Gootti.net

Asia/esine jota ilman ei voi olla.

Kirjoittanut: Vampiric_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.09.2008 21:21
HIUSHARJA! Ja sit nää tämmöset, tietokone&netti, kännykkä, Miekkoseni, johon voin pitää päivittäin yhteyttä vain netillä ja kännykällä. Kaukosuhde, joten nähää aina n. 2 viiko välein..
Meikit kutakuinkin, Vaatteet. Mp3-soitin... Ja semmosii Ja juuri nimen omaan tuo sähkö on ihan kiva asia :'')
Kirjoittanut: Sanctus Sanctorum (Biomechanoid)
 • #92
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 30.09.2008 20:25
No jos karsitaan rankalla kädellä kaikki sellainen pois mikä ei ole aivan elintärkeää, niin ruoka, vesi ja vaatteet ovat sellaisia joita ilma on erittäin vaikeaa tulla toimeen. Myös jonkinlainen katto pään päällä kuuluu sellaisiin.

Mielestäni tietokone, netti, kännykkä, mp3-soitin ja muut vastaavat tavarat ovat jokseenkin toisssijaisia juttuja. Tietenkin ilman näitä on ikävää pidemmänpäälle, mutta eivät ne toki ole välttämättömiä.
Kirjoittanut: Euronymous (Jäsen)
 • #93
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 02.04.2009 22:20
Ilman mp3-soitinta en tule toimeen .
Kirjoittanut: Malys_ (Jäsen)
 • Lähetetty: 02.04.2009 23:24
Jos kaikki välttämätön jätetään laskuista pois niin musiikki nyt on ihan selvä ettei sitä ilman pystyisi elämään (niin että lasketaanko tämäkin välttämättömiin kuitenkin...? ), paha olisi esim. valita cd-kokoelmani ja mp3sen väliltä. Ehkä siinä tapauksessa valitsisin cd-kokoelmani soittimen kera.

Pahapaha kysymys.
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.04.2009 00:22
Vaikeeta, mutta juokseva vesi ja puhelin on kuitenkin aika tärkeitä nykyisin. Puhelintakin mietin tässä es.mes. hätätapauksia varten.
Kirjoittanut: Tifa (Jäsen)
 • #96
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: Tifa
 • Lähetetty: 05.04.2009 21:01
mp3-soitin, tietokone (jossa on netti), eyeliner, kännykkä ja hiusharja. Ja tosiaan ilman musiikkia ei voi missään tapauksessa elää, kuuntelen sitä kaikkialla ja olen tullut riippuvaiseksi siitä.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 05.04.2009 21:18
Oho, ketju johon en ole vastannut. Noh, jos nyt jätetään ihan ne perinteiset itsestäänselvyydet kuten vesivessat ja happi pois, ja unohdetaan myös se tosiasia etten todellisuudessa kykenisi elämään kovinkaan kauaa ilman tätä hillitöntä rojuvyöryä minkä omistan, niin päädytään seuraaviin elintärkeisiin yksityiskohtiin:

-Lushin huulirasvat. Se vaan on niin ihanaa kun huulirasvaa ei tarvitse lisätä 257 kertaa päivässä. Talvihuulien pelastus numero yksi, kaksi ja seitsemän.

-Eyeliner. Sillä piirretään silmät päähän. Lemppari on MACin Fluidline, mutta rahapulaisena sitä tulee osteltua vähän yhtä sun toista. Meikkipussini vakiokamaa jo kohta kymmenen vuotta.

-Hiuslakka. Saatan muumioida itseni elävältä tällä tavaralla, mutta minulle ei ole olemassa tukkaa ilman lakkaa.

-Rullahiiri. Ahistushan siinä tulee jos tietokoneen hiiressä ei ole rullaustoimintoa tai vaihtoehtoisesti se ei toimi. Läppärin hiiren taas pitää toimia sitä kosketushässäkkää näpäyttämällä, turha erilaisten näppäinten klikkailu suks.

-Tarpeeksi kookas arkikäsilaukku. Jos laukkuun ei mahdu prinsessa ja puoli valtakuntaa, se on liian pieni arkikäyttöön (no, onnistun kyllä ahtamaan bilelaukkuihinikin kiitettävän määrän tavaraa). Ison laukun huono puoli on kyllä sen muuttuminen roskapussiksi, joten säännöllinen siivous on tärkeää.
Kirjoittanut: neo_shaman (Aktiivi)
 • #98
 • Arvo: Mahtigootti++
 • Lähetetty: 05.04.2009 21:35

Lainaus: Piiskansiima

-Hiuslakka. Saatan muumioida itseni elävältä tällä tavaralla, mutta minulle ei ole olemassa tukkaa ilman lakkaa.

Amen! Ainoa "kauneudenhoitotuote" jota oikeasti tarvitsee

Minä en voisi varmaan elää ilman maihareita, kahvia, kraanavettä ja musiikkia Muita kivoja mukavuuksia ovat mm. vessapaperi, vaatteet, raha, tietokone ja netti.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #99
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.04.2009 23:50

Lainaus: Piiskansiima

Tarpeeksi kookas arkikäsilaukku. Jos laukkuun ei mahdu prinsessa ja puoli valtakuntaa, se on liian pieni arkikäyttöön (no, onnistun kyllä ahtamaan bilelaukkuihinikin kiitettävän määrän tavaraa). Ison laukun huono puoli on kyllä sen muuttuminen roskapussiksi, joten säännöllinen siivous on tärkeää.

Toisaalta allekirjoitan, suurimmaksi osaksi en. Minunkin laukkuuni täytyy mahtua prinsessa ja puoli valtakuntaa, mutta onnekseni omistan vain yhden ainoan laukun johon tämä ei mahdu (ja se onkin sitten maailman kaunein pieni pvc-kirjekuorilaukku. Vetää sisäänsä kännykän, huulipunan, puuterirasian, pankkikortin ja ajokortin.) Nykyinen arkikäsilaukkuni on kooltaan n. 25 x 18 x 8cm, eli useimpien mielestä pieni, mutta koska olen erittäin lahjakas pakkaaja (taitaakin olla ainoa asia jossa voin ihan täydellä luottamuksella sanoa olevani lahjakas) joten olen saanut siihen mahdutettua yhdellä kertaa mm. lompakkoni, kännykkäni, meikkipussini, purkkapussin, avainnipun ja litran vettä. Ja tietty huulirasvan. Ja vetoketju meni kiinni. Ja tuota roskien hamstraamista en ole ikinä osannut harrastaa, en missään muodossa. Joskus heitän tavaraa pois liiankin kärkkäästi.

Jos tosiaan sivutetaan jotkin ihan perusasiat kuten ruoka, vesijohtoverkosto, sähkö ym. pois ja mietitään asioita, jotka eivät välttämättä kaikille länsimaissa ole itsestäänselvyyksiä, niin luulenpa että internet-yhteys on muodostunut yhdeksi niin pahaksi addiktioksi, että ilman sitä en pärjäisi.
Minulla on vahva rakkaussuhde koko vaatekaappiini, en vain voi antaa sieltä pois oikein mitään, en edes sellaisia vaatteita joita en ole vuosiin käyttänyt. Eli ne voisin nimetä yhdeksi osaksi.
Kosmetiikan puolesta sanon että kulmakynä, ripsiväri ja eyeliner. Useimmiten pärjään ilman meikkipohjaa, ihoni on sinänsä hyväkuntoinen, mutta ilmain noita tuotteita kasvoillani ei ole mitään väriä tai muotoa.
Kirjoittanut: God Of Wind (Jäsen)
 • #100
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.04.2009 14:45
Kännykkä, leijasurffausvälineet ja Perhovapa+perhonsidontavälineet. Niitä ilman ei elä kesän yli.
Perhovapa pitää vaan uusia kun edellinen otti ja katkesi...
Viesti

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 17.09.2015 09:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 362 henkeä!
Järjestä treffit