Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä Pelaatte? (osa 2)

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 09.11.2017 22:16
Ai niin, hyvä kun muistutit tuosta. Se on ostoslistalla. Vähän henkselien paukuttelua, mutta olin keksinyt vähän samanlaisen peli-idean kuin tuossa This War of Minessa. Ideana oli tehdä selainpeli, joka sijoittuu piiritettyyn Berliiniin vuonna 1945.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 15.11.2017 21:11
kohta tarttee tehdä peli tohon malliin jossa selvitään massa-ampumisista ja vitun kakaroiden puukottajista sekä autolla väkijoukkoon ajajista.

Tuntuu olevan joka päivä jotain.
Nythän pari viimestä jenkkilässä on tosin kuulemma kuitattu nurin ennen poliisin tuloa paikallekaan sivullisen toimesta.

Siel on huono ruveta rätkimään kun tietää että seuraavallakin on ase, mutta kun kaikilla on ase niin äkkiä on kunnon free for all käynnissä myös.

e: tuli mieleen toi metsäkauden lopetus kun hanhiparvi lensi mökin yli niin jysäytin rapuilta hyvästelypaukun perään, viereiseltä mökiltä kuulu huuto "huti!" Kehtaa vittuilla viel aseistetulle ihmiselle vääräleuka.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 16.11.2017 08:02
Veikkaan, että Yhdysvaltojen Akilleen kantapää on sellainen perhosvaikutus, jossa kriminaali ottaa väärässä paikassa aseen esiin. Sitten jokainen näköetäisyydellä oleva aseistettu kunnon kansalainen tekee samoin ja siitä kehittyy tulitaistelu, joka leviää koko mantereelle.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 28.11.2017 16:29
Eikös los angelesin mellakoissa aikoinaan palanu ruutia kun pienessä sisällissodassa, hurrikaani katrinan jäljiltäkin oli vissiin rumihia paljon, joskaan en oo lukuja nähnyt kuin paljon oli ihan suoraan aseellista yhteenottoa ollut. Ainoastaan sen tietää että sitä siel oli.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 28.11.2017 18:25
Juu, muistan sen hurrikaanin jälkeen lukeneeni tarinoita kuinka paikkoja ryösteltiin ja kuinka aseistautuneet siviilit puolustivat omaisuuttaan ampumalla rosvoja. Se on aika kiehtova ajatus kuinka pinnallinen asia "laki ja järjestys" on, että jos jonkin mullistuksen jäljiltä ei ole poliiseja paikalla niin osa ihmisistä alkaa elämään kuin Grand Theft Autossa.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 03.12.2017 22:25
Mikäs se the purge olikaan... no mutta siinä kohtaa kun virkavaltakin karkaa niin valta on kai omissa näpeissä sitten. Ainakin jenkkilässä luonnontuhon aikaan. Tosiaan siinä voi olla toinen puoli epätoivoinen ja toinen puoli haluaa varmistaa selviämisen parin kolmen viikon päähän.

e: ja vähän pitkäsksi mennessä tosiaan ratkasut voi mennä pahoiksikin.
Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
 • #167
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 13.12.2017 01:55
"A society is only three meals away from anarchy." vai miten se meni.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 13.12.2017 03:51
Toi on jännä sitaatti, johon liittyen löysin samanlaisen:

"Huolimatta tuhansien vuosien jalostuksesta koira on vain parin aterian päässä olemasta susi."
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 13.12.2017 23:26
niinpä, siksi pakkasessa ja kuivaruokakaapissa on enmmän annoksia kun panoksia.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.02.2018 19:45
https://www.youtube.com/watch?v=ETgYaD8xXiQ

latauksessa
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit