Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
meikeistä. - Sivu 23

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

meikeistä.

Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.10.2008 22:58
Haluatko siis silmämeikiksi jotain tällaista?
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:06
vaikka. ja sitten vähän sellaista kapeampaa
ei noin paksua.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:15
Noh, tuollaisen tekemiseen paras väline on kajalkynä, sellainen puuvärin näköinen. Ostamasi tuote, kerran kuvailit sitä nestemäiseksi, on eyeliner, jonka käyttöä tuskin opit vain parissa päivässä. Yleisimmin eyelineriä käytetään tarkkarajaisiin rajauksiin (mieti Marilyn Monroeta).

Oli miten oli, rajausten tekeminen on periaatteessa melko yksinkertaista: piirrä viiva ripsien tyveen. Yläluomelle niin, että suljet silmän puoliksi, jotta näet ripsien rajaan, ja piirrät viivaa silmän muodon mukaan. Kun olet saanut viivan aikaiseksi, pehmennä rajaa viivan ja ihon välillä vaikkapa pumpulipuikolla tasaisesti kaikkialta. Alaluomella kajalkynää voi laittaa joko vain ripsien ja silmän väliselle ns. vesiviivan alueelle, ripsien lomaan tai molempiin. Jos laitat ripsien tyveen, muista pehmentää raja samalla tavalla kuin yläluomella. Rajausten tulisi yhdistyä silmän ulkonurkassa.

Äh, keskinkertainen selitys mutta kysele ihmeessä lisää.
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:19
Tota saan tolla mikä lie eyelinerillä jo sellaiset ohuet viivat ripsien ulkopuolelle tehtyä ihan silmän muotoa seuraillen, mutta näyttää tosi ohuelta, niin teenkö siitä paksumpaa ja sitten pehmennän sitä rajaa? Olen nopea oppimaan enkä luovuta koskaan mä aion oppia tän, jos mijoonat teinitytöt on sen oppinut niin miksen minä sitten miehenä tätä voisi oppia
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:24
Tee paksumpaa ja pehmennä. Eyelineriä voi olla hankalaa saada pehmennettyä koska se kuivuu aika nopeasti, mutta voit joko kostuttaa hieman pumpulipuikkoa tai hommata mustaa luomiväriä ja sutia sitä rajan päälle. Tsemppiä, sulla tuntuu olevan asenne kohdillaan! Ja tule ihmeessä näyttämään lopputulosta sinne goottikahvilaan.
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:27
Juu tulen pitää varmaa käydä ostaa varuiks toine eyeliner pullo jos toi loppuu ku sitä aika monta kertaa harjoittelen ja huomenna harjoittelen kanssa ja paljon. Kiitos avusta ja neuvoistasi, mutta älä sit naura siellä goottikahvilassa vaikka olisi päin honkia ne meikit
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:32
En naura, sen sijaan voin alkaa korjailemaan tarpeen vaatiessa! Silloin paree istua kiltisti paikallaan tai muuten...

Jos shoppaamaan lähdet, niin osta kajalkynä, niin näet käytännössä sen eron mikä noiden kahden välillä on.
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.10.2008 23:35
Okei, jos mulla on sitten päin ****** ne meikit niin saat toki korjailla vois huomen käydä sellase ostaa mut opettelen nyt tolla kun alotin jo.
Kirjoittanut: GothM (Nimetön)
 • Lähetetty: 09.10.2008 12:30
Kuinka kaun eyelineri noin about kestää? Siis jos pistän sitä nyt niin kestääkö tyyliin iltaan asti?
Kirjoittanut: Funereal Soul (Inkvisiittori)
 • #230
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 09.10.2008 13:24

Lainaus: GothM

Siis jos pistän sitä nyt niin kestääkö tyyliin iltaan asti?

Kyllä ainakin itselläni kestää. Ei pitäisi olla mikään ongelma..
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit