Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Jokelan Ampumavälikohtaus

Kirjoittanut: Ratatosk (Jäsen)
 • #91
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.11.2007 00:52

Lainaus: raavittu


Lainaus:nahkarotta]
hehkutti ideologiaansa mitä ei kumminkaan itse noudattanu, kun kerran ampu itteensä.


"Olen valmis kuolemaan asian puolesta... asian, jonka tiedät olevan oikein, oikeudenmukaista ja totuutta... vaikka häviäisinkin tai taistelu muistettaisiin vain pahana... Mieluummin taistelen ja kuolen kuin elän pitkän ja onnettoman elämän." Näin tämä Pekka-Eirc Auvonen kirjoitti manifestissaan.


Niin, jos hän olisi täysin noudattanut tuota ideaansa luonnonvalinnan palauttamisesta ihmisen osalta "luonnolliseksi", ei hänen todellakaan olisi kuulunut itseään ampua. Hänhän oli (omasta mielessään) vahva, älykäs ja kaikin puolin loistava ihminen - askeleen muita ylemmäksi kehittynyt. Hänen kaltaisensa kuolema olisi menetys ihmislajille. Päänsä pamauttamisen sijaan hänen olisi pitänyt elää "vahvana yksilönä", hallita muita ja siittää helvetisti mukuloita, joilla olisi hänen vahvat geeninsä.

Tai niin minä tuon hänen luonnonvalintajuttunsa ymmärsin. Mutta vaikka manifestissa oli paikoin aavistuksen ajatustakin, ja poika vaikutti olleen ainakin Nietzschen ja LaVeynen kohdalla filosofian tunneilla hereillä, oli se kuiten kokonaisuudessa ******. Mielenvikainen tyyppi kaikin puolin. Voisi jopa sääliä, jollei olis tehnyt mitä teki.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #92
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.11.2007 01:19
Täällä lainaillaan tota ideologiaa yms, mutta siis se on ihan itsekin jokaisen nähtävissä. Googleen vaan herran nick "Sturmgeist89" ja johan alkaa tapahtua. Helvetisti infoa ja mm. kopio hänen YouTube-profiilistaan: http://retecool.com/uploads/mirrordir/Sturmgeist89 .htm

Toinen hämmentävä asia, lähteenä BBC:

FINLAND GUN FACTS
5.2 million population
World's third highest gun ownership
56 guns per 100 people
Low rate of gun violence
Guns used in 14% of homicides


Siis mitä, meillä on tuon mukaan niinku 2,9 miljoonaa pyssyä vai? Intissä on rynkkyjä kyllä, mutta kai niitä ole paljon sen enempää kuin intissä käyvien tyyppien määrä per vuosi, eli 27 000 + kenties jonkun verran lisää reserviläisille. Ovat kuitenkin sen verran kalliita seisottaa tyhjän panttina, jos sota syttyy niin tehdään sitten lisää. Eli näin ollen Suomessa piisaa tolkuttomasti metsästys- ja muita asehulluja, joilla riittää tappovälineitä. Pelottavaa.

Omassa kaveripiirissäni ei tietääkseni ole ketään, jolla olisi oma ase, ja olen siitä hyvin hyvin iloinen.
Kirjoittanut: freak 2 (Jäsen)
 • #93
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 08.11.2007 08:44
kuulema koulun terkkariki kuoli
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 08.11.2007 09:45
Tuo hänmästyttävä ideoloogia, mitä pyssysankari on viljellyt netissä, kalskahtaa lähinnä sekopään yritykseltä vakuutella itselleen sekä myös muille miksi hänen ammuskelunsa on oikein. Valitettavasti myös media on mennyt lankaan, ainakin maikkarilla eilen arvuuteltiin tätä "poliittista" puolta.
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #95
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.11.2007 09:56
Pahoitteluni niille joita asia kosketti, mutta mun mielestäni tää homma kusee niin pirusti... Mitä mediassa oli, puol kaks ammuttiin viimeinen laukaus ? Ja 16 jotain tää ampuja vietiin pois ? Se ois siinä välissä ehtiny kuolla monasti verenhukkaan... >.< Ja tää kaikki vavisuttaa pientä suomea kuin joku isompikin juttu olisi tapahtunut. Onhan se toki harmillista jos joku tapetaan, muttei asian vatvominen muuta tilannetta mihinkään suuntaan. Ei sillä että hyväksyisin tekoa mitenkään. Hän olisi voinut harjoitella sitä itsensä ampumista ennenkuin lähti aseensa kanssa riehumaan.
Kirjoittanut: pikkumyy (Nimetön)
 • Lähetetty: 08.11.2007 09:56

Lainaus: Piiskansiima

Tuo hänmästyttävä ideoloogia, mitä pyssysankari on viljellyt netissä, kalskahtaa lähinnä sekopään yritykseltä vakuutella itselleen sekä myös muille miksi hänen ammuskelunsa on oikein.

Niinpä ja niinku muitakin, mua mietityttää se et mitä jos muut ottaa tosta esimerkkii. Kauheeta oikeesti.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #97
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.11.2007 12:09

Lainaus: Chrystalis

Pahoitteluni niille joita asia kosketti, mutta mun mielestäni tää homma kusee niin pirusti... Mitä mediassa oli, puol kaks ammuttiin viimeinen laukaus ? Ja 16 jotain tää ampuja vietiin pois ?


Mikä tuossa kusee? Jos joku on linnoittautunut aseen kanssa johonkin tilaan, niin ei sinne rynnätä suinpäin, ei edes Suomessa. Kenelläkään ei ollut mitään tietoa siitä, että kaveri oli ampunut itseään, ennenkuin löysivät hänet siinä kunnossa. Kyseessä on kumminkin koulu, ja kouluissa usein riittää piilopaikkoja ja luokkahuoneita, joita yksi kerrallaan käydään läpi. Homma ei oikeasti mene Yhdysvalloissakaan Hollywood-tyyliin.

Eikä sillä ampujan verenhukalla oikeasti ole ollut mitään merkitystä, ainakaan lääkärin kommenttien mukaan. Se kun kuitenkin ampui itseään päähän, käytännössä kuolettavasti. Jo hyvissä ajoin sanoivat, ettei voi mitenkään jäädä sellaisella vammalla eloon.

Lainaus: Chrystalis

Ja tää kaikki vavisuttaa pientä suomea kuin joku isompikin juttu olisi tapahtunut.


Näitähän tapahtuukin täällä joka päivä vai? Kenties on parempi, että tällainen tapahtuma vavisuttaa, kuin että tämä olisi arkea, eikä ketään kiinnostaisi. Vai mitä mieltä itse olet? Tämän ansiosta nuorison (ja kenties meidän aikuistenkin) henkiseen pahoinvointiin voidaan kenties kiinnittää entistä enemmän huomiota.
Kirjoittanut: Ximmo (Aktiivi)
 • #98
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.11.2007 12:20
Ne kellonajat muuten olivat:

"Haapala vahvistaa, että viimeinen laukaus kajahti Jokelan koulussa jo kello 12.04. Surmatyöt tehnyt nuorukainen ampui tuolloin itseään päähän.

Karhu-ryhmä kuitenkin tunkeutui haavoittuneiden luokse vasta lähes puolitoista tuntia myöhemmin - noin kello 13.30."

"Jokelan koulukeskuksen eilisestä joukkosurmasta epäilty Pekka-Eric Auvinen tuotiin Töölön sairaalaan jo kello 14.45, kertoo sairaalan ylilääkäri Eero Hirvensalo."
Kirjoittanut: Chrystalis (Inkvisiittori)
 • #99
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • • Muokkasi: Chrystalis
 • Lähetetty: 08.11.2007 13:04
Vajaa 3 tuntia aikaa, eikä henkilö ole jo kuollut päähän ampumastaan haavasta aiheutuneesta verenhukasta ?
Kirjoittanut: diamond_385 (Aktiivi)
 • #100
 • Arvo: Mahtigootti1500
 • Lähetetty: 08.11.2007 13:45
Joskus käy munkki.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 13.04.2020 19:19, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 437 henkeä!
Järjestä treffit