Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Laihduttaminen

Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #421
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 26.02.2009 20:08
Mahduin viikonloppuna hameeseen, johon en ole mahtunut kahteen vuoteen! \o/
*insert victory dance*
Kirjoittanut: FilthyVictorian (Aktiivi)
 • #422
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 26.02.2009 20:15

Lainaus: Ania

Asiaa auttaa se, että viisi kertaa viikossa kahdeksan tunnin ajan saan kävellä ympäri kauppaa ja nostella raskaita laatikoita; tulee vähän niinkuin salitreeniä samalla kun palkka juoksee


Ihan ruokakauppaako tarkoitat? Jos näin on, niin voin kyllä sanoa,että siinä kun nostelee niitä tavaroita,kunto nousee väkisin.
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #423
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 27.02.2009 21:35

Lainaus: Polyunsaturated Doll Blood

Mahduin viikonloppuna hameeseen, johon en ole mahtunut kahteen vuoteen!

Pistän paremmaksi, mahduin pikkusiskoni (viisi vuotta nuorempi, viisitoista kiloa kevyempi minua) nahkahameeseen. No, myönnettäköön että se oli päälläni tiukempi kuin siskollani, mutta kuitenkin, mahduin siihen.
Kirjoittanut: Jasmine (Jäsen)
 • Lähetetty: 28.02.2009 17:20
Hyöty treeni on kyllä mukavaa

Itselläni omassa työssä samalla tavalla kuin Anialla. 8 tunnin aikana pitää nostella ja kannella monen kilon ruokapurkkikasoja paikasta a paikkaan be ja nostaa takaisin liukuhihnalle. Myös suurien pakastesäkkien kanto Agressiot
Kirjoittanut: Polyunsaturated Doll Blood (Aktiivi)
 • #425
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 09.03.2009 14:52
BronzeRain
Voitit!
Kirjoittanut: Oxidising (Jäsen)
 • #426
 • Arvo: Tulokas
 • Lähetetty: 05.04.2009 23:33
Suosittelen karkinhimoon Malacon Truly -karkkeja. Mielestäni maku ei eroa yhtään tavallisista karkeista. Ostin pussin nyt viikonloppuna normin karkkipussin sijaan, ja oli vähän parempi omatunto eihän se teitenkään auta jos vetää tätä vähäsokerisempaa kamaa kaksin käsin, mutta kyllä siinä edes vähän voittaa. Myös erilaiset jogurttibanaanilastut, -pähkinät ja marjat ovat hyviä, jos ei normi suklaata tahdo ostaa. Muutenkin semmoiset maksavat varsinkin irtohyllyissä tosi paljon, joten tulee väkisinkin ostettua hävemmän
Kirjoittanut: BronzeRain (Aktiivi)
 • #427
 • Arvo: Platinagootti+
 • Lähetetty: 05.04.2009 23:59

Lainaus: Oxidising

Mielestäni maku ei eroa yhtään tavallisista karkeista.

Minusta monet Truly-sarjan karkeista ovat parempia kuin "tavalliset" karkit. En kuitenkaan sanoisi että ne ovat laihduttajalle juurikaan sen parempi kuin muutkaan. Tokihan se mainoksessa toimii, mutta totuus on aivan toinen. Karkki on aina karkkia.
Kirjoittanut: Ms. Cyanide (Jäsen)
 • #428
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 07.04.2009 18:52
otin itseäni niskasta kiinni kun vaaka näytti enemmän kuin halusin ja sitten vaan vedin pilatesta ja juoksin 6kertaa viikossa/ 2 kertaa päivässä! kyllä lähti 8kg jotta napsahti! sitten menin uuteen duuniini ja kaikki jäi kun olin niin pirun poikki kotiin saapuessa..okei, paino ei ole tullut tässä 3vuoden aikana takaisin juurikaan ( duunipaikkaahan on vaihdettu jo pariin otteeseen eli se ei ole enää este), mutta päätin taas ottaa takaisin rutiinini. ei tässä iässä ole enää varaa löysistyä, se mikä menee alas EI tule enää ylös! joten: kun huomenna teen comebackit täältä reissun päältä, alkaa taas ankara hikoilu ja koira saa ottaa osaa juoksulenkille niin saa sekin höyrypää juosta kyllikseen
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.11.2009 20:58
Nyt kohta tulee ajankohtaiseksi tämäkin... En ole sitten kevään uskaltanut nousta vaa'alle. Tässä on ollut niin paljon stressiä ja muuta, että on tullut herkkuja syötyä.
Nyt omaan kotiin muutettua, ei ole varaa syöpötellä, mutta kyllä sieltä karkkihyllyltä valitettavan usein jotain mukaan tarttuu, tai kahvilasta... Vielä ei isompaa ulkoista muutosta näy, mutta tuntee kunnon huonontuneen, kun väsymyksen ja kiireiden (muutin juuri toiseen kaupunkiin) ja ajanpuutteen takia liikunta on jäänyt vähemmälle, ja tällaisessa isossa kaupungissa harrastaminenkin on kallista...

Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni nyt. Tavoite on pysyä alle 50kg.
Kirjoittanut: oneesan (Jäsen)
 • Lähetetty: 31.12.2009 21:51
Suosittelen mehupaastoa, itse paastosin ensin 3 ja sitten 7 päivää, ja keho puhdistui huomattavasti, niiin virkeä olo kerrassaan, ja kyllähän se mähäkin vähän litistyi..
Tällä on myös hyvä startata painon pudotukseen tai ruokavalion muutokseen.

Kuonat kiertoon ja paastoamaan, muista juoda paljon nestettä ettei keho pääse kuivumaan, eikä saa unohtaa suolihuuhtelua päivittäin koko paaston ajan. (Suolihuuhtelupusseja saa apteekista parilla eurolla, samoin kasvisliemitiivistettä, jota saa syödä. Mehuja löytyy ihan tavan marketeista, käytä tuoremehuja, joissa on mahdollisimman paljon sitä itseään, ei lisättyä sokeria, mutta älä kuitenkaan käytä nektariinia. Myös paastoteetä saa apteekista, mitää kofeiinivalmisteita, kuten kahvia, ei saa nauttia)

Paastosin siis itse tosiaan kehon puhdistamisen kannalta, mutta tämä tosiaan sopii myös painon pudotuksen aloittamiseen loistavasti. Parasta on, että paaston aikana ei ole edes nälkä tai tee oikeastaan edes mieli mitään hyvää :P

Tulipas markkinointipuhe... mutta paaston jälkeinen tunne oli niin upea, että pitää ihan hehkuttaa

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit