Gootti.net

Goottifoorumi: Yleiset korinat: Lemmikkien nimet

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, emanon, Funereal Soul

  • Vastaa
Mikä on omituisin/hauskin/mielenkiintoisin/mukavin nimi jonka eläimellä olette kuulleet? Laittakaa myös nimiä joita tahtoisitte omilla lemmikeillä olevan tai mitä on juuri nyt

Etsiskelen tässä myös nimiehdotuksia kahdelle pikkuiselle gerbiilille, jotka saan jonkun ajan päästä, joten mielelläni kuulisin nimiehdotuksia tai käyttäisin jotain olemassa olevaa nimeä. Jos viestissäsi olevaa nimeä ei saa käyttää niin kerro se selvästi. Erikoisemmat ja lyhyet nimet ovat niitä joita etsiskelisin

Joka sekunnilla ihminen kuolee lisää, jokaisesta satuttaneesta sanasta ja teosta menettää itseään...

Lainaus: Fereyja

mitä on juuri nyt


Meillä on kotona musta labradorinnoutaja-neitonen nimeltä Lara

Strength and honor; shadows and dust.

  • Muokkasi: Azrael
  • Vastaa
Minulla on Marusa niminen kääpiövillakoira ja tässä kesällä olisi tarkoitus hankkia kissaneiti/-herra, jonka nimeksi tulee sukupuolesta riippumatta Kalliel.

Lupus Non Mordet Lupum

  • Vastaa
Meillä on kaksi tiibetinspanielia nimeltä Leidi (tuli meille puolivuotiaana eli oli jo oppinut nimeensä eikä lähdetty vaihtamaan kun ei sopivampaakaan keksitty, on siis hyvin arvonsatunteva neiti) ja Saara (joka on huomattavasti tomerampi ja hm. maanläheisempi (?)). Näitä ennen meillä oli samojedipoika Juri. Muutenkin meidän suku on kamalan eläinrakasta, mutta lemmikkien nimet ovat melko tavallisia (tai sekin riippuu siitä mikä on kenenkin mielestä erikoinen nimi).
  • Vastaa
Mulla on nyt 4 rottaa, joista 2 poikasta tulleet tänään Nimet meidän vanhimmilla on Juuso ja Vili ja nää uudet on Nappe ja Nöpö..

HC-Wild Line

  • Vastaa
Muutama ulkomaalainen ja pari suomalaista juttukaveria ehdotteli melkoisen pinkan nimiä ja löysin itsekin muutaman joten saa näitäkin arvostella:

Kira, Megira, Deneira, Kharon, Rashi, Danae, Nereid, Defra, Sire, Wendigo, Mythica, Ninurta, Mithra, Vira, Kilya, Ashera, Sequana, Indra, Tara, Varuna, Uni, Valere, Norid, Nara, Renaw, Luna, Zafi, Narayan, Jeara, Triza

Eikös Wendigo ollut jokin miespuolinen olio, joka syö naisten sydämiä kostoksi? Mistähän tuonkin luin.. Ja muutama omista löydöistäni on väännelty eri kulttuurien jumalten nimistä, mukavimmat on otettu suoraankin.

Melko R-kirjain painotteista nimissä...

Joka sekunnilla ihminen kuolee lisää, jokaisesta satuttaneesta sanasta ja teosta menettää itseään...

Minulta löytyy kissa-siskokset Emily "the Strange one" ja Rosie "the wonderwoman" sekä luppakorvapupu Teuvo "Maanteiden kuningas".
mulla on pari kappaletta narttukissoja, nimiltänsä Taru ja Tarina. jos tulevaisuudessa otan vielä lisää kissoja, nimeän ne kaikki vaan Kissoiksi ^_^
Kääpiövillakoira nimeltä Dingo.

Jos en olisi näin kirotun allerginen kissoille niin omistaisin kolme kissaa, joiden nimet olisivat Mustang, Gibson ja Strato.
  • Muokkasi: Felicia
  • Vastaa
Meidän (lapin)koirat on nimeltään Haitula ja Hilla. Söpöt

Pluto is my friend

  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 3 jäsentä (Magnolia, Nocturne, Mirilla). Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!