Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten kesä vaikuttaa pukeutumiseen?

Kirjoittanut: Kreivi Arvet (Nimetön)
 • Lähetetty: 21.07.2010 17:27
ai miten kesä vaikuttaa pukeutumiseen? No, minä otan toiset tamppa-eli villahousut pois jalasta (ei sisällä huumoria!) ja lierihatun alta otan korvaläpät poikkeen sekä jätän villakankastakin naulaan ootteleen parempia kelejä! Mie kulijen kesät talavet sama hatunreuhka päässä. Kun meen pesulle sillon oon tohtina ottaa reuhkan päästä poikkee ja sillonki pitkän harkinnan jäläkeen.
Kirjoittanut: Giffirt (Jäsen)
 • #22
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 21.07.2010 19:52
Olen toivoton vilkukissa, joten talvella pukeudun villapaitoihin, villasukkiin, kymmeniin vaatekerroksiin, lapasiin joista puolet katoaa aina talven mittaan.

Kesällä tulee käytettyä vähän vaaleampia värejä, tietysti ei tarvitse pukeutua kerroksittain, ei tarvitse käyttää villasukkia, voi käyttää kevyempiä kenkiä, t-paitoja, lyhyitä hameita jne jne. Kyllähän se tietysti pakostakin vaikuttaa pukeutumiseen onko +20 astetta vai -20. Nyt helteellä tulee myös käytettyä väljempiä vaatteita. Isot t-paidat ja muut viileät asusteet ovat hengenpelastajia.
Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.07.2010 11:24
Miten kesä vaikuttaa pukeutumiseeni? Istun kotisohvalla bikineissä No, suurinpiirtein, yritän välttää ulkona liikkumista etenkin päivällä, kun on niin tukahduttavan kuuma ja lapsesta asti ollut taipumusta kärähtää auringossa, tai sitten saan aurinkoihottumaa..
Joo, auringolta suojaudun käyttämällä pitkiä mutta kevyitä hameita ja toppeja/puolihihaisia paitoja, mielellään puuvillaa. Topin päällä saattaa olla joku harso/huivi suojaamassa käsivarsia. Jotkin ohuet, pitkät hansikkaat saattaa olla myös, ja joko iso hellehattu tai päivänvarjo. Asusteista tuo viuhka kulkee mukana enemmän kun talvella
Kirjoittanut: Dineara (Nimetön)
 • Lähetetty: 22.07.2010 13:06
Kesä ei pahemmin vaikuta, villakangastakki kyllä jää kotiin, mutta muuten samat kuteet. Mitä vähemmän paljasta ihoa näkyvillä sen parempi, eli kauluspaidoissa ja pitkissä suorissa housuissa vietän aikani vuodenajasta riippumatta. T-paitaa tai shortseja ei tule ikinä näkymään mun päällä kaupungilla, kotona ja liikuntaa harrastaessa sen sijaan voinkin t-paitaa käyttää. Ihan murhaavimpina tappokuumina kesäpäivinä saatan taipua ja vaihtaa mustan kauluspaidan valkoiseen. Ilmeisen yksipuolinen vaatevarasto mulla
Kirjoittanut: Jezebel (Jäsen)
 • #25
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 22.07.2010 18:04
Vaatteethan ne vähenee kun lämpö nousee.
Kesä menee suurimmalta osaltaan hameessa ja topissa. Pään suojaksi kääräisen huivin ja heitän viuhkan laukkuun vesipullon viereen jos on oikein kuuma. Ballerinoilla läpsyttelen menemään tai lenkillä tennareissa, korkkarit vedän jalkaan vain erikoisemmissa tilanteissa. Meikkivoide jää aina kesäisin pois, se suttaantuu vaan kuumuuden keskellä-
Kirjoittanut: Necroerotica (Jäsen)
 • #26
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 22.07.2010 18:30
Kesä on ihana kun voi mennä ulos ilman että tarvitsee pukea kamalaa vaatekerrosta päälle. Sekä voi käyttää ihania pikkuisia sandaaleja. Mutta tämä on jo liikaa. Vttu kun hikoilen kuin läski äijä. Töissäkin sisällä +30 astetta.
Kirjoittanut: Ratpick (Jäsen)
 • Lähetetty: 23.07.2010 01:50
Kesä vaikuttaa vaatetukseen siten, että vuoden ympäri muuten päälläoleva huppari katoaa ja välillä farkkujen tilalle tulee shortsit (tietenkin mustat).
Kirjoittanut: Morso (Jäsen)
 • #28
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 23.07.2010 12:47
Kesällä pitkähihaiset paidat vaihtuvat T-paitoihin ja housut hameisiin (jostain syystä en osaa käyttää hameita talvella), sekä sukkahousut ohuempiin. En laita sukkia juurikaan kesäisin jalkaan, enkä myöskään takkia, ellei sitten ole kylmä.
Kirjoittanut: Neiti Kooma (Jäsen)
 • #29
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 26.07.2010 02:19
Riippuu kesäsäistä, se alle 20 ei vielä niinkään vaikuta, mutta 34 asteella unohtui meikkaaminen ja päälle valikoitui jotain mahdollisimman kevyttä. Miulla on pitkä pinna normaalisti, mutta kuumuus saa hermot palamaan sekunneissa mihin tahansa. Ei sitä viitsi itseään turhaan kiduttaa.

Enimmäkseen suomen kesässä silti ne maiharitkin on ihan kelvolliset kesäkengät.
Kirjoittanut: Damianos (Jäsen)
 • Lähetetty: 26.07.2010 11:28
Vaatetus ja tyyli vaihtui aika nopeasti kevyempään suuntaan noiden yli kolmekymppisten lämpöjen takia. Shortsien käyttö tuli aika nopeasti voimaan ja muutenkin semmoinen perusletkeä ja vilpoinen "normi-renttuvaatetus" on ollut nyt käytössä jo pidemmän aikaa. Hyvä tuuri juuri Kouvolan miitissä kun siellä oli keli mukavan viileähkö ja minulla oli päälläni aikamoinen varustus, niin seuraavana päivänä sitten Mikkelissä olikin tuo 30 asteen putki. Onneksi mukaan lähti niitä kevyitä vaatteita jotka olikin sitten koko matkan ajan käytössä...
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 9 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit