Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Morticia - Sivu 68

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Morticia

Kirjoittanut: Contessa (Jäsen)
  • #671
  • Arvo: Edistynyt
  • Lähetetty: 30.12.2012 12:34
Mun on kyllä pakko olla ihan toivoton tumpelo kun en löydä eBaysta vaatteita juurikaan sen halvemmalla kun Suomestakaan. Mortician alennusmyynnit on kyllä mukavia välillä, vaikka Suomesta ei goottivaatteita halua kyllä mistään ostaa täydellä hinnalla. Onneksi asun aika lähellä pääkaupunkiseutua niin pääsee suht usein kuitenkin käymään siellä, kun nettikauppa ei oman kokemukseni mukaan toimi Morticiassa kovinkaan kehuttavasti...
Kirjoittanut: emanon (Inkvisiittori)
  • #672
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 04.01.2013 04:34

Lainaus: Contessa

Mun on kyllä pakko olla ihan toivoton tumpelo kun en löydä eBaysta vaatteita juurikaan sen halvemmalla kun Suomestakaan.

Ei niitä uutena löydäkään halvalla vaan käytettynä

Kyllä noi perusgoottivaatteet tuntuu lopulta aika samanhintaisia olemaan sekä kotimaisissa kaupoissa kuin ulkomaisissa, ellei sitten ole joku alennusmyynti päällä.
Kirjoittanut: Myria (Aktiivi)
  • #673
  • Arvo: Mahtigootti+
  • Lähetetty: 04.01.2013 16:12

Lainaus: Satanica

Ho hoi! Onkohan Morticiaan tullut mitään kivaa uutta ostettavaa tällaiselle cybermörölle? Alle satasella siis

Viimeksi kun kävin niin oli cyberimpää juttua ainakin musta-vihreänä ihan mukavasti, hintalappuja en tosin ryhtynyt nuuskimaan. Jotain todella näyttävää (ja kalliilta näyttävää) pvc-letku-härpäke-jne. -kuorrutteista kaksiosaista settiä sekä kukkaroystävällisempiä ja vähän arkisempia paitoja ja hameita myös.

Pari kertaa olen käynyt nyt Morticiassa löytämättä mitään, kurjaa.: / Ennen en voinut poistua kaupasta käymättä kassan kautta, nykyisellään en oikein löydä mitään. Saatan sännätä yhden saman hameen luo joka kerta ja sekunnin kuluttua muistaa, että ostin sen kesällä.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit