Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Miten 13v "saa" pukeutua?

Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
  • #21
  • Arvo: Platinagootti+
  • Lähetetty: 03.03.2014 21:28
Täällä on tullut niin monia hyviä pointteja joita tekisi mieli lainailla ja täydennellä. Mutta liiankin paljon, joten en lainaile.

Seksikkyys: Älä pukeudu sen seksikkäämmin kuin itsestäsi oikeasti tuntuu hyvältä. Jos vähänkään tuntuu epävarmalta, jätä pukematta. Itse sain aikanaan (siis +10 vuotta sitten, huh) kurvikkaana ja aikaisin kehittyneenä teininä ihan liikaa huomiota (niin fyysistä kuin sanallistakin) niin ikäisiltäni pojilta kuin aikuisilta miehiltäkin, ja se ei edelleenkään tunnu kivalta. En edes pukeutunut kovin provosoivasti, avainsana oli se että en ollut kotonani vaatteissani. Saat sitä positiivista (tarkoittaen siis niitä kivoja kehuja eikä vastenmielistä huutelua ja lääppimistä) huomiota ja itsevarman olon kun pukeudet asuihin, joissa itselläsi on hyvä ja turvallinen olla. Se hame ja sukkikset on hyvä jos se sinusta tuntuu hyvältä. Jos ei, kokeile pidempää/eri mallista hametta tai jätä suosiolla kotiin.

Korsetit: Koristekorsetit ovat ihan ok mielestäni, kunhan katsot edellisen kohdan. Kiristyskorsetteihin ei kasvavan nuoren kannata vielä koskea, tai jos haluat laittaa niin ehkä juhliin ja erityistilaisuuksiin. Jätä tight lacing siihen kun luusto on kehittynyt.

Kengät: Komppailen Satanicaa tässä. Plattarit ovat jees jos haluaa näyttävämmät, jätä korkeat korot siihen kun jalkojen luusto on kunnolla kehittynyt. New Rockeja suosittelen, niissä on hyvä lesti ja ovat kestäviä (omani ostin 2008 ja ovat edelleen pelikunnossa). Hinnassakin se tietty näkyy, mutta tuolla käyttöiällä maksavat itsensä takaisin.
Suosittelen hankkimaan useammat eri malliset kengät arkikäyttöön, näin ei jalka pääse luutumaan mihinkään virheasentoihin kun se pääsee elämään ja liikkumaan. Kiittävät sitten vanhana. Eli plattarien lisäksi käyttöön vaikkapa perus tennarit ja maiharit, esimerkiksi.

Meikki: Aika moni aloittaa meikkikokeilut todella vahvoilla ja räikeillä lookeilla ja väärillä työvälineillä. Suosittelen, jos on mahdollisuus, käymään ammattilaisen opastettavana. He osaavat kyllä suunnitella sinulle kasvoihin ja tyyliin sopivan arkimeikin ja opastaa sen tekemisessä. Mikään pakkohan ei ole meikata, luonnollinen ja simppeli look on yleensä se paras.
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit