 23:07
https://www.youtube.com/watch?v=5Cn6MEymVXk
2:50 eteenpäin selostaa osumapaikkaa ja merkkauksia. tosin se "definite one, towering" on silmä/ei heti tappava pääosuma, jalat roikkuu on selkäranka takaa poikki. Sukka/rukkanen on varma tappo eli jos kaula roikkuu siivet menee syöksyasentoon ja jalat tippuu niin sit se on melkosen varma vainaa.

e1: ja kun kattoo loppua kohti huomaa hyvin mitkä tippuu kuolleena ja mitkä vaatii työtä vielä.
Sydän/keuhko-osuma on linnulla vähän huono kun niitä on itsekin korjannu järvellä parin kilometrin päästä ampumapaikasta, ainoa tapa sellasen löytämiseen jos sellasta osumaa epäilee on näköyhteys tai koira... ja se ottaa aikaa vallan paljon jollei näe mihin se happi loppuu.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.04.2017 23:11
Kiitos videosta, mIrd. Vaikuttaa kiinnostavalta aiheelta.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.04.2017 23:24
Verta ja kuolemaa vapun kunniaks vähäsen edes?
Ku ei tota punalippuakaan viiti mennä marssittamaan tonne kadulle?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.04.2017 23:34
Ne rottavideot muutaman päivän takaa ovat jo menettäneet hohtonsa. En vietä vappua enkä oikeastaan muitakaan juhlapäiviä, eikä täällä punaliput heilu. Joskin tällä paikkakunnalla näyttää toimivan joku kommunistien liiga, joka on melkoisen omituista. Toisaalta omituisempiakin puolueita on liikkeellä. Kuntavaalien aikaan oli niitä eri kandidaatteja esitteleviä mainoskylttejä ja niiden joukossa näin mm. Kristallipuolueen ja Feministipuolueen ehdokkaat. Feministin kantava ajatus oli jotain sellaista kuin "Sano ei rasismille" ja kristallityypillä se oli "Lupaan kuunnella sydäntäni". Tällaista Porvoossa...
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.04.2017 23:53
No täällä ei oo paljon muuta näkyny kun paljon kikytystä ja työpaikkojen vähentymistä. 7 paikkaa tarkkaanottaen katos koska työnantaja sanoi, ei yt-neuvotteluita koska ketään ei irtisanota vaan järjestellään uudelleen.

Kuntavaalit nyt oli... Olisko ollu sen 2010 vuoden kohdalla kun joku naisihminen tuli mulle valomerkin aikaan baarissa sanomaan että huomenna äänestämään mutta älä äänestä rasisteja vaan vihreitä. Mielenkiintoinen markkinointistrategia.


Päiväkodin seinällä lukee isolla että monikulttuurisuus rikastuttaa päiväkerhomme ilmapiiriä. Nauretaan tolle, tawja ei oo enää presidentti kuitenkaan.

No, syö paskaa, maksa veroja ja kuole ilman hoitoa on kuitenkin se optimitilanne yhteiskunnan kannalta.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit