Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Hajusteet

Kirjoittanut: Wednesday (Jäsen)
  • Lähetetty: 13.06.2014 18:53
Äsh, nyt varmasti goottipojot ropisee, mutta hämmästyin ja ihastuin taannoin sekä Christina Aquileran "By Night", sekä Britney Spearsin siniseen "Sircus" -hajuveteen. Siksi että ensimmäinen tuoksuu aivan takavuosien "Magic night" -halpishajuvedeltä (Tyveen kapeneva pullo, punainen kaulus ja korkki, ja musta tai tummanpunainen teksti), jota mm. Prisma-tavaratalo myi, ja tuo Britneyn koktaili on kuin Nina Riccin "Belle de Minuit" (jota ei enää saa mistään).
Eli joskus törmää wanhoihin suosikkeihin mitä yllättävimmiltä tahoilta. Pullotkin on niin hienoja että ilkeää pitää näkösällä peilipäydällä ;D
Kirjoittanut: kuopassa (Ylläpitäjä)
  • Lähetetty: 13.06.2014 23:06
Voi sinua, Wednesday. Lhettmsi viesti joutui kahden bittiversumin vliin ja meni vhn ruttuun. Vika ei ole sinussa, vaan vanhassa foorumisoftan versiossa, jota erehdyit kyttmn ennen viestin lhettmist.
Kirjoittanut: Anyxia (Jäsen)
  • Lähetetty: 23.07.2014 01:46
No nyt sitten tilasin tuon Love Potionin kun oli niin mukavasti tarjouksessa! Ihana tuoksu kyll. On kuulemma miesten mieleen, ett saas nh mit miekkonen on mielt kun perjantaina nhdn.

Haaveilin joskus armani code elixirist, kun sit jossain kaupassa psin testaamaan. Maksoi silloin muistaakseni ehk 97-99 euroa (muista nyt sitten ett lytyik pienempi ja halvempia puteleita) ja unelmoin siit pullosta vuosia. Viel thnkin pivn asti mainitsen sen jokaisessa hajuvesiaiheisessa keskustelussa, mutta ikvkseni en en edes muista milt se tuoksui : ( Pit varmaan seuraavan kerran hajuvesikaupassa kyd sit tuoksuttamassa ja katsoa onko se viel lempituoksu.
Kirjoittanut: Magnolia (Jäsen)
  • #364
  • Arvo: Mahtigootti
  • • Muokkasi: Magnolia
  • Lähetetty: 25.06.2015 01:14
Lysin sivun, jossa voi tilata hajuvesien nytteit, 4 euroa pullo. Minimitilaus 16 euroa, eli 4 pulloa. Plus postikulut 9 euroa Saksasta.

http://www.ausliebezumduft.de/fragrances/annick-go utal.html
Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

  • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!