Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Minkälaisia silmämeikkejä teette?

Kirjoittanut: Amelia De Vlarie (Jäsen)
 • Lähetetty: 30.07.2008 15:39
Piiskansiima

Kiitos hirveästi! Sivut ovat tulleet tarpeen
Kirjoittanut: Ania (Jäsen)
 • #182
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 01.08.2008 23:25
Olipa ihania meikkejä tehty tuon ekan linkin sivuilla! :O Pitääpä testata tuota lilaa maskaraa, näytti aikas mukavalta.
Kirjoittanut: BlackWidow (Jäsen)
 • Lähetetty: 06.01.2009 05:11
Rakastan tehdä ns. kissansilmät meikkejä. Eye-linerilla vedän kunnon siistit viirut ylä ja alaluomiin ja luomen sisäpinnoille mustat kajalit. Ja tietenkin runsaasti, mutta siististi ripsiväriä. Jos silmämeikin tulee olla erittäin näkyvä tai voimakas levitän esim. pinkkiä, lilaa tai jopa mustaa luomiväriä luomivakoon ja häivytän siististi ja huolella luomen ulkonurkkaa kohti, sillain hieman viistosti.
Kirjoittanut: Agony (Nimetön)
 • Lähetetty: 06.01.2009 08:45
Teen aika normi meikkejä,jotka sitten aina vähän vaihtelee esim.näin:
kajaalilla rajaukset ylös ja alas,paaljon ripsaria että ripset näkyy,joskus en laita alas ollenkaan kajaalia ja joskus vedän ylös kissamaiset viivat.Joskus taas lisäilen mustaa luomiväriä ylös ja joskus vähän alas ja joskus laitan vaan pelkkää ripsaria jos on tosi kiire.Riippuu kans vähän ajasta ja siitä mihin olen menossa että miten meikkan.

Ja hienoja kuvia noissa aiemmissa linkeissä,itselleni ei kyllä moni väriset tai yyber näyttävät meikit sovi :/
Kirjoittanut: SyllaBoreal (Jäsen)
 • #185
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SyllaBoreal
 • Lähetetty: 06.01.2009 11:15
Itse teen aina samanlaisen meikin joka paikkaan Eli kosteusvoide alle, lumenen valkoisin meikkivoide siihen sitten.
Puuteria silmäluomille, valkoista luomiväriä luomen sisäkulmaan ja ulkokulmaan mustaa jonka rajan häivytän.
Tämän jälkeen teen yläluomenrajauksen ja vedän viivat silmien ulkokulmasta vähän matkaa.
Sitten teen alarajauksen joka on myös terävänä kulmana silmän sisäkulmassa.
Laitan ripsaria ja piirrän kulmat.
Ja viimeisenä laitan tekoripset kiinni ja viimeistelen kasvot puuterilla Avot! Ja tässähän ei menekään kuin tunti, vähän yli kun olen hitusen perfektionisti...

Mutta näin laittaudun joka paikkaan Tuo meikki ei mene överiksi mutta ei se ole pelkkä seinäkukka meikkikään
Kirjoittanut: Rowena (Jäsen)
 • #186
 • Arvo: Asiantuntija
 • Lähetetty: 31.01.2009 22:17
Kiitos kovasti Piiskansiimalle noista linkeistä! Olen kaipaillut aivan konkreettisia vinkkejä vanhojenpäivän silmämeikkiä varten: haluaisin näyttää edelleen oman tyyliseltäni jne, mutta kuitenkin hiukan pehmentää yleisilmettä. Arkimeikkiini kun kuuluu (kun puhutaan siis vain silmistä) rajaukset eyelinerilla ylös ja alas sekä kajaalia vielä sisäluomelle, musta luomiväri liikkuvalle luomelle ja sen yläpuolelle luomivakoon usein vielä jotain värikkäämpää (rajakohtaa tietysti vähän yritän häivytellä). Ripsiväri tietysti, ja eyelinerilla piirtelen silmän ulkonurkkaan vielä jotain kuvioita, vähintäänkin kunnon yliluomenrajaukset ulkonurkasta. Puvussani on mustaa ja violettia, joten ajattelin samoja värejä käyttää luomiväreissäkin. Noista linkeistä voi varmasti saada ihan hyvin jotain ideoita siihen, että miten saisin saitä väriä laitettua jotensakin "hillitymmin" kuin yleensä, mutta jos vielä jollakulla on jotain hyviä vinkkejä niin kuuntelen. Rajauksista ym. samaten, kannattaisiko esim. alaluomen rajaus piirtää vain jostain silmän keskikohdasta alkaen kuten jossain basic-meikkioppaissa tms. taidetaan sanoa... Neuvokaa.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #187
 • Arvo: Mahtigootti+
 • • Muokkasi: SeKukaVaaniiSängynAlla
 • Lähetetty: 31.01.2009 22:27

Lainaus: SyllaBoreal

tässähän ei menekään kuin tunti

Minullakin menee suht sama ja kaikki kaverit ihmettelee kuinka kovasti sitä naamaa pitää oikein puunata

Mun meikki:
- meikkivoide+peitepuikko
- puuteri
- valkoinen luomiväri sisänurkkiin ja silmien alle
- vihreä/punainen luomiväri koko luomelle ylös(siis jompi kumpi )
- rajaus ylös
- kulmat+kulmaluulle valkoista
- ripsiväri+tekoripset
- eyeliner alaluomen ripsirajaan ja silmän sisälle (no hemmetti en muista sitä nimeä?!)

No siinähän se taisi olla.
Kirjoittanut: SnowWhite- (Jäsen)
 • #188
 • Arvo: Asiantuntija
 • • Muokkasi: SnowWhite-
 • Lähetetty: 01.02.2009 13:48

Lainaus: Piiskansiima

Paljonko meikkejä muuten omistatte? Ovatko gootit yleensäkään meikkifriikkejä vai pärjäättekö vähemmällä?


Onhan niitä kertynyt aikamoinen määrä, juuri tuossa pääkaupunkiseudulle muuttaessani heitin aikamoisen määrän poiskin, mutta eihän se mitään auttanu, kun tänne muutettuani on MACia tullut tilalle. Varmaan joku iso laatikollinen niitä on, ja koko ajan hingun lisää. Täällä asuminen on vaarallista, kun on houkutuksia joka suunnassa, ei vaan tarjolla ole niitä perusrimmeleitä.

Muuten meikkaustyylini vaihtelee aika laidasta laitaan. Luennoille ja töihin saatan mennä kokonaan ilman mitään. Onneksi kulmat ja ripset on niin tummat, että on edes hiukan väriä luonnostaan. Töihin taas ei mitään kovin rajua meikkiä viitsi laittaa, kyllähän sen ymmärrän kun kuitenkin on sairaalan osastolla töissä ja hoitajan nyt kuuluu näyttää tietynlaiselta..Toki meikata saa, mut varmaan minunkin keikka/bilemeikistä tulisi sanomista.

Keikoille ja pippaloimaan mennessä vedänkin sitten kunnolla.Tietenkin ensiksi meikinpohjustusgeelin(nyt käytössä MSCHICin Face Canvas), sitten meikkivoiteen (juhlakäytössä Lancomen Teint Idole, sävy 010) , irtopuuteria. Kenelläkään tietoa hyvästä irto/kiinnityspuuterista? Nyt käytössä Lorealin Translucide, joka on kyllä aikamoista schaissea, naama kiiltää vähän päästä kuin paistinpannu. Yleensä paria,kolmea luomiväriä.Yleisimmät käytössä olevat värit on musta (Macin hilemusta luomiväri on ollu hyvä), ihan vaaleaa kulmien alle ja vaaleahkon punaista liikkuvalle luomelle. Lisäksi ulkonurkissa ja banaanirajauksessa käytän yleensä violettia tai luumunpunaista luomiväriä. Pitäisi välillä kokeilla muutakin, vaikkapa keltaista ja vaaleanpunaista tms. Mikä nyt tällaisille tummanruskeille silmille sit sopiikin. Lisäksi rajaan MACin geelimäisellä rajausvärillä ylä- ja alaluomet, värinä musta tai se tummanvioletti.Yleensä väkerrän sellaiset kissansilmät, mitään hienoja koukeroita en osaa tehdä. Välillä on sitten myös vaaleanpunaista tai hopeanväristä glitter-rajausta yläluomella. Tekoripsiä en ole koskaan kokeillu, kerran koitin pistää, mutta eivät pysyneet. Pitäisi kokeilla taas, jotkut strassi-ripset voisi olla kivat.
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 01.02.2009 13:59
Eilen testailin tuollaista meikkiä, tarkoitus oli saada mustan huulipunan kaveriksi sellaiset silmät, ettei look näytä TeiniGootti 2000:lta (tm). Mielestäni meikki toimii todella hyvin, joten taidan lähteä tuon näköisenä palloilemaan tulevalle Deathstarsin keikalle.
Kirjoittanut: SeKukaVaaniiSängynAlla (Jäsen)
 • #190
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 01.02.2009 14:03

Lainaus: Piiskansiima

tuollaista meikkiä

Todella hyvännäkönen meikki! Siisti mutta ei mikään ihan normikaan. Ja offia,hittolainen kun itseäkin kutkuttaisi tuo Deathstarsin keikka, mutta kun ei ole ilmeisesti kukaan mukaan lähdössä ja yksin ei hotsittaisi.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 2 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!