Gootti.net

Goottifoorumi: Goottityyli: Mitä goottityylisuuntaa edustat?

Täällä valvovat: Iiriva, Chrystalis, poison, Funereal Soul, Dark Eyes

Mä tykkään hirveesti mustan ja limenvihreen yhdistämisestä. Harmi vaan ku ei oo yhtään limenvihreit vaatteita. Pitääpi ostaa.. Mulla se on varmaan enemmän tälläinen rock-tyylinen. En ole ihan varma. Kumminki on aina oltava jotakin mustaa päällä.

My username is weird. O.o

 • Vastaa
Hmm, itseä on kyllä pakko syyttää aika painavasti Corp Goth:sta ainakin duuniaikoina. Mustat kauluspaidat, jokin simppeli pronssiriipus, ja joko liituraitaa housuissa, tai vain mustaa. Jalassa vanhat kunnon rotantappajat. Tämän hetkisessä vuokranmaksuduunissa tosin on työvaatteet, joissa tuntee olonsa lähinnä vajakiksi, mutta kyllä siitä selviää.

Vapaa-aikana elämää maustaa palaset Victorianista ja Vampiricista, mutta ei sitä enää iän kerryttyä kauheasti ole yleistä toimimista vaikeuttavaa härpäkettä tullut lisättyä. Nahkatakki on elänyt kanssani jo tuon kuutisen vuotta, joten se alkaa näyttää Fields of Nephilimin levykansista napatuilta, mutta sen verran monta kilometriä ollaan sen kanssa tallattu, ettei siitä luopuakaan osaa, vaikka nilkkapituinen kangastakkikin on nykyään talvikäyttöön hankittu.

"To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that's all" - Oscar Wilde

 • Vastaa
Taidan olla sekoitus vähän kaikkea. En tykkää lähteä luokittelemaan itseäni mitenkään kunnolla, koska en koe selvästi edustavani jotain tiettyä ryhmää ulkonäön puolesta. Eniten varmaan muistutan Hippy gothin, Steampunk gothin ja Gothabillyn tyylisuuntaa. Fetissielementtejä unohtamatta. Jos nyt saisin pistää itseni johonkin omaan kategoriaan, olisin varmaan Library goth Tykkään vähän nörtähtävästä mutta ah, niin naisellisesta tyylistä, johon on sekoitettu hillitysti kaikkea gootahtavaa.
 • Muokkasi: Ratpick
 • Vastaa
Edustan samaa goottityylisuuntaa kuin Gok Wan.

"Life's disappointments are harder to take when you don't know any swear words." - Calvin

 • Muokkasi: Lilith Immaculate
 • Vastaa
Noista korteista olen eniten Medieval goth. Ihanat kortit!
 • Vastaa
No näiden perusteella joku victorian/geek/fetish-abominaatio.
sieltä täältä tulee vaikutteita, viime aikoina on boheemiin suuntaan nojailtu kai eniten.
 • Vastaa
No silloin tällöin cyberi ja silloin tällöin sellanen victoriaaninen. vähän riippuu siitä mitä vaatekaapista tulee vastaan.

Rakasta yötä, sillä sekin rakastaa sinua.

 • Vastaa
Ratpick sun pitää ostaa tollanen laukku ittelles!

"Kun katson peiliin mä näänkö itseni, vaiko muodin kulttuurin sovinnaisuuden? Kun katson peiliin mä murskaan sen, mä murskaan teennäisen arvomaailman. Viillän ranteeni auki ehkä tahtomattani ei yhteiskunta arvosta kaltaisiani."

Katsoin taas pitkästä aikaa noita kortteja, ja menen tätä nykyä lähinnä Corp goth - osioon. Tosin, esim. kuvauksia varten, saatan ihan yhtä mielelläni olla niin steampunk, victorian kuin gothabillykin.

Lainaus: Ratpick

Edustan samaa goottityylisuuntaa kuin Gok Wan.


Gok on fabulous!

Strength and honor; shadows and dust.

 • Vain yhteisön jäseneksi liittyneet käyttäjät voivat lähettää viestejä tänne. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ennen viestin lähettämistä, tai liity ensin jäseneksi.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 12.03.2013 05:55, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 194 henkeä!