Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Kirjallisuus

Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 24.09.2006 15:41
Lainaus: mlrd [...] mikä mahtaa kiinnostaa kahelissa, joka sai aikaan moisen rytäkän. hk. kiinnostaa henkilökuva ja miten ihmeessä semmoinen temppu onnistui.


Hitleristä on aika monilla negatiivinen mielikuva jos häneen ei ole tutustunut. Herra Hitler teki kaikkensa ajaakseen oman maansa etua -- pidän sitä jonkin verran ihailtavana asiana.
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • Lähetetty: 25.09.2006 12:21
Lainaus: kuopassa Herra Hitler teki kaikkensa ajaakseen oman maansa etua -- pidän sitä jonkin verran ihailtavana asiana.


Ihailtavaa tapattaa syyttömiä ajaakseen oman maansa etuja? Tarkoitus ei pyhitä keinoja.
Kirjoittanut: Mariel (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.10.2006 14:16
Lainaus: liothe

Lainaus: kuopassa
Herra Hitler teki kaikkensa ajaakseen oman maansa etua -- pidän sitä jonkin verran ihailtavana asiana.


Ihailtavaa tapattaa syyttömiä ajaakseen oman maansa etuja? Tarkoitus ei pyhitä keinoja.
Samaa mieltä.
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
 • Lähetetty: 05.10.2006 14:32
Lainaus: liothe Ihailtavaa tapattaa syyttömiä ajaakseen oman maansa etuja? Tarkoitus ei pyhitä keinoja.


Kuten sanoin, on jonkin verran ihailtavaa jos on valmis tekemään mitä tahansa maanmiestensä puolesta ja heidän etunsa vuoksi. Hitlerin ja kumppaneiden teot tosin ovat melko vaatimattomia verrattuna esimerkiksi Neuvostoliiton tai Kiinan sisällä suoritettuihin toimenpiteisiin. Suomessakin on pienessä mittakaavassa eräät mahtimiehet olleet valmiit tekemään mitä tahansa isänmaan puolesta...
Kirjoittanut: liothe (Nimetön)
 • #35
 • • Muokkasi: liothe
 • Lähetetty: 05.10.2006 16:06
Lainaus: kuopassa Kuten sanoin, on jonkin verran ihailtavaa jos on valmis tekemään mitä tahansa maanmiestensä puolesta ja heidän etunsa vuoksi.


No jaa-a. Siinä vaiheessa kun juttu menee tarpeettomaksi väkivallaksi ja sellaisen lietsomiseksi, se ei ole enää kovin ihailtavaa.
Ymmärrän kuitenkin mitä ajat takaa.


Lainaus: kuopassa Hitlerin ja kumppaneiden teot tosin ovat melko vaatimattomia verrattuna esimerkiksi Neuvostoliiton tai Kiinan sisällä suoritettuihin toimenpiteisiin.


Näinpä. Eiköhän maailmanhistoria ole täynnä näitä surullisia tapauksia.
Kirjoittanut: Chastel (Jäsen)
 • #36
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 27.11.2006 00:28
Siirryn Hitleristä suosituksiin:

Ambrose Bierce : Vanhempainmurhaajien klubi, (novellikokoelma) ja siitä erityisesti novelli : Halpin Frayserin kuolema (tämä novelli vaikutti minuun syvästi, kalvensi keskellä kesäpäivää ja estetiikallaan innosti maalaamaan ja kirjoittamaan)

Robert Blochin Psychot (joita olette saattaneet jo lukeakin ? ) ja novellikokoelma ja erityisesti novelli Apinajuttu (kaikille sadisteille, jotka haluavat tietää miten ihminen muutetaan eläimeksi)

Susan Casperin novelli Pimeyden Lapsi (vampirismia)

Novellikokoelma Rock on Rajaton kauhu, ja erityisesti siitä Mark Verheiden : Bootleg (Ja loppu kunnnon masokisti asenteella )

Ja vois pistää vielä kaikkea Poeta ja Lovecraftia mutta luulen että moni niitä on jo läpi kahlaillut ?
Kirjoittanut: Sharwynn (Nimetön)
 • Lähetetty: 29.11.2006 17:55
Minuun iskee parhaiten kaikenlaiset fantasia- ja historiatyyliset kirjat. Tolkienit, Dragonlance ja muut vastaavat on kahlattu moneen kertaan. Olen myös lukenut paljon vanhoja klassikoita sekä modernia runoutta. Nyttemmin olen löytänyt Anne Ricen vampyyrikirjat.
Kirjoittanut: Felicia (Virallinen sarjistaiteilija)
 • #38
 • Arvo: Mahtigootti
 • • Muokkasi: Felicia
 • Lähetetty: 30.11.2006 12:29
Kyllä olen aika genreriippuvainen, nimittäin fantasiaa luen ylivoimaisesti eniten. Totta kai muutakin, mutta fantasiakirjojen joukossa on kuitenkin kaikkien aikojen kirjalempparini (Tolkienit ja Potterit), ja muutenkin... ne vaan on parhaita. Myös niin sanottuja historiallisia kirjoja luen jonkin verran, tosia tai satuja, nyt vuorossa Jadekasvot [muinaiskiinalaisia tarinoita]. Kauhukirjoja en niin harrasta, en tiedä miksi. Ehkä oletan, että ne on vielä surkeampia kuin kauhuleffat (joista oikeasti hyvät voi laskea yhden käden sormilla). Klassikkoja kyllä haluaisin lukea kaikista genreistä, mutta en koskaan saa aikaiseksi. Sekin on kummaa, että usein etsin kirjoja nuorten osastolta, vaikka minut voi jo ikäni puolesta määritellä täysi-ikäiseksi..
Kirjoittanut: Anesthesia (Nimetön)
 • Lähetetty: 05.12.2006 19:27
E. A. Poe, Potterit ja Neil Gaimanin tuotanto. Ohh, Sandman- sarjikset on nameja.
Kirjoittanut: Henna (Jäsen)
 • #40
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 06.12.2006 13:51
Sormusten herrat on luettu, upeaa kieltä ja kuvausta mutta paikoin kuitenkin hieman pitkästyttävää. Dragonlance (joka muistuttaa paikoin TSH:ta, aika paljonkin) on erittäin mielenkiintoista luettavaa, varsinkin Weis - Hickman kaksikon kirjoittamat kirjat.

Hyviin kauhukirjoihin en ole tähän mennessä törmännyt. Johtuuko se sitten paikallisen kirjaston valikoimasta, taikka sitten en ole vaan sattunut löytämään mitään. Pitää yrittää kokeilla jotain, mitä tässä keskustelussa aikaisemmin on tullut esille...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit