Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä Pelaatte? (osa 2)

Kirjoittanut: savurenkaita (Jäsen)
 • #151
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 30.12.2015 19:35
Oon ihan koukussa Candy Crush Sagaan. En kehtää yhdistää sitä facebookkiin koska en halua että kaikki tietää että käytän suuren osan vapaa-ajastani sen pelaamiseen. : D
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 05.01.2016 02:15
wows on joskus myös kiva, äsken sain pitkän ja vihaisen ajojahdin jälkeen vihun hävittäjän kiinni omilta takalinjoilta, kommentoin vielä yleiselle että olipa vaikea tapettava.

ullatustorpedoja satoikin sitten kylkeen kun ehti ennen uppoomistaan arvata mihinpäin käännyn... No hyvät pelaajat ne vaan joskus erottuu. arvioin vaan matkan väärin enkä odottanu niitä enää siinä vaiheessa.
Kirjoittanut: Hartmann (Jäsen)
 • #153
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 15.05.2016 04:36
Aloitin tässä pitkästä aikaa uuden pelin Ookamissa. En sitten olekaan muuta tehnyt kun sitä mättänyt, aloittanut miljoona uutta animea ja yrittänyt viime tingassa lukea pääsykokeisiin
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 27.05.2016 16:32
Täytyy sanoa että wowsissa on ollut jokseenkin pyllykipeyttä japsitorpedoita kohtaan. kymmenen kilsaa rangea niin niitä osaa olla ku kaloja keitossa välillä, ja melkein varmasti jos japsin upotat niin se viimeseks heittää kaikki kalat veteen.
Aina bonusta että nehän voi pudottaa jollekin muulle vihulle kun sille jonka kanssa vaihtaa tykkitulta.

Just ite tiputin kaks ison tierin battleshippiä oman uppoamisen jälkeen, kukas sen huomaa jos joku vippaa kaloja veteen kantaman ulkopuolelta. kestää sen kolme minuuttia että ne menee perille, ja kuka miettii nykypeleissä niin pitkälle? Kuka seilaa suoraan niin kauan?
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 19.06.2016 00:39
https://www.youtube.com/watch?v=vfGmzhVJVVI#t=182. 63861
farcry 3 ihan vaan tuon ukon takia, tai senkin että helppoa dominointia kentällä.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #156
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.10.2017 19:20
World of Warplanes, Warships, Battlefield 1, Sims 4, This War of Mine ja tämmöistä kaikkea viimeaikoina tullut väännettyä. Sai tuon Origin Accessin ns. pikkurahalla, ja sieltä tosiaan sitten tullut pelattua kaikennäköistä. This War of Mine on muuten sellainen pahan olon peli ettei tosikaan, jos joku ei ole kuullut niin se on sotapeli, mutta pelaat joukkona siviileitä, jotka asuvat sodan jaloissa tuhoutuneessa kaupungissa. Varastatko naapurilta ruokaa ja lääkkeitä, käännytätkö nälkään kuolevia lapsia oveltasi, tapatko muita?
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 22.10.2017 19:29
Kiitos hyvästä pelivinkistä, Abigor. Olen jonkin verran kiinnostunut kaikenlaisista piirityksistä, mukaan lukien Sarajevon ja Leningradin piirityksistä, joten tsekkaan tarkemmin tuon mainitsemasi This War of Minen.

Haluan vähän mainostaa tässä sellaista edellisee nmaailmansotaan sijoittuvaa 1. persoonan ammuskelupeliä kuin Hell Let Loose. Se on nyt Kickstarterissa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 29.10.2017 17:19
uutta wolfensteinia sen verta vilkassu ettei taida olla alle 15v tavaraa, joskin jo lähentelee jotain slapstick-komediaa ylilyönneillään. no, ei se peliä pahenna kai silti.

hell let loose... pitää pitää silmällä kun ei vaikuta pahalta ollenkaan.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 30.10.2017 18:30
Jostain syystä tuo uusi Wolfenstein on raivostuttanut monet pelaajat, että esimerkiksi Steamissa nuristaan kuinka se on suunnattu "sosiaalisen oikeuden taistelijoille" eli hanavesigobliineille.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 09.11.2017 16:14
this war of mine taitaa olla sellanen mitä ei voi nätisti läpi pelata. tai jos sen jotenkin läpäsee niin ei tunnu siltä että olis voittanu.

Kokeillu pariakin strategiaa siinä mutta aina vaan tulee joko noutaja tai huono omatunto. Ei se vaikeempi oo kun fallout 1.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit