Gootti.net

Goottifoorumi: Yleiset korinat: Känni idiotien topik

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, emanon, Funereal Soul

en juo koskaan.

En Oikein Ymmärrä!

Drunks not dead
  • Vastaa
Alkoi kuulostaa niin säälittävältä lätinältä jo ennen postaamista, että oli pakko muokata.

Alas, drunk I am.

Lainaus: Venom

Drunks not dead

Yay for that.

Olen kaupungin susi yksin ilman laumaani. Kukaan ei harjaa takkuista turkkiani. -Syyskuu

  • Vastaa
Mun kännäilyt (silloin kun vielä join) oli aika surullista touhua. Vedin nopasti lärvit,v'ittuilin miehelleni,kaatuilin,salajuominen,kauheat krapulatilat,krapularyypyt ym. muu sekoilu. Eli aika sika-örvelö -deeku olin Näin on parempi kun ei käytä alkoholia kun ei osaa sitä oikein käyttää.

Joku sanoo hänen aina vaan juoksevan pakoon elämää

  • Vastaa
Tylsää, kipua ja harmitusta asioiden suhteen..
Ei se mitään.. Seurana Hyvää musiikkia ja kermalikööripullo.
Ja aamulla töihin!

I focus on the pain. The only thing that's real..

hehe nyt on ollut hauskaa koko illan: kaveria varmasti hävettää ja itellä on ollut hauskaa.. Hgin alepubissa kun ei oi muutakun aika humalassa olla ja tehä jotai vitu tyhmää tai jotai.... Loitava ilta niin kuan kuin sitä kesiti. ja niin normaalisti tänäänkään ei pitänyt mitään ottaa

— Mám rád teba. Nechceš pivo?

  • Vastaa
No niin, kerrankin oon kännissä niin voin kirjoittaa tänne! Odottanut tätä kunniaa kuin kuuta nousevaa (täällä peräpohjolassa nyt mitään muuta nousekaan. BWAHAHAHA)

Siskokin lähetti terveisiä; "ÖRGH". Tavasi oikein, että osaan varmasti kirjoittaa terveiset oikein.

Koko ketju on kuollut eli foorumin alkoholia nautiskelevilla on joko IHAN OIKEASTI MUUTA ELÄMÄÄ HUMALASSA, tai sitten kaikki on raitistunu. Nevertheless, mä en :P. Ei multa kyllä sitä elämääkään oikein löydy.

Tässä vaiheessa vaan huomaa kuinka ottaa pattiin se, ettei ole ketään lähellekään saman skenen ihmisiä seuranaan ollessaan viihteellä, koska etko-nostatus-musamaut ei oikein kohtaa. Mun lempimusiikki ja 'bile'-musa kuulemma tuo sellaisen rähinäkänni- tai ranteet-auki-fiiliksen XD...

Metallikuorrutteinen synkiö. Kilisee kävellessään (saattaa johtua tippuvista ruuveista).

  • Vastaa
Minä olen kyllä kovin usein humalassa, mutta monesti silloin jossain vaiheessa iltaa kapakassa ja sieltä tullessa ei ikinä muista tulla tänne mesoamaan. Eilen oli ihan kevyt skumppahumala, kommellusjatkot ja aamukuuden Cry-Baby -leffa. Hyvä uusivuosi siis.

Everything is energy.

Lainaus: Orthoxina

foorumin alkoholia nautiskelevilla on joko IHAN OIKEASTI MUUTA ELÄMÄÄ HUMALASSA

Harvemmin sitä kalsarikännejä tulee vedettyä... Ja nii en ny si kuitenkaa tiä onko mulla oikeesti elämää humalassa muutenkaa.

Lainaus: Marraskuu

Minä olen kyllä kovin usein humalassa, mutta monesti silloin jossain vaiheessa iltaa kapakassa ja sieltä tullessa ei ikinä muista tulla tänne mesoamaan.

Samoilla linjoilla.. nytkin kaveri kyseli "yhelle". Ruokakaljan tässä illalla ottanu ja ny puoli lasilista absinthea nautiskelussa ja mietintä pitäskö lähteä.

— Mám rád teba. Nechceš pivo?

Lainaus: Suokas

en juo koskaan.


Vähän sama fiilis nyt.
Tosin näinhän sitä aina vannotaan, sitten tuleekin taas kutsu baariin (tai no "baariin", lähiräkälähän tuo..).

Itse oikeastaan vähän pelkään sitä hetkeä jos joskus innostuisin kirjoittelemaan tänne kännissä. Muisti kun tuppaa menemään lähes aina ja sitten saa myöhemmin ihmetellä ja hävetä. Mesessähän tämä on koettu jo vaikka kuin monesti.

Lupus Non Mordet Lupum

  • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 3 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!