Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Mitä Pelaatte? (osa 2)

Kirjoittanut: Abigor (Jäsen)
  • #171
  • Arvo: Mahtigootti
  • Lähetetty: 06.08.2018 16:38
World of Warshipsiä on tullut viimeaikoina paukutettua aika tavalla, ja olen mielestäni siinä ihan hyväkin, en huippu, mutten huonokaan.

On myös tullut GTA V:täkin tullut kokeiltua kun sen sai peräti jollain 66% alella Steamin kesäalesta. Ihan ok peli muttei koukuttanut niinkuin ne vanhemmat.

Jokerina tuli ostettua Warcraft 3, ja on se vaan edelleen hyvä peli sekin.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 06.08.2018 22:16
Muistan joskus penskana pelanneeni ensimmäisellä PlayStationilla Warcraftia. Se on varmaan ollut Warcraft 2 eli Warcraft II: Tides of Darkness. Siihen aikaan oli paljon muitakin kiinnostavia naputtelupelejä, kuten Command & Conquer.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
  • Lähetetty: 09.08.2018 19:57
wowsia itekin jonkin verran hakannut, kicva peli se on. ja joskus ihan hemmetin turhauttava. Joskus et vaan voi voittaa, joskus menet unicumilla viikon putkeen.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit