Warning: Use of undefined constant default_charset - assumed 'default_charset' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/kuopassa/public_html/keskustelu/index.php on line 3
Minkälaisia silmämeikkejä teette?

Gootti.net

Ajankohtaista 1/2020: Foorumi on toistaiseksi vain lukumoodissa. Uusien viestien tai viestiketjujen lähettäminen ei ole mahdollista. Jäseneksi liittyminen ei ole mahdollista. Vanhat jäsenet voivat kirjautua sisään ja lukea sekä vastaanottaa yksityisviestejä, sekä päivittää profiilinsa tietoja.

Minkälaisia silmämeikkejä teette?

Kirjoittanut: Morfinsia (Aktiivi)
 • #1
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.09.2006 00:09
Ihan vaan uteliaisuuttani kysyisin, että millaisen silmämeikin teette...? Vai vaihteletteko? OK, typerä kysymys, mutta ois hauska tietää... Ja mistä saatte ideat meikkiinne?

Ylläpito muokkasi: Vaihdettu viestiketjun otsikko kuvaavammaksi ja korjattu viestin sisältöä.
Kirjoittanut: Ninni (Järjestäjä & Valokuvavastaava)
 • Lähetetty: 03.09.2006 12:18
No riippuen siitä minne oon menossa.
1. Jos haen ärrältä röökii, laitan normaalinväristä meikkivoidetta, vähän valkosta puuteria, tummennan hätäisesti kulmat, mustaa kajaalia ylös ja alas ja ripsarii vähän ripsien päihin.
2. Jos oon menos jonnekkin esim shoppaileen, frendille tai muuten vaan vähän pidemmille asioille, niin sit naamaa valkosemmaks, mustaa luomivärii kunnolla, nestemäisellä kajaalilla rajaukset jotka vaihtelee tosi paljon. Välillä vedän ne silleen "kissamaisesti" pitkälle ja ylös, joskus piirtelen kajaalilla silmänurkkiin jotain koukeroita tai "pitkiä lisäripisiä", vaatteista riippuen mustan luomivärin päälle samaa värii kuin vaatteessa, alaluomille runsaasti mustaa kajaalia ja kunnon hämähäkkiripset. (vaikka nyt puhutaankin silmämeikistä, tähän meikkiin myös tummanpunainen tai musta huulipuna).
3. Jos taas oon bileisiin tai esim festareille menossa, niin jos ei oo paljon aikaa käytettävissä, meikki on samantapainen kuin tossa äskeisessä jutussa, pyrin kuitenkin lisäämään sitä mustaa ja jotain fantasiamaisuutta. Tai sit vedän nasun ihan vitivalkoiseks, ja silmien ympärille joku oma keksimä kiss-variaatio. Usein lisään mustia tai punaisia kyynelen mallisia pindejä silmien alle poskipäille tuomaan sitä epätoivoa siihen katseeseen.
En pahemmin kattele mistään lehdistä vinkkejä, kunhan astun peilin eteen ja annan mielikuvituksen tehdä tehtävänsä. Mut yleisimmin käytän tota kakkosvaihtoehtoo, joka vaihtelee yksinkertaisesta aikamoisiin töherryksiinkin.
Kirjoittanut: Night Cat (Jäsen)
 • #3
 • Arvo: Edistynyt
 • Lähetetty: 03.09.2006 12:26
noh...
Jos meen vaan jotain postia hakemaan tai kauppaan tai silleen niin laitan: mustaa kajaalia alas ja ripsaria.
Jos jonnekki kamulle tai shoppaa niin laitan: mustaa luomiväriä, ylös ja alas laineria, valkoinen naama ja jotain vinkyrä vänkyröitä niinkuin Ninni...
Ja jos keikoille tai jonnekkin simmossiin paikkoihin nii isot tummat meikit vaan ja kajaalilla piirrän hämähäkin seitit silmistä silleen kivasti ja hämähäkin siitä roikkumaan. Ja valkoinen naama tietysti ja mustaa tai tummanpunaista huulipunaa.
Kirjoittanut: Morfinsia (Aktiivi)
 • #4
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 03.09.2006 12:56
aikas hienoilta kuulostaa...en sillä että itselläni olisi jotenkin vähemmän upea meikki,mutta kuitenkin. ;p
Kirjoittanut: Piiskansiima (Jäsen)
 • Lähetetty: 03.09.2006 20:42
Arkiperusmeikkiin kuuluu sellaiset "kissarajaukset", ripsiväri, kulmaväri, meikkivoide ja puuteri sekä joskus jokin luomiväri tai huulikiilto/puna. Bileisiin, keikoille yms. ja joskus myös shoppailureissuille laitankin sitten kaikenlaista mielikuvituksekkaampaa. Irtoripset ovat jokagootin paras kaveri, omistan sellaisia tällä hetkellä viidet (perusmustat, mustat punaisilla strasseilla, hyperpitkät mustat, hyperpitkät pinkit sekä punaiset folioripset) plus ripsitupsuja. Niitä sitten liimailen naamaani ja höystän rajauksilla, luomivärillä ja joskus laitan otsalle bindin. Huulet ovat punaiset, pinkit, nudet...mikä nyt kulloinkin sattuu olemaan hauskinta!
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 03.09.2006 21:37
Mähän kuullostan suorastaan tylsältä muihin verrattuna! nooh, melkein minne vaan sama meikki: oman ihon värinen meikkivoide ja puuteri yms, muut sellaiset ihomeikit, oon luonnostani niin kalpee et käytän 0-puuteria, joten en tarvii mitää valkosia piiperryksiä. Eyelineriä aina ylös, joskus alas, yleensä sillee "kissamaisesti" mut joskus myös pidempiä "ripsiä". Piirrän kulmat ruskeella, koska mustat ei mulle sovi, ja sit on punasta ja valkosta luomiväriä ja ihan tavallista ripsaria. (omat ripset tosi pitkät) huulipunaa tosi harvoin, huulissa ei yleensä mitään. että sellasta. ja yleensä oon näihin meikkeihin aika tyytymätön, mutku ei aika ei taito riitä, saa luvan olla noin.
Kirjoittanut: MrLuckarin (Aktiivi)
 • #7
 • Arvo: Mahtigootti
 • Lähetetty: 04.09.2006 12:29
Harvemmin tulee tarvetta ehostaa silmiä, mutta silloin kun niin tulee laitallettua mustaa silmänympäryksiin ja häivytettyä sitä sitten hienokselti.
Mukavasti korostuu tummat silmät.
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #8
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.09.2006 15:21
Minulla on lähes aina lukuunottamatta keikkoja ja juhlia tällaiset meikit:
Välillä käytän luomiin punaista väriä, se kylläkin vääntyy aina oranssiksi joten yritän aina tummentaa sitä. Kajalia käytän eniten, välillä vedän melko pitkät terävät "viirut" silmäkulmasta hieman ylemmäs. Mustaa luomivärä käytän melko harvoin, koska onnistun aina laittamaan sitä liikaa. Käytän lumenen 0-sävyistä puuteria, joka ainakin pysyy hyvin, sekä rimmelin (heh, halpa merkki) vaaleaa peitevoidetta. Olen työntänyt sivuun kaikki päivävoiteet ja sensellaiset, en usko niiden hoitavan ihoa juurikaan. Lisäksi käytän lilanmustaa huulipunaa merkiltään jokin La femme.
Juhliin ja keikoille teen kajalilla välillä, en aina joitakin hieman koristeellisempia koukeroita yms. Kulmakarvat rajaan hennosti mustalla.
Voisikohan joku suositella jotakin peitevoidetta tai sensellaista, joka peittäisi tummat silmänaluset?
Kirjoittanut: Iiriva (Miss Halloween 2006 & 2007)
 • Lähetetty: 04.09.2006 16:35
Tummille silmänalusille: rimmeliltäkin löytyy sellainen nestemäinen peitepuikko, levittyy hyvin ja tasaisesti ja peittää loistavasti! päälle voi vielä laittaa grimasin luomiväriä numero 58 (muistuttaa väriltään kalpeaa ihoa) maahantuoja Aprilli, liikkeet helsingissä ja tampereella, netin kautta voi (ehkä) tilata. ja vaikka se on luomiväri, sitä voi laittaa ihan mihin haluaa. ite laitan silmien alle ja nenään, kun noita pisamia yritän epätoivoisesti peittää...
Kirjoittanut: Devilsbride (Aktiivi)
 • #10
 • Arvo: Mahtigootti+
 • Lähetetty: 04.09.2006 18:51
Kiitoksia vinkistä iiriva.
Täytyypä testata nuo.

Tämä aihe on suljettu. Et voi lähettää tähän aiheeseen vastausta. Aihe on todennäköisimmin suljettu siksi, että siinä käsiteltävä asia on puitu perinpohjaisesti ja ns. kaluttu loppuun, tai sitten aihe ei ole enää ajankohtainen (jos viestiketjussa on käsitelty esimerkiksi festivaalia tai konserttia), tai sitten samasta aiheesta on ollut keskustelua jo aikaisemmin. Goottifoorumilla on myös tapana sulkea sellaiset viestiketjut, jotka sisältävät sata (100) sivua, ja avata uusi viestiketju samasta aiheesta toisaalla. Voit halutessasi kysyä foorumin valvojilta tai ylläpidolta syytä tämän viestiketjun sulkemisen syistä.

Vaihda maisemaa

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.

 • Goottifoorumia selaa 1 vakoilijaa ja 0 jäsentä . Kävijäennätys tehtiin 04.01.2022 03:50, jolloin paikalla oli väkeä yhteensä 501 henkeä!
Järjestä treffit