Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jurppiiko Uskovaiset?

Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 12.03.2010 23:03
Kyllä jurppii todella paljon! Milloin olen joutumassa helvettiin, milloin paholaisen vallan alla ym. ym.
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 14.03.2010 11:16

Lainaus: BlackWidow

Kyllä jurppii todella paljon! Milloin olen joutumassa helvettiin, milloin paholaisen vallan alla ym. ym.


Heh! Mehän kaikki joudutaan Helvettiin jos sellainen helvetti on jossain olemassa. Mutta mitään takeita helvetistä, taivaasta, ikuisesta elämästä tai muusta ihmisen keksimästä hölynpölystä ei ole.

Ps. Älä kiinnitä uskovaisiin ihmisiin mitään huomiota jos he haluavat julistaa jeesus-sanomaan niin hyvä heille mutta sillä ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi jos niin päätät! Ja turha jurppiintua jostain tuntemattomien ihmisten mielipiteistä koskee se sitten uskontoa tai muuta. Tai jos haluat olla heidän seurassaan jostain syystä niin pidä hauskaa heidän kanssaan, naura! Ystävällisyys, hyväntuulisuus ja Nauru luo siltoja ihmisten luokse, viha polttaa ne! Sitäpaitti vihaaminen on turhaa, se on typerää toiveajattelua saada maailma muuttumaan toisenlaiseksi kuin se on, ja vihaamalla se tapahtuu kaikista huonoiten.
Kirjoittanut: Vampirella (Jäsen)
 • Lähetetty: 15.03.2010 14:45
Meitin koululla on joku oikein semmoinen noin kymmenen hengen "Pelastajien kerho" joka partioi koulun käytäviä ja yrittää käännyttää ihmisiä kristityiksi, lähinnä erityisesti niitä jotka pukeutuvat mustiin tai eivät käytä ristejä. Päädyinpä sitten kyseisen kerhon silmätikuksi kaulallani riippuvan symbolin takia, ja pari kuukautta sain kestää sitä että aina joko yksi tai jopa kolme urpoa juoksi kannoilla ja huusi raamatusta säkeitä!

Kun tämä ryhmä sitten yhdessä tuumin uskalsi kysyä palvonko Saatanaa kun kannan tätä symbolia kaulallani, (kyseessä on siis takorautainen pentagrammi, olen wicca nääsh!) niin silloin multa vain kärähti käämit ihan lopullisesti ja karjaisin kurkku suorana että kyllä tässä ollaan niin Saatananpavojia että oksat pois. (Oli muuten vale, mutta niiden urpojen järkytys oli jotain niin parasta!) Tasan viikon päästä sain lähetteen koulupsykologille, ja tietenkin siellä nurkassa lymyili koululla vieraileva pappi joka muuten aivan varmasti kantoi mukanaan raamattua.

Tarinan opetus on, ajattele aina ennen kuin sanot.
Kirjoittanut: raato (Jäsen)
 • #574
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 15.03.2010 16:03

Lainaus: Vampirella

Meitin koululla on joku oikein semmoinen noin kymmenen hengen "Pelastajien kerho"


Apua, mitä koulua käyt? Tuollaista käännytystä en hyväksyisi, sillä Suomessa pitäisi olla uskonnonvapaus. Eli sinua ei voida laittaa edes sinne koulupsykologille, palvoit sitten Saatanaa tai tonttuja.

Stadissa välillä noita hihhuleita pyörii, niille on kyllä niin mukavaa lyödä luu kurkkuu. Yleensä olen suhteellisen asiallinen, joten hävetti kerran olla keskustassa poikaystävän kanssa kun se menee möläyttelemään mitä vaan. Silloin tietysti tuli joku nainen kysymään: "Haluatteko kuulla Jeesuksesta?" Poikaystävä: "ME VIHATAAN JEESUSTA" lopulta sitten itse selitin asiallisesti: "Ketään ei pidä käännyttää ja jokainen saa uskoo mihin haluaa päläpälä". Muija oli vaan kamalan järkyttynyt
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #575
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 15.03.2010 18:26
Näyttäisi siltä että entistä enemmän uskovaiset ovat joko sen dogmiin perustavaa idiootti-porukkaa, tai täyttä friikki porukkaa joka saa tukea jumalasta huolimatta siitä mitä uskonto itse sanoo.
Pian näyttäisi siltä että homo-avioliitot sallitaan, jolloin Ev.Lut-kollektiivi menettää minulla kokonaan merkityksensä oman uskoni kannalta.
Kyllä jurppii nykyään.
Kirjoittanut: Niflheim (Jäsen)
 • Lähetetty: 16.03.2010 09:29
Kukin uskoo mihin uskoo mutta täälläkin juuri siitä ns. pakkokäännyttämisestä on puhttu, se on arsesta. Stadissa asematunnelissahan on se papparainen aina välillä koiransa kanssa julistamassa Jessen sanomaa ja kuinka me kaikki joudutaan ikuiseen kadotukseen ja sitä rataa. Sanokaa lapselliseksi mutta jos satun pitämään mukavaa Cradle of Filthin paitaani niin otan takin pois, menen vähän matkan päästä seisomaan niin että se pappa näkee. Sanokaa lapselliseksi, mutta miun mielestä se on parhautta kun sen saa edes hetkeksi hiljaiseksi, sitten alkaakin "KATSOKAA TUOTA JUMALAN HYLKÄÄMÄÄ LASTA, HERRA JEESUS PELASTA HÄNET!"

Ps: Niin pakana että olen kaivertanut riimuja puihin ja kerran uhrannut leipää ja muuta.
Kirjoittanut: Vampirella (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2010 20:37
Perhanan jehovalaiset! Millä kummalla ne saa pois jaloista?
Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.03.2010 21:17
Jehovista on toooodella vaikee päästä eroon. Hanki saamarin iso koira ovelles nii pysyy pois :'D
Kirjoittanut: Gothica (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.03.2010 17:38
Itse uskovaiset eivät ärsytä (minkään uskonnon edustajat), mutta jos tulevat tuputtamaan väkisin Jeesuksen tai muun ilosanomaa, se ärsyttää minuakin. Joskus on tultu jakelemaan Herätkää-lehtisiä tai muita Jeesus pelastaa-lappuja jossain, mutta ihan ystävällisesti olen ne ottanut vastaan. Minkä tahansa uskonnon tai uskonnottomuuden tyrkyttäminen on typerää, mielestäni ihmiset saavat uskoa ihan mihin haluavat. Esimerkiksi Ruotsissa oli juuri niitä mainoksia, joissa luki "Jumalaa ei ole olemassa". Uskotaanko ihmisten oikeasti muuttavan mielipidettään tuolla tavalla?
Kirjoittanut: Mae Angela (Jäsen)
 • #580
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 18.03.2010 18:55
Ehkä kaikkein hämmennyttävin ja naurettavin kokemus uskonkäännyttämisestä oli se, kun olin viime kesänä Järvenpäässä. Palasin rauhallisin mielin kuvauksista ja suuntasin siskoni luo kunnes edessä kulkeva mies kääntyi minua katsomaan.
Hänen ilmeensä oli mitä hätääntynein ja juoksi äkkiä toiselle puolelle katua. Hän pysäytti auton viuhtoen hätäisesti ja selitti jotain hysteerisesti minun suuntaani osoittaen.
Silmäilin tapahtumaa ällistyneenä, mutta jatkoin matkaani osoittamatta minkäänlaista kiinnostusta. Kävelin jonkin aikaa kunnes se sama auto, jolle ohikulkija oli pysäyttänyt, pysähtyi minun viereeni ja viittoi minua pysähtymään.
Auton ikkuna rullautui auki ja esiin työntyi paperia tuputtava käsi.
Tartuin lappuun ymmälläni ja samalla mietin, mitä oikein oli tekeillä.
Autoista kuului pyyntö, että kuuntele Jeesusta niin pelastut yms. ja auto lähti kaasuttaen pois.

Jotenkin tulee miettineeksi, miksi uskovaiset luulevat tekevänsä oikein :'D
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit