Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jurppiiko Uskovaiset?

Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #581
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.03.2010 01:22

Lainaus: Mae Angela

ja auto lähti kaasuttaen pois.

Sen usko jumalasta, joka turvaa, taisi horjua
Kirjoittanut: dracey (Jäsen)
 • #582
 • Arvo: Tulokas
 • • Muokkasi: dracey
 • Lähetetty: 22.03.2010 01:54
Hahhah, no ainakin huvittaa! Istuin kerran kaverini kanssa pysäkillä bussia odottamassa, kun siihen tuli kolme, neljä vanhaa jeesustelijapapparaista, jotka tokas "tässä ihan lähellä on seurakunta, jossa on tänäänkin jumalanpalvelus, olisiko tytöillä kiinnostusta tulla sinne?" Sellasella järjettömän ällöllä ja vinkkaavalla äänensävyllä Sitten ne siinä selitti kuinka jumala pelastaa ja jtn höpönlöpöä niiden seurakunnan toiminnasta. Oli siinä pokkaa pidätellessä! Lopuksi sanoivat "no, teillä taitaa kyllä olla toisenlainen illanvietto tänään kyseessä?" ja sitten lopuksi vielä "eikä teitä taida edes kiinnostaa?" Huoh, se turhan pitkä juttutuokio päättyi onnellisesti siihen, kun bussi tuli ja pelasti.
Kirjoittanut: Sather (Goottiprinsessa)
 • #583
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 28.03.2010 22:55
Ei kyllä vois vähempää jurppia, en oikeestaan enää kykene tajuamaan mikä egoilu siinä on kyseessä päästä heittämään '-ttu mua ärsyttää ku se -tun ämmä tuli josta -tun raamatust mulle tiätsä, enkä TOD usko jumalaa' (minikärjistys, y'know.) Turhautumista purkavana läppänä tietysti eri asia, mutta kuitenkin.. (seli).

Jos joku mummeli haluu kertoo pelastavan jumalan sanaa ni mikäs siinä, yleensä se kestää vaan pari minuuttiakin ja voihan siitä kiltisti sanoakin että nyt sori en oo niin hengellisellä asteella että jaksais kiinnostaa. Ja on sen verran piruakin jäljellä että jos jossain kohtaa voi osoittaa saarnaajan ymmärtäneen Sanan väärin, peräti materialistisella tavalla, korvaa se aina muutaman minuutin juttutuokioon kuluneen elämänvaiheen.
Kirjoittanut: ForgottenOne (Jäsen)
 • #584
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.03.2010 00:57
Itse yritän olla mahdollisimman suvaitsevainen kaiken uskoisia kohtaan (itse ateisti), mutta jossain se raja kyllä menee. Juttelin tuossa muutama päivä sitten exäni isoveljen kanssa, joka on uskovainen. Aluksi keskustelu eteni mukavasti, mutta lopulta keksustelu päätyi jotenkin siihen, mitä teen poikaystäväni kanssa. Kyseinen isoveli haukkui minut ******** ja sanoi etten ikinä tulisi pääsemään taivaaseen. Tietenki otin kaiken huumorilla, mutta eipä tuota kovin kauaa jaksanut kuunnella. Joten eipä siinä mitään jos Raamatusta höpistään, muiden tuomitseminen on kuitenkin minulle liikaa. Vaikka kuinka olisi uskovainen, niin ei silti muita parempi. *anteeksipyyntö suorasta puheesta*
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.03.2010 10:25

Lainaus: ForgottenOne

Vaikka kuinka olisi uskovainen, niin ei silti muita parempi. *anteeksipyyntö suorasta puheesta*


Mitä sitä suoraa puhetta anteeksi pyytämään, itse meen ihan samoilla linjoilla. Mikäs siinä, jos jehoville ja kumppaneille tulee parempi olo, kun pääsevät käännyttämään, mutta jättäisivät mut rauhaan, kiitos. Ei se suvaitsemattomuus niiden puolelta kyllä paranna niiden ajaman asian arvostusta yhtään tippaa.

Mutta vastauksena kysymykseen, ei jurpi, ellei kyseessä oo nää "sun näkemys on väärä ja mun oikea" -himouskovaiset, sama se sitten, mihin sitä uskoo. Uskonnonvastaisuus itsessään häiritsee myös, kai sitä kukin saa uskoa mihin tahtoo, vaikka olis kuin "hihhulitouhua". Mua ei vois vähempää innostaa ne "jeesus tulee, lataa ja varmista" -tyyliset puheet. Kukin tyylillään, ei tarvitse muiden uskomuksia mennä haukkumaan, vaikkei niitä hyväksyiskään.

Tällä en tietenkään tarkoita, että pitäisin esim. kristinuskoa maailman parhaana asiana, en todellakaan. Tein päätöksen erota kirkosta yläasteella, enkä ole sen jälkeen muuttanut mieltäni. Kauheeta aivopesuahan se on, mun mielestä pitäis pistää valinnaiseksi se koko uskonnon opiskelu, tai vaihtoehtoisesti antaa kattava käsitys muistakin uskonnoista (mahdottomuus sinänsä, kun uskoa voi vaikka lyhtypylvääseen). Nykyäänkin, kun kavereilta kysyy, että minkä takia ne uskoo Jumalaan, niin ei ne itsekään tiedä... Niille on vaan kerrottu pienestä pitäen, että pitää uskoa, eikä oo koskaan tullut mieleenkään ajatella omilla aivoilla. Surullista. Ihminen on kuitenkin (tai no pitäis olla) sen verran älyllinen olento, ettei kaikkea tulis ottaa itsestäänselvyytenä. Tietty onhan se turvallista, kun kaikki ojennetaan lautasella ja raamit on valmiiksi määritelty, itse kuitenkin suosin enemmän tutkimista ja pohtimista ja näkökulmien vertailua sen sijaan, että tyytyisin siihen, miten asiat "nyt vaan on näin".
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #586
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 29.03.2010 12:54
Jurppii katolilaisten pedofiliasyytösten hyssyttely. Eilen joku uutisissa valitti että kylläpä tässä nyt haetaan rahallista korvausta valivali. Hei! Jos joku limanen äijä edes hipasee lasta, niin kyllä sillä lapsella on kaikki oikeus, vaikka olisikin kasvanut jo aikuiseksi ja tapahtuneesta olisi kulunut monta vuotta, saada kaikki mahdollinen korvaus mitä irti saa!
Jurppii muutenkin että "sivistyneessä" ja "kehittynessä" nyky-yhteiskunnassa on vielä edes olemassa jotain tollasia pedofiliapesäkkeitä, missä tollaset tapaukset on nykyäänkin mahdollisia. Hyh!
Kirjoittanut: Lucilla A (Jäsen)
 • #587
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 29.03.2010 19:43
Kai joku jo mainitsi lähes 60-sivun aikana, että jehovia (ja mormoneita) ei pidetä kristittyinä vaan omana uskonaan? (koska niiden oppi eroaa jo niin radikaalisti kristinuskosta) Ettei kukaan vaan jehovan kimppuun saatuaan ala vihaamaan koko kristikuntaa?

Anyways, täällä flyereitä jakavat vain krishnat ja minua käy heitä sääliksi (heillä tuo lähestyspakko on yhtä kova kuin jehovilla). En tiedä miten käännytystyo onnistuu - ajatus siitä, että joutuisi seisomaan perienglantilaisessa säässä, kaavussa , jossain kadunkulmalla ei tunnu kauhean kiehtovalta.
Kirjoittanut: Berzerker (Aktiivi)
 • #588
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: Berzerker
 • Lähetetty: 31.03.2010 23:08

Lainaus: Niflheim

Kukin uskoo mihin uskoo mutta täälläkin juuri siitä ns. pakkokäännyttämisestä on puhttu, se on arsesta. Stadissa asematunnelissahan on se papparainen aina välillä koiransa kanssa julistamassa Jessen sanomaa ja kuinka me kaikki joudutaan ikuiseen kadotukseen ja sitä rataa. Sanokaa lapselliseksi mutta jos satun pitämään mukavaa Cradle of Filthin paitaani niin otan takin pois, menen vähän matkan päästä seisomaan niin että se pappa näkee. Sanokaa lapselliseksi, mutta miun mielestä se on parhautta kun sen saa edes hetkeksi hiljaiseksi, sitten alkaakin "KATSOKAA TUOTA JUMALAN HYLKÄÄMÄÄ LASTA, HERRA JEESUS PELASTA HÄNET!"

Ps: Niin pakana että olen kaivertanut riimuja puihin ja kerran uhrannut leipää ja muuta.

Maksaisin 100 € paidasta jossa lukisi Dani Filth is a cunt-dwarf with bad teeth. Tuputtaisin sitä paitaa joka ikisen CoF-fanin edessä.

Lainaus: Lucilla A

Kai joku jo mainitsi lähes 60-sivun aikana, että jehovia (ja mormoneita) ei pidetä kristittyinä vaan omana uskonaan? (koska niiden oppi eroaa jo niin radikaalisti kristinuskosta) Ettei kukaan vaan jehovan kimppuun saatuaan ala vihaamaan koko kristikuntaa?

Anyways, täällä flyereitä jakavat vain krishnat ja minua käy heitä sääliksi (heillä tuo lähestyspakko on yhtä kova kuin jehovilla). En tiedä miten käännytystyo onnistuu - ajatus siitä, että joutuisi seisomaan perienglantilaisessa säässä, kaavussa , jossain kadunkulmalla ei tunnu kauhean kiehtovalta.

Tietenkin alkavat vihaamaan. Matti meikäläinen ei erota herääväisten, jehovien, mormoonien ja kristittyjen välillä eroa.
Jehovan todistajien uskontoon kuuluu paljolti alunperin raamattuun kuulumatonta asiaa, mutta merkittävin on se että maailman loppu on tulossa, ja vain tietty määrä ihmisiä pääsee(pääsi jo!) paratiisiin, loput jehovat pääsee 1000 vuodeksi ja loput kadotetaan.. Arvatkaa vain kuinka monta kertaa jehovat ovat olleet väärässä.
Jehovia ei ole minun ovella käynyt koskaan, mutta sen sijaan jotain huijari/skämmeri puolalaisia on.. Myymässä jotain ''taidetta'' laukussa jota ei sitten näe ennen kuin ostaa, tai sitten tuputtavat lappua että tarvii lääkkeitä lapselleen..

Lainaus: Vampirella

Perhanan jehovalaiset! Millä kummalla ne saa pois jaloista?

Hanki oveesi risti. Ihan tavallinen risti. Se riittää. Tai kala, ihan sama oletko uskovainen kristitty.
Jos kadulla tulevat niin sanot että olet baptisti.
Kirjoittanut: mlrd (Aktiivi)
 • Lähetetty: 01.04.2010 01:31

Lainaus: Berzerker


Hanki oveesi risti. Ihan tavallinen risti. Se riittää. Tai kala, ihan sama oletko uskovainen kristitty.

Tuo saattaa hyvinkin toimia. Eipä ole tosiaan tullut mieleen kokeilla tuota.
Kirjoittanut: Constance Culmington (Jäsen)
 • #590
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 01.04.2010 13:31
Mun mielestä on erittäin mielenkiintoista keskustella esim, Jehovan Todistajien kanssa ja kyseenalaistaa kaikki heidän sanomansa. Oon käyny monia hedelmällisiä keskusteluja heidän kanssaan ja muutaman kerran olen saanut heidät hermostumaan inttämiselläni.
Olen lukenut paljon raamatun epäkohdista ja olen valmis lataamaan koko paketin seuraavan kerran kun Todistajat tulevat ovelle.

Minulla ei ole mitään uskovaisia vastaan, paitsi yllä mainitsemiani jehovia. Vaikka heidän kanssaan on mielenkiintoista keskustella, ovat he kumminkin hyvin julmaa ja kylmää porukkaa. Esim. He saavat henkilön X liittymään riveihinsä, ja alkavat aivopestä tätä, kuinka hän ei saa olla enää tekemisissä muiden kuin "tosi uskovaisten" (jehovien) kanssa. Noh, X minimoi yhteydenpidon ystäviin ja sukulaisiin, koska vääräuskoisten kanssa ei saa hengailla. Tulee päivä, jolloin X syystä tai toisesta erotetaan Todistajista. Kukaan ei saa enää edes tervehtiä häntä. Hän on jäänyt aivan yksin, koska välit entisiin ystäviin ja sukulaisiin ovat lähes katkenneet.
Ovella käyneet todistajat ovat itse kertoneet kuinka he eivät tervehdi seurakunnasta eronneita tai erotettuja, vaikka ennen oltiin hyvää pataa.

Tuli hieman paasaamista, mutta tämä on niin raivoa nostattava aihe...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit