Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

miesten hameet?

Kirjoittanut: Gottero (Jäsen)
 • Lähetetty: 17.04.2010 20:39

Lainaus: Never

Itselläni lähti juuri läppähame tilaukseen - sitä ja pippaloita odotellessa


Nyt on hieno läppähame kotona - tuli hienompi kuin ajattelinkaan, kiitos HC:lle! Ja nyt pippaloimaan
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 18.04.2010 22:01
Jos olisin mies, pitäisin kyllä hameita, sen verran hyvännäköisiä ovat miesten päällä. Yleinen luulo siitä, että hameita pitävät miehet ovat homoja, on sitten harvinaisen tyhmä... Taitaa kuitenkin olla transvestiiteilla yleisempää se hameiden pito. Goottikulttuurin androgyynisyys on hieno piirre, ja gootit muutenkin rikkovat normeja siihen tahtiin, että hameet eivät mitään maailmaa mullistavaa ole. Tai no, ei pitäisi olla - onhan se silti hauska nähdä, kun ihmisiltä tippuu silmät päästä hametta pitävän miehen takia.
Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • #83
 • • Muokkasi: Kreivi Arvet
 • Lähetetty: 19.04.2010 19:39

Lainaus: Dineara

onhan se silti hauska nähdä, kun ihmisiltä tippuu silmät päästä hametta pitävän miehen takia.


En mää ainakaan oo nähny kovinkaa paljoa irtonaisia silmämunia pyörivän kaduilla vaikka hametta tulee aika usein pidettyäkin!
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 19.04.2010 22:31

Lainaus: Kreivi Arvet

En mää ainakaan oo nähny kovinkaa paljoa irtonaisia silmämunia pyörivän kaduilla vaikka hametta tulee aika usein pidettyäkin!


Okei, ehkä tämä pitää paikkaansa, kunhan vaan fantasioin taas vaihteeksi... Olis se näky.
Kirjoittanut: Nightbreath (Jäsen)
 • Lähetetty: 18.05.2010 22:49
Haaveilin ja suunnittelin ja siirryin tuumasta toimeen. Töräytin tilauksen ja ei mitään vastausta kuulunut, puhumattakaan paketista. Mut satuin menemään putiikin sivuille ja lukee "tuote poistettu valikoimista", (tai jottai sinneppäin) Sen jälkeen kun tilasin vai ennen?! Syvästi harmistuneena totean... Voi *PIIIIP*! Se vaan oli niin hieno.
Kirjoittanut: Gottero (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2010 13:00

Lainaus: Nightbreath

Töräytin tilauksen ja ei mitään vastausta kuulunut, puhumattakaan paketista. Mut satuin menemään putiikin sivuille ja lukee "tuote poistettu valikoimista", (tai jottai sinneppäin) Sen jälkeen kun tilasin vai ennen?! Syvästi harmistuneena totean... Voi *PIIIIP*! Se vaan oli niin hieno.


Onpas ihmeellinen putiikki sitten - kyllä kauppajärjestelmien pitäisi olla sen verran nerokkaita, etteivät antaa ostaa olematonta tuotetta (jopa olemattomalla koodaamisella). Toivottavasti eivät ole kuitenkaan veloittaneet tiliäsi tuotteesta Mistä putiikkista olit tekemässä ostoksia?
Kirjoittanut: Unholysacrament (Aktiivi)
 • #87
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 19.05.2010 18:01
Eräs kaverini on lupaillut mulle tehdä kiltin, kunhan saa vain aikaiseksi
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2010 18:27

Lainaus: Nightbreath

Töräytin tilauksen ja ei mitään vastausta kuulunut, puhumattakaan paketista. Mut satuin menemään putiikin sivuille ja lukee "tuote poistettu valikoimista"


Öh, siis olet tilannut jotain, maksanut sen etkä ole kuitenkaan saanut vastineeksi mitään? Et ole sitten ajatellut pistää asiasta rähinää eteenpäin?
Kirjoittanut: Nightbreath (Jäsen)
 • Lähetetty: 19.05.2010 20:57
No... Tää on kyl ehkä noloa... Kai. Oli se päivä kokonaisuudessaan melko fiasko ja kiukutti hitosti, eikä ihan ehkä osannut ajatella kokonaisuutta. Kun kirjailin ton. Mut. Tosiaan tilanne meni näin. Kyseessä oli RockGootti liike. Menin sivuille, katsoin että, viesti oli että täytyy tilaus tehdä sähköpostilla. Mutta voi laittaa ostoskoriin normaalisti haluamansa. Ja sitten lähettää sähköpostiin sen. (Sitä en ole ollut ikinä tehnyt, eikä hajuakaan menettelystä) Näinpä tein tilauksen niin. Myöhemmin aloin ihmetellä sitä kun ei edes mitään vastausta tullut sieltä. Olisivat voinut jottai vastata... Ei onneksi ollut ennakkomaksusta kyse. Muutoin olisin ollut extreme hermona. Harmi että putiikki pisti ovet kiinni, siellä sai NIIN hienoa palvelua.
Kirjoittanut: Swiine (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.07.2010 13:21
Kyllä mä tohon Feliciaan yhdyn! Se on vaan niin hot
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit