Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

In/Out: Goottitrendit meillä ja maailmalla

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #161
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 10.08.2009 20:55
No ei tietenkään ole, jokainen tyylillään. Itsekään en käytä rastoja, ja jotkuthan pitävät esimerkiksi keesiä tai kaljuakin.
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 10.08.2009 21:01

Lainaus: mity

entä onko gootti tyylissä pakko aina olla rastaa tai pidennystä? itte tykkään suorasta mustasta tukasta ja joskus pöyhöttää


Tämän ketjun aloitusviestin lukemalla sinulle selvinnee se mistä tässä aiheessa on tarkoitus keskustella. Siis trendeistä, ei absoluuttisista totuuksista.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.08.2009 21:01
Mie tykkään kylä vieläkin tyllihameista niinä päivinä kun tekee mieli olla mielettömän söpö :3 Eikä minua haittaa, että muut ehkä ajattelevat silloin "hyi mikä teinigootti wnb" ihan sama. Käytän myös tuulihousuja jos tahdon : D

Pinkki taitaa olla edelleen in, kuten myös muut neon värit {mitä galleriassa selannut kaikkien ihmisten kuvia (goottien)}. Alkaa ärsyttämään pikkuhiljaa vain se, ettei sitten osata muuten pukeutua niihin neonväreihin ja unohdetaa se tärkein jonka pitäisi sopia vaatteiden kanssa yhteen eli: hiukset.
Kirjoittanut: mity (Jäsen)
 • Lähetetty: 10.08.2009 21:06
juuu nii minäki pukeudun miten tahdon ja laittaudun miten tahdon. kaverit on kyllä sanonu että gootilta näytän ja itseni mielestä myös mutta tiedä häntä mitä muut ovat mieltä
Kirjoittanut: azpzv (Nimetön)
 • Lähetetty: 10.08.2009 21:34
MOIKKA! Olen samaa mieltä kanssasi.En ikinä usko,että gootit"hyppää"samaan p...trendi pelleilijöitten kanssa.!!??
Kirjoittanut: Heetteri (Ex-inkvisiittori & Miss Halloween 2008)
 • Lähetetty: 10.08.2009 22:02

Lainaus: azpzv

MOIKKA! Olen samaa mieltä kanssasi.En ikinä usko,että gootit"hyppää"samaan p...trendi pelleilijöitten kanssa


Nyt alkaa vähitellen mennä hermo, oletko yhtään lukenut mistä täällä puhutaan? Kyllä, myös goottipukeutuminen kulkee trendiaaltojen - tosien omiensa - mukaisesti.
Kirjoittanut: SirMarylee (Aktiivi)
 • Lähetetty: 10.08.2009 22:06

Lainaus: Heetteri

Nyt alkaa vähitellen mennä hermo

Tuli aivan sama mieleen, hitto soikoon. Muutenkin voi hallita välimerkkejä ja capsia eikä joka viestiä tarvi alottaa "MOIKKA" eikä tässä nyt haeta mitään, kuka on kovin taistelija trendejä vastaan. hmh.
Kirjoittanut: mity (Jäsen)
 • Lähetetty: 11.08.2009 00:05
niiku on sanottu jokane taplaa tyylillää joku toisella tapaa ja joku toisella. piste.
Kirjoittanut: vermin (Jäsen)
 • #169
 • Arvo: Edistynyt
 • • Muokkasi: vermin
 • Lähetetty: 19.08.2009 17:10
Yritän vielä tämän ketjun kanssa, Heetterin idea tässä oli vallan loistava, mutta keskustelu on harhaillut vähän.
On tiettyjä leimallisia juttuja jotka tulee olemaan osa goottipukeutumista teki mitä tahansa. Nämä eivät kuitenkaan ole sellaisia cutting edge-trendejä, joista tässä ketjussa olisi kai tarkoitus keskustella.

Itse törmäsin merkkiin joka oli minulle positiivinen yllätys. Voisin tietty postata tästä tuonne goottivaatemerkit-ketjuun, mutta haluaisin saada vähän mielipiteitä tuon kyseisen merkin tyylistä ylipäätään. Sellainen valmistaja kuin Necessary Evil. Tykästyin merkin melko simppeleihin vaatteisiin joissa on hyvännäköiset leikkaukset ja materiaalit.
Eli, olisiko tuollainen yksinkertaisen tyylikäs uusi hot?
Miten on samettiröyhelölinnaneito-tyyli? Sitä ei ole juuri näkynyt, mutta lukemani perusteella moni sitä haluaisi nähdä. Mikä estää? Onko kuitenkin jo sen verran -90-lukua ettei kukaan kehtaa vaikka salaisesti ihastelee tätä tyyliä edelleen? Pitäisikö se nostaa uudestaan pinnalle?

*muoks* Necessary Evil mainittu goottivaatemerkit-ketjussa, mutta siitä ei ole kovin paljoa keskusteltu. Huom! Otin merkin esille koska tuo tyyli miellytti, ja haluankin mielipidettä juuri siitä enkä erityisemmin kyseisestä merkistä.
Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 22.09.2009 23:15
MItäpäs sanotte miesten hiustrendit goottimaailmassa? Ite olen huomannut että pitkät suorat hiukset ovat olleet aika out ja uudemmat "industrial" tyyliset hiukset taas in, siis tarkoitan niitä hiusleikkauksia joista puolet hiuksista siilitukkaa tai vaikka kaljupää ja pelkkä ponnari. Jos se on tosiaan out niin harmittavaa... se on seksikäs hiustrendi
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit